Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Tényleg létezik ilyen összegű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg létezik ilyen összegű gyerektartás?

Figyelt kérdés
Tényleg van olyan, hogy ha az apa jövedelme megengedi akár 100-150e Ft gyerektartást is köteles fizetni egy gyerek után?

2015. ápr. 5. 18:30
1 2 3 4 5 6
 1/51 anonim ***** válasza:
97%

igen létezik

pl ha magas az apa fizetése és ezt ítélték meg

ha közösen állapodtak meg ebben

ha tartósan beteg a gyerek

2015. ápr. 5. 18:36
 2/51 anonim válasza:
16%
Sajnos létezik.
2015. ápr. 5. 18:36
 3/51 anonim ***** válasza:
73%
nem, ennyit csak nagyon kirívó esetben ítélnének meg, de ilyet még nem láttam (gyivis vagyok). Ha nagyon magas az apa jövedelme, akkor is olyan 60e körül szabják meg. Természetesen önszántából adhat többet is.
2015. ápr. 5. 18:37
 4/51 anonim ***** válasza:
16%
Sajna előfordulhat. :-(
2015. ápr. 5. 18:38
 5/51 anonim ***** válasza:
83%

Simán.

[link]

2015. ápr. 5. 18:38
 6/51 anonim ***** válasza:
29%
Persze,hogy létezik.Egy gyermek után az apa jövedelmének a 20%-a jár hivatalosan,két gyerek után jövedelem 40%-a.Különben nem olyan túl sok havi 150,ha van gyereked,tudod,hogy mennyi pénz elmegy egy hónapban.
2015. ápr. 5. 18:39
 7/51 anonim ***** válasza:
71%
utolsó, és akkor szerintem 3 gyerek után meg 60? nem, max 50%, de ha magas a fizu, nem szokás ennyit megítélni. Hangsúlyozom, ha önként többen egyeznek meg, az más. De ha bíróságra viszik, akkor ott már nem jó a viszony a felek közt, ha az apuka pénzes, jó ügyvédje van, aki eléri, hogy ne kelljen sok kp-t adnia, max fizet 60e-t, aztán bevállalja, hogy vesz havonta ruhát, meg ő fizet ezt-azt.
2015. ápr. 5. 18:42
 8/51 anonim ***** válasza:
61%
és akkor szerinteD*
2015. ápr. 5. 18:42
 9/51 anonim ***** válasza:
87%

Az én volt férjem 130ezret fizet gyerektartásként. Ebből 50 ezer megy a gyerekre, a többi pedig megtakarításba (gyereknek). Így állapodtunk meg az ex férjemmel (bíróságon kívül, közjegyző előtt).

Ezt a gyt-t a bíróság szabta meg a keresete miatt. Ő nem akarta csökkenteni, engem nem érdekelt.

Ha kell valami a fiunknak, akkor megbeszéljük, de akad, hogy úgy jön haza az apjától, hogy rengeteg mindent vásárolt neki. pl. ruha, kiegészítők, stb.

Táborokat együtt fizetjük (ha szükséges).

Anyagilag sosem függtem az ex férjemtől, hasonló munkakörben dolgozom, mint ő, keresetünk is megegyező.

2015. ápr. 5. 18:43
 10/51 anonim ***** válasza:
28%
Maximum a fizetés 40%-at lehet levonni,akárhány gyerek is van,afölött már nem vonhatnak.Sógornőm családjogi ügyvéd.
2015. ápr. 5. 18:46
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!