Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kisbabás elvált anyukák, ti hogyan álltatok talpra? Hova mentetek válás után?
Figyelt kérdés
Gyedből,gyesből meg tudtatok élni?Nagyon köszönöm a válaszokat!!2010. febr. 22. 07:30
1/6 anonim válasza:
Ha tudsz költözz haza a szüleidhez. Ebből rendesen nem lehet megélni.
2/6 anonim válasza:
Szia! Nem tudom a körülményeket,vagy,hogy mik a lehetőségeid,de én anno /6éve/ 2 pici gyerekkel maradtam egyedül,s mivel a volt párom szüleinél laktunk én hazaköltöztem a szüleimhez.Nekünk nagyon nehéz volt mert anyagi segitséget se kaptam az "apukától". Ezt azért irtam igy mert azóta nem is látta őket,sőt mi több biróság elött mondott le róluk.Ebből a kis pénzből egyedül egy kisbabával nem lehet megélni.Szerencsére azóta boldog kapcsolatom van és most várjuk a közös babónkat:)Kérj mindenképp segitséget,értem és gyerektartás,segélyek stb.Sok erőt és kitartást kivánok és persze egy boldog párkapcsolatot!!!
3/6 anonim válasza:
GYED-ből úgy éltünk ketten a pici fiammal, hogy a szüleim a lakbéremet felesben kifizették, így nekem maradt a rezsi meg a többi költség. Gyerektartást nem kaptam egy petákot sem. Meg is látszik, egy év alatt kb. 120 ezres mínuszt halmoztam fel a számlámra, amit most nagy erőkkel próbálok eltüntetni.
4/6 A kérdező kommentje:
ÓÓÓ,gondoltam,hogy nagyon nehéz...Mi most fontolgatjuk a válást...Apuka imádja a fiát,normális a helyzet is,nem lenne gond ezzel a gyerektartás témával úgy hiszem.Sajnos a szüleim nem úgy vannak,hogy odamennénk.Ők is külön,sok gonddal.
Boldog babavárást a pocakos kommentelőnek!!!:)
2010. febr. 22. 09:12
5/6 anonim válasza:
Egyedül szinte lehetetlen, még max.gyedből is.Én is ezért halogattam a válást, mert tudtam:anyagi függőségbe kerülök a szüleimtől, ha kimondom végre azt, amit már rég ki kellett volna.Majdnem ráment az egészségem meg a babáé is a folyamatos veszekedésekre.Ha szülőkhöz nem tudsz menni, akkor jobbat nem tudok:várj, míg újra nem dolgozol és/vagy nem lesz egy normális férfi melletted.29/N (válófélben...)
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2010. febr. 22. 15:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!