Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg létezik ilyen összegű gyerektartás?
41 Lehet, hogy nem kellett volna elűznie a férjét?
42 A gyerektartás a gyerek fenntartására van. Nem a nagy ház, műkörmös, fodrász, stb... fenntartására, és elvileg fele-fele arányban van elosztva. Az nem baj, ha sokat kapsz, és sokat költesz. Az a baj, ha sokat követelsz, aminél mégnagyobb baj, az az, hogy sokszor meg is ítélik. Az elvált férjeket pénzeszsáknak nézitek, akárcsak a válás előtt. Töle vártok mindent. Elváltok tőle, mert rossz ember, igaz sokszor ti teszitek tönkre, utána meg lógtok a nyakán, mert a hatalmas büszkeségetek a megélhetés előteremtésére nem terjed ki. És elbújtok a gyerek mögé, hogy továbbra is ő tartson el benneteket, meg a ti házatokat. Amit mellesleg sok esetben egyedül vett.
Akkor ők a kivétel. :-)
Nem történt velem semmi extra. Nős vagyok, és belelátok mások életébe. Sajnos nem iszok, nem drogozok, nyitott szemmel élek, és ezért reálisan látom a világot.
Nem bántom, a nőket, és nem istenítem a férfiakat. Mindössze elenyészően ritka a barátnőd esete, míg abból, amit írtam már számtalant láttam.
Egyébként, akik megírták, saját tapasztalat alapján, hogy van ilyen,többek közt én is,miért lett lepontozva?
Az volt a kérdés, hogy van -e, válaszolunk és valaki lepontoz?
Az mas,aki olyanokba belemegy,hogy mennyi pénz kell egy gyerekre,haztartasra, stb.
De aki a kérdésre valaszol, azt mire fel pontozgatjak?
Vicc ez a hely,komolyan.
#46 Dehogy támadtam neked. :-) Én nem támadok senkit, és mindenkinek jót akarok.
Az elismerem, hogy nem volt teljesen egyértelmű, hogy általánosságban írtam, amit írtam. Igaz hogy E/2-ben van írva, de nem neked szántam, hanem annak, aki magára ismer.
Az említett összeg 3 tagú családnak nem sok, sőt mi 4-en jövünk ki belőle.
De 1 gyerekre (anya 150, + apa 150) nagyon sok. Ésszerűen nem is lehet rákölteni.
Elismerem, hogy a bíró a bér alapján dönt, és a lehető legtöbbet kéri az apától, nem törődve semmivel. De azt egy szóval sem mondtam, hogy ez a bírói gyakorlat, jó, vagy elfogadható lenne.
Az apa szemszöge sajnos senkit sem érdekel. Ennek az egyenes következménye, hogy feladja, és nem is akar egy idő után fizetni, és élni. Ha dolgozik, akkor is inkább feketén, és azt is elissza kínjában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!