Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Én vagyok a szemét amiért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én vagyok a szemét amiért elkérem a gyerektartást?

Figyelt kérdés

3 gyermek után a bíróság 3*25000Ft-ot ítélt meg. A volt párom pedig most dühöng, hogy miattam nem tud megélni, mert a hitel törlesztője és gyt kifizetése után semmije sem marad.

Fűnek-fának azt mondogatja, hogy én kihasználtam őt és még most is rajta élősködök.

Mi a csodát tegyek, hogy végre abbahagyja.

A gyerektartásról nem tudok lemondani, mert nem állok olyan jól. Most lesz a 3. hónap, hogy utalnia kell a gyt-t és már most teleharsogta az ismerősöket, hogy miattam már egy forintja sincs, pedig még meg sem kapta a fizuját.

Azt mondta, hogy amint tudja kéri a csökkentést. Ezt mikor teheti meg?

A br bére 240000Ft ez netto 157000Ft, ebből 75000Ft a gyerektartás és 50000Ft a hitel.

Ez így tényleg nem jó, de ha nem jön ki, minek vágott bele egy lakás megvételébe? Miért nekem kellene eltekintenem a gyerektartástól?

2015. máj. 26. 14:13
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
15%
9: Az a maradék 32000Ft....
2015. máj. 26. 14:31
 12/27 A kérdező kommentje:

Amikor a bíróság döntött, még nem volt nyoma a hitelnek, mert az utolsó tárgyalás után 2 nappal kapta meg azt. Ahogy elmondta, direkt azért időzített így, hogy ne zavarjon be a hitelnél a gyerektartás.

Az apjuk nem fog rájuk + pénzt költeni, mert nem tart igényt láthatásra.

Igen, a fél lakást kifizettem, de az szerinte csak alamizsna volt (3,5 millió).

2015. máj. 26. 14:37
 13/27 omba ***** válasza:
86%

157 nettóból 75 gyt nem egy szokatlan ítélet, nem tudom, milyen indokot talál, hogy ezt csökkentsék?

Amúgy meg a három gyereke után fizeti, mitől volnál TE szemét?

2015. máj. 26. 14:38
 14/27 A kérdező kommentje:

Egyébként én is csak hitelből tudtam kifizetni őt, szóval nekem sem könnyű és erre még magyarázkodhatok is állandóan.

Azt hittem, ha lezárul ez az egész bíróságos ügy, majd jobb lesz, erre csak még rosszabb.

2015. máj. 26. 14:39
 15/27 anonim ***** válasza:
71%

Én is ezen gondolkodtam, hogy valami vagyonmegosztás is kellett, hogy legyen.

Akkor kapott egy csomó pénzt is... rinyagép :D

2015. máj. 26. 14:44
 16/27 anonim ***** válasza:
0%
11: olvasd el újra! :) a maradék 80 ezerből HITELT és a többit fizetni. Nem a hiteltörlesztés után maradó pénzből kell a hitelt törlesztenie, ezt ne állítsd már...
2015. máj. 26. 15:15
 17/27 anonim ***** válasza:
73%
Az exférjed egy tipikus barom, aki azt gondolta, megszabadulhat egy életre a gyerekeitől, ha megunta őket. Az, hogy lemondott a láthatásról, tökéletesen árulkodik a személyiségéről. A jogszabályban meghatározott összeget kell gyerektartásként utalnia, ezen kívül a vagyonmegosztás után megkapta egy fél lakás árát, de ő nem egy kisebbet vett, hanem hitelbe verte a pénzét. Egészségére. Azért rinyál mindenkinek, mert forr a dühtől, hogy korlátozzák őt a szabad, gyermekmentes életében.. Nagyon sok nő próbálja tönkretenni a férjét válás után, de a ti esetetekben ne erről van szó. Ő csak megunta a családozást, és nem szeretné viselni a felelősséget azért, amit már megcsinált.
2015. máj. 26. 15:18
 18/27 anonim ***** válasza:
1%
Hát nem csodálom hogy elvállt tőled ,ritka pénzéhes nőszemély vagy .Arra nem is gondoltál hogy kevesebbet kérsz el tőle,neked is úgyan annyi emlenni dolgozni és akor jobbn kitudol jönni a pénzből és talán hagyhatál sz apának is valamennyivel többet hogy ne pusztuljon éhen.
2015. máj. 26. 18:54
 19/27 anonim ***** válasza:
1%
Azt nem ertem kedves kerdezo, miert kell vallas utan tonkretenni a volt ferjet. Azert az a 75000ft nem kis penz, kicsit szamolhatnal, mennyi marad neki, abbol hogy eljen meg szerited? Mikor hazasok voltatok sem koltottetek a gyerekekre 150000ft-ot szerintem, akkor valas utan miert kerulnek tobbe?? Igy ezep lassan lecsuszik es hajlektalan lesz belolle, ezt akarod? Miert nem eleg mondjuk 50000ft??
2015. máj. 26. 19:00
 20/27 anonim ***** válasza:
100%
A birosag itelt meg ennyi penzt, utolso. Raadasul a ferj megkapta a lakas aranak felet. Az o dontese volt, hogy mit csinal azzal a 3,5 millio forinttal.
2015. máj. 26. 21:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!