Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kérheti párom a gyerektartás csökkentését?
Figyelt kérdés
Páromnak előző házasságából van egy 13 és egy 11 éves lánya, akik után fejenként 25 ezer Ft gyerektartást fizet. Mind a volt feleség, mind a gyerekek érdemtelenek rá, de ha jár, akkor jár ugye.
Azonban most közös babánk lesz, illetve párom örökbe fogadja a fiamat. Kérheti emiatt a gyerektartás csökkentését? A fizetése jelenleg nettó 120 ezer Ft.
2015. ápr. 21. 07:48
51/65 anonim válasza:
49-es, senki nem ìrta, hogy kifejezetten gyerek pszichològia ( amügy elàrulom létezõ kifejezés...) , de neked se àrtana kezeltetni magad, mert feltétlezem felnõtt vagy mégis hiszel a mesékben ;) Szàlldogàlj csak tovàbb...
52/65 anonim válasza:
akadj le már! - ilyet nem ír egy gyógyító, embereket kezelő pszichológus:
"igenis létezik ilyen gyerek, én főleg tudom az ő pszichológiájukat kezelem....nem egyszerű esetek, felérnek az agy mosottakkal."34
kb 4 általánost végeztél. "én főleg tudom" :D:D:D:D:D
53/65 anonim válasza:
hát én diplomával simán mondom ilyet, mert van olyan helyzet, hogy ez a stílus a leghelyesebb. Látszik, hogy te nem dolgoztál még ilyen helyen. Olyanokat mondanak még kisebbek is, hogy csak néznél. Voltak nálunk láthatáson, hasonló szitu, csak nagymamával szemben hangzott el egy 3. osztályos kislánytól: Jobb lenne ha a temetőbe kellene menni hozzátok! Mindezt azért, mert a láthatás miatt lekéste a mesefilmjét... (jehova anyuka anyósa ellen nevelte a kislányt, mert az nem nézte jó szemmel a frissen szerzett vallását)
54/65 anonim válasza:
Jah a 25 ezres gyt meg az abból magát eltartató ex.Gondolom Te is ennyiből élsz havonta,ha tudod,hogy ennyiből a nő a gyereken felül még magát is eltudja tartani :))))
55/65 anonim válasza:
Tudjad csak, a te problémád :D
56/65 anonim válasza:
Jah, és a 8 általánost végzett ember sem ír ilyet, hogy " akadj le már..." szóval menj a segélyért, aktuális lesz...
57/65 anonim válasza:
"Van aki magától lesz ilyen és fordul a szülő ellen és van akit uszítanak, az utóbbi esetben gyámhatóság által kerülnek kezelésre. " -és egy sincs,aki azért ilyen a szülővel szemben,mert a szülő elhanyagolta,igaz? Mindet csak az ex uszítja...hagyjuk már okostojás :D
58/65 anonim válasza:
"Van aki magától lesz ilyen és fordul a szülő ellen "
Tanulj meg olvasni ;)
59/65 anonim válasza:
De már teljesen biztos a nemzetiséged, hisz ha a szülő elhanyagolja a gyereket akkor nálatok az a normális, ha szembeköpi meg esetleg le..rvázza a szülőt ezért véded. Ez a szokás nálatok. Nincs is miről beszélni...
60/65 anonim válasza:
58# Ha magától lesz ilyen,az azt jelenti,hogy a szülő bármit tesz a gyerek akkor is ilyen,és nem azt,hogy ez a reakciója az elhanyagolásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!