Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyulolom a mostohamat! Nem tudom es nem is akarom elfogadni?
Figyelt kérdés
A szuleim 2 eve valtak el. Amikor mar kezdtek rosszra fordulni a dolgok kozottuk, apam ezzel a novel vigasztalta magat. Egy nyamvadt bajgunar, komolyan utalom. Mindig olelgetni akar, vigyorog stb. Tudom, hogy kedves akar lenni, de nem es nem es ezt neki is megmondtam, hogy viseljuk el egymast amig muszaj, mert ha betoltom a 18-at en nem jovok a lathatasi latogatasokra. Megmondgam apanak is, ha ezen a non mulik az elete en nem talalkozom vele se tobbet, legyenek boldogok egyutt. Mostanaban annyira irrital, ahogy pat lelgeti, megcsokolja, hogy robnanok, ott helyben meb tudnam olni. Ha ezentul nem mennek lathatasra, amikor a no is ott van(van h halisten dolgozik hetvegen) kotelezhetnek talalkozasra valahogy jogi uton, anyara lehet kovetkezmenye?2015. márc. 2. 13:11
21/22 anonim válasza:
Szeretni nem kötelező, ez igaz, viszont ok nélkül gyűlölni valakit, az primitív és barbár dolog. Ezért fogja kiirtani az emberiség saját magát, mert a többség ilyen agresszív, gyűlölködő paraszt. Komolyan nem értem, miért nem lehet megférni egymás mellett...
22/22 anonim válasza:
Ahogy előttem írták...én sem értem miért kell utálni...
nemhogy örülnél neki,hogy apukád boldog,ha anyukáddal sajnos nem volt az...ha pedig veled is kedves szeretne lenni de te két kézzel tolod el az a te bajod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!