Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Kérheti párom a gyerektartás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kérheti párom a gyerektartás csökkentését?

Figyelt kérdés

Páromnak előző házasságából van egy 13 és egy 11 éves lánya, akik után fejenként 25 ezer Ft gyerektartást fizet. Mind a volt feleség, mind a gyerekek érdemtelenek rá, de ha jár, akkor jár ugye.

Azonban most közös babánk lesz, illetve párom örökbe fogadja a fiamat. Kérheti emiatt a gyerektartás csökkentését? A fizetése jelenleg nettó 120 ezer Ft.

2015. ápr. 21. 07:48
1 2 3 4 5 6 7
 21/65 anonim ***** válasza:
55%

Hallgass, húszaska, már épp jó úton volt a kérdező, hogy őt szentté avassuk, mert ő maga a tökély, míg a gonosz volt feleség meg a nagy parázna. Hogy ki milyen, valószínű nem is tudjuk megállapítani a féloldalas ismeretekből.

De hát szerencsére nem is ez volt a kérdés.

Kérheti a csökkentést, mert több részre oszlik a jövedelem.

2015. ápr. 21. 09:40
 22/65 A kérdező kommentje:

Ugye én csak annyit tudok a korábbi kapcsolatukról, amit a férjem mondott. Nem mondom, hogy semmiben nem hibás, de én úgy látom, hogy igenis próbált jó apa lenni.

Amikor a kicsi megszületett, párom külföldre ment dolgozni, így kb öt évig évente néhány alkalommal látta csak őket. Valószínűleg ez is az oka, hogy nem alakult ki igazi kapcsolat köztük. Amikor meg hazajött, akkor 12-16 órákat dolgozott két állásban, hogy tartani tudja azt a színvonalat, amit megszoktak. Csak aztán egészségügyi okokból már nem tudott annyit dolgozni és akkor romlott meg a kapcsolata a családdal. Akkor kezdte a felesége is mindennek elmondani. Addig ő volt a mintaférj. Persze mint kiderült, azért anyuka élte világát. A kisebbik lánnyal egyébként egy ideig jó volt a kapcsolata, nem tudjuk mitől változott meg.

Nyilván ő is hibás, mert gyakorlatilag tényleg a pénzeszsák szerepét töltötte be évekig, de azért tette, hogy nekik jobb legyen.

2015. ápr. 21. 09:43
 23/65 A kérdező kommentje:
Egyébként nem kell engem szentté avatni, úgy érzem tiszta a lelkiismeretem. De tudom, hogy itt mindig a volt feleség az áldozat.
2015. ápr. 21. 09:45
 24/65 anonim ***** válasza:
45%

Senki nem mondta,hogy a volt feleség az áldozat,de olvasd csak vissza miket írtál,csak úgy fröcsög a megvetéstől,gyűlölettől,holott annyit tudsz róla amit a párod elmesélt,tehát valószínű nincs reális képed rólad.

Azt írod jó lenne ha anyuka is dolgozna...ehhez mi közötök van? A havi 25 gyerekenként nem egy olyan nagy összeg,hogy azt lehessen mondani anyuka az exével tartatja el magát,és ettől a ponttól kezdve ez már részetekről csak rosszindulat.

2015. ápr. 21. 09:50
 25/65 anonim ***** válasza:
39%
a gyerekei akkor is. gusztustalan a párod meg te is
2015. ápr. 21. 09:51
 26/65 anonim ***** válasza:
25%
23-as Naná!
2015. ápr. 21. 09:52
 27/65 A kérdező kommentje:

Na igen, akkor a gyerekei, amikor pénzért kell sorbaállni, máskor meg leköpnék. Gyönyörű, ha ilyen egy gyerek. Tudod, az én apám alkoholista volt, gyenge, szeretni képtelen ember. Ennek ellenére nem bántam vele úgy, mint párommal a lányai. Déva szerintetek ez a normális, akkor kíváncsi lennék a ti gyerekeitekre.

Mondta már neked azt a gyereked, hogy egy semmirevaló vesztes vagy és akár meg is dögölhetsz, majd talán visz virágot a sírodra? Mert többek közt ez hangzott el nálunk szenteste. A szeretet ünnepén. Egy laptop miatt. Persze ez is a férjem hibája, végülis meg is vehette volna azt a laptopot

2015. ápr. 21. 10:03
 28/65 anonim ***** válasza:
61%
A férjed egy okból hibás,hogy hagyta megromlani a viszonyt,több mint valószínű,hogy kevesebb időt fordított rájuk mint kellett volna,ha külföldön is volt,tudott volna mindennap beszélni velük.A gyerekek a figyelem hiányától válnak "rossz gyerekké" nem a pénz hiányától.Mondjuk ha figyelem helyett csak azt kapnak,akkor érthető,hogy annak megvonását-csökkentését úgy élik meg,hogy már nekik ennyi sem jut az apjukból.(Mondjuk nem helyes a viselkedésük nem ezt mondom,de,hogy a férjed ebben abszolút nem hibás az butaság)Mondjuk az,hogy örökbe akarja a Te fiadat fogadni,az is csak arra megy,hogy kevesebb gyerektartást kelljen fizetni,tehát a volt gyerekektől már szinte mindent elvenni. Gratula,szép pár vagytok :)
2015. ápr. 21. 10:11
 29/65 anonim ***** válasza:
30%

"egy semmirevaló vesztes vagy és akár meg is dögölhetsz, majd talán visz virágot a sírodra? "

Állítsd már le a fantáziád, nem mondd ilyet 10-13 éves gyerek. Legalább már valami hihetőt írj, mert unalmas.

2015. ápr. 21. 10:13
 30/65 A kérdező kommentje:
Biztos te is ott voltál, hogy tudod mit monditt. Ezt én magam hallottam. Egyébként a 13 éves mondta. És tud még cifrábbakat is. Egyébként az anyjuk ugyanezeket mondja. De te biztosan jobban tudod.
2015. ápr. 21. 10:19
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!