Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az jó, ha ideiglenesen ennyi gyerektartást fizetek a párom nevében vagy hagyjam az egészet, ha úgyis feljelenti az exe?
Figyelt kérdés
A párom kórházban van, közben a határozott idejű szerződése is lejárt. Havi 3*35000Ft-ot fizetett az exének. Most gyakorlatilag nincsen semmi jövedelme.
Arra gondoltam, hogy fizetek 3*10000Ft-ot gyerektartásként (ebben a hónapban már nem tudták levenni a számláról a pénzt). Ezzel érek valamit vagy hagyjam inkább? Az exe már most megmondta, hogy perelni fog.
A teljes összeget nem tudnám fizetni, ezt ne is írjátok.
2015. máj. 4. 16:43
1/5 anonim válasza:
szerintem, jó, de a jogiforum.hu-n találsz ügyvédet is
2/5 anonim válasza:
Hagyd. Te nem vagy köteles fizetni, majd ha a párodnak lesz jövedelme, akkor a Bíróság megítéli a méltányos összeget. Eddig igen magas összeget fizetett.
3/5 anonim válasza:
szerintem mindenkeppen jo, hogy fizetni akarsz egy minimum összeget. ha nincs munkaja a ferjednek es egeszsegügyi problemaja van akkor a birosag ugyis lecsökkenti.
4/5 anonim válasza:
Hát majd a párod kér kölcsön, ha kijön a kórházból, mert amíg ez van megítélve, ezt kell fizetni, akkor is, ha nem (v. feketén) dolgozik. (Amúgy elég kevés, 50 e alatt/gyerek)
5/5 anonim válasza:
Neked kevés 50000 gyerekenként? Te beteg vagy!!! Egyébként amíg nincs jövedelme, bevétele addig sajna nincs miből fizetnie sem. Nem kötelezhetik arra, hogy kölcsön kérjen. Én 30000 ft-ot kapok egy gyerekre és képzeld még félre is tudok neki tenni belőle, pedig különórák, úszás stb...!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!