Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyulolom a mostohamat! Nem tudom es nem is akarom elfogadni?
Sok hulye uj no...
Miert kene szeretnie, eskuszom nem ertem? Bezzeg , ha mostoha anyuci nem szereti a gyereket "akkor az ertheto", de a gyereknek egybol el kell fogadnia a masodik anyjanak. Hat nem kell...
A szemét állat, ahelyett, hogy elszedné apád vagyonát, megcsalná, kitúrná a lakásából, téged meg internátusba küldene, szereti, ölelgeti és csókolgatja! MOCSOK!!!
Tudom, hogy gyerekfejjel nehéz ezt megérteni, de semmi sem tart örökké, két ember szerelme sem. Nem várhatod el a szüleidtől, hogy egyedül éljék le a hátralevő életüket, csak mert együtt nem jött össze nekik.
Örülj, hogy apukád talált egy kedves nőt, aki szereti, és aki téged is elfogad és szeret. Majd ha kicsit érettebb leszel, akkor megérted. De bánni fogod, hogy ennyire csúnyán viselkedtél.
"miert kene ot szeretnie?"
van egy jobb kérdés: miért kéne utálnia?
neked se esne jól, ha valki ok nélkül elkezdene téged utálni
kérdező: inkább örülj az apád boldogságának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!