Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Én vagyok a szemét amiért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én vagyok a szemét amiért elkérem a gyerektartást?

Figyelt kérdés

3 gyermek után a bíróság 3*25000Ft-ot ítélt meg. A volt párom pedig most dühöng, hogy miattam nem tud megélni, mert a hitel törlesztője és gyt kifizetése után semmije sem marad.

Fűnek-fának azt mondogatja, hogy én kihasználtam őt és még most is rajta élősködök.

Mi a csodát tegyek, hogy végre abbahagyja.

A gyerektartásról nem tudok lemondani, mert nem állok olyan jól. Most lesz a 3. hónap, hogy utalnia kell a gyt-t és már most teleharsogta az ismerősöket, hogy miattam már egy forintja sincs, pedig még meg sem kapta a fizuját.

Azt mondta, hogy amint tudja kéri a csökkentést. Ezt mikor teheti meg?

A br bére 240000Ft ez netto 157000Ft, ebből 75000Ft a gyerektartás és 50000Ft a hitel.

Ez így tényleg nem jó, de ha nem jön ki, minek vágott bele egy lakás megvételébe? Miért nekem kellene eltekintenem a gyerektartástól?

2015. máj. 26. 14:13
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
0%

Tisztaban vagyok vele, hogy a birosag itelt meg ekkora osszeget, de miert nem lehet embernek megmaradni????

Mit lehet kezdeni azzal 3,5 millioval?

2015. máj. 26. 21:35
 22/27 anonim ***** válasza:
56%
Vajon mit lehet kezdeni 3,5 millio forinttal?
2015. máj. 27. 00:15
 23/27 anonim ***** válasza:
98%

Van egy felnőtt (korú) pasi....

elválik, megkapja a lakásuk értékének felét, és a bírósági ítéletet egy szokásosnak nevezhető gyt. fizetéssel. Ezután két napra bevállal egy további jelentős kötelezettséget, majd nekiáll fikázni a volt nejét, hát mire fel?

Az meg, hogy a gyerekeit is lesz_rja.. hát a legalja.

2015. máj. 27. 07:26
 24/27 omba ***** válasza:
100%

Meg hát nem az utcára ment a szegény ember.. ott a barátnő is, tehát fals az a kalkuláció, hogy magában mire megy mennyi pénzzel?

De Kérdető, ne foglalkozz vele egyáltalán, mondogasson, bárkinek, bármit, siránkozzon...

Ha a égerekeivel sem akar semmilyen kapcsolatot, akkor egyszerűen húzzátok ki az életetekből, csak egy szám marad a bankszámla kivonaton.

Ha nincs ott, akkor fordulj bírósághoz, az állam megelőlegezi és behajtja , ha tudja.

Majd ott siránkozzon.

De ezt meg nem meri megtenni, ezek a féreg típusú élőlények csak kockázat nélkül nagyszájúskodnak.

2015. máj. 27. 07:38
 25/27 anonim ***** válasza:
100%

A gyerekek nőnek, enni, ruházkodni kell nekik. Ez mind rohadt drága. Ráadásul az anya neveli őket, ő főz rájuk, ő csinál mindent, amit amúgy az apával együtt kellene csinálni.

Szóval nem sok a 25 000 ft gyerekenként. Amikor otthon kell maradni a gyerekekkel, megoldani a szüneteket, akkor is anya gondja. Ha az apa mindenból kihúzza magat, akkor legalább pénzt adjon.

2015. máj. 29. 20:24
 26/27 anonim ***** válasza:
14: Miért, miről van szó, ami miatt most még rosszabb Neked, mint válás előtt?
2015. jún. 1. 01:44
 27/27 anonim ***** válasza:
9: Ha vett egy lakást hitelre, akkor abban lakik, és nem kell bérleti díjat fizetni. Tehát 32 E marad megélhetésre. Szűkös, de ez van.
2015. jún. 1. 01:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!