Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Tényleg létezik ilyen összegű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg létezik ilyen összegű gyerektartás?

Figyelt kérdés
Tényleg van olyan, hogy ha az apa jövedelme megengedi akár 100-150e Ft gyerektartást is köteles fizetni egy gyerek után?

2015. ápr. 5. 18:30
1 2 3 4 5 6
 31/51 anonim ***** válasza:

300-as anyuka, nagyon bicskanyitogató a stílusod. Most idejössz hencegni, hogy nektek bizony tellik rá, hogy havi 300-at költs a gyerekre?

És mi van azzal, akinek van mondjuk 100ezres fizuja? Az yilván nem is jó szülő, hiszen nincs meg a pénz, ami ugyebár KELL a gyerekneveléshez.

(Mielőtt felháborodsz: NEM az a baj, hogy neked tellik rá. Az a baj, hogy úgy adod elő, hogy aki nincs olyan helyzetben, mint ti, az máris sz**r szülő, mert nincs annyi a családi kasszában)

2015. ápr. 5. 21:06
 32/51 anonim ***** válasza:
0%
Na álljon meg a menet! Azt írtam,hogy rezsivel,kajával,ruházkodással simán elmegy a 300 egy hónapban.
2015. ápr. 5. 21:14
 33/51 anonim ***** válasza:
52%

Barátnőm apja 100 ezret fizet gyerektartasnak havonta gyerekenkent.

Barátnőmnek van egy öccse is.

Szóval igen,van Ilyen.

2015. ápr. 5. 22:02
 34/51 anonim ***** válasza:
0%
Köszi 33-as Már kezdtem magam úgy érezni itt a pénz téma miatt,mintha én lennék a hülye. 32-es voltam
2015. ápr. 5. 22:05
 35/51 anonim ***** válasza:
37%
Nem tudom miert fáj másoknak ha valakinek jobban megy mint a másiknak.Irigy a világ...
2015. ápr. 5. 23:19
 36/51 anonim ***** válasza:

Nálunk havi 300, az egész családra megy el. 2 gyerekkel.

A gyerekek sportolni, táncolni járnak. Nem éheznek, csak új ruhákat kapnak, Családi házban lakunk 2 autóval. A lánynak sok 5-8eFtos babája van, a fiúnak sok kisebb mellett, van 100e-es Legója is.

Annak ellenére, hogy előfordul, én nagyon sokallom egy gyerekre azt a gyerektartási összeget. Ennyit ésszerűen nem lehet a gyerekre költeni, és tudomásom szerint a költségek 50-50%-ban oszlanak meg a szülők között. Ennek a dupláját, meg főleg nem lehet egy gyerekre ésszerűen elkölteni. Persze, ha aranytányérból, kaviárt eszik, és a saját 7-es BMW-vel jár iskolába, akkor még többet is...

2015. ápr. 5. 23:43
 37/51 anonim ***** válasza:
36%
Havi 300 nem sok egy 3 tagú családnak,szerintem.Rohadt sokba van minden,az állami oviban csalódtunk,így írattuk magánoviba.Hetente 2x lovagolni jár,mert imádja.És nem,nem kaviárt eszünk,de egy bizonyos minőségnel lejjebb mi sem adjuk.
2015. ápr. 6. 00:07
 38/51 anonim ***** válasza:
#37 Mi 4-en vagyunk. Én nem csalódtam az állami óvodában/iskolában, mert nem vártam sokat tőlük. Ne is adjátok egy bizonyos szint alá, de azt se feledd, hogy a büszkeségedért cserébe nem adnak kenyeret a boltban. De remélem ezt soha nem fogod megtudni, de sajnos túl sokan, nagyon jól tudják.
2015. ápr. 6. 00:16
 39/51 anonim ***** válasza:
Oké,hagyjuk.Mindenki addig nyújtózkodik míg a takaró ér.
2015. ápr. 6. 00:23
 40/51 anonim ***** válasza:
100%

Igen, létezik, de ezen miért kell fennakadni?

Nem minden elvált szülő fillérb*sszó csóringer...

2015. ápr. 6. 02:14
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!