Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Gyulolom a mostohamat! Nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyulolom a mostohamat! Nem tudom es nem is akarom elfogadni?

Figyelt kérdés
A szuleim 2 eve valtak el. Amikor mar kezdtek rosszra fordulni a dolgok kozottuk, apam ezzel a novel vigasztalta magat. Egy nyamvadt bajgunar, komolyan utalom. Mindig olelgetni akar, vigyorog stb. Tudom, hogy kedves akar lenni, de nem es nem es ezt neki is megmondtam, hogy viseljuk el egymast amig muszaj, mert ha betoltom a 18-at en nem jovok a lathatasi latogatasokra. Megmondgam apanak is, ha ezen a non mulik az elete en nem talalkozom vele se tobbet, legyenek boldogok egyutt. Mostanaban annyira irrital, ahogy pat lelgeti, megcsokolja, hogy robnanok, ott helyben meb tudnam olni. Ha ezentul nem mennek lathatasra, amikor a no is ott van(van h halisten dolgozik hetvegen) kotelezhetnek talalkozasra valahogy jogi uton, anyara lehet kovetkezmenye?

2015. márc. 2. 13:11
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
82%
Nem vagy köteles szeretni, de ő sem téged. A különbség az, hogy elfogad téged, te meg egy nagy bunkó vagy. Szánalmas, hogy nem hagyod apádat boldognak lenni, hanem még idegesited is azzal, hogy akkor nem találkozol vele többet.
2015. márc. 2. 14:06
 12/22 anonim ***** válasza:
83%
Hát e is haragudj, elváltam én is, az exemnek és nekem is van új párja, és komolyan mondom az ovis lányom értelmesebben kezeli a helyzetet, mint te. Szimplán féltékeny vagy. Nem vagy már kis gyerek, a szüleid elváltak, mással próbálnak boldogok lenni, ennyi, ezt nálad kisebb gyerekek is fel tudják dolgozni. Senki nem mondta, hogy szeresd apukád új párját, de azért ezt a hisztit, amit csinálsz. Mi lenne ha megpróbálnál kicsit te is nyitni a nő felé? Anyukádnak van új párja egyébként, vagy esetleg ő sem tudott tovább lépni és ketten hibáztatjátok az új nőt?
2015. márc. 2. 14:07
 13/22 anonim ***** válasza:
94%
Lehet hogy 17 eves vagy, de agyilag csak egy kisgyerek. Es nevetseges a viselkedesed, de erre ra fogsz majd jonni magadtol kesobb.
2015. márc. 2. 14:35
 14/22 anonim ***** válasza:
17%

Sok hulye uj no...

Miert kene szeretnie, eskuszom nem ertem? Bezzeg , ha mostoha anyuci nem szereti a gyereket "akkor az ertheto", de a gyereknek egybol el kell fogadnia a masodik anyjanak. Hat nem kell...

2015. márc. 2. 15:05
 15/22 anonim ***** válasza:
94%

A szemét állat, ahelyett, hogy elszedné apád vagyonát, megcsalná, kitúrná a lakásából, téged meg internátusba küldene, szereti, ölelgeti és csókolgatja! MOCSOK!!!

Tudom, hogy gyerekfejjel nehéz ezt megérteni, de semmi sem tart örökké, két ember szerelme sem. Nem várhatod el a szüleidtől, hogy egyedül éljék le a hátralevő életüket, csak mert együtt nem jött össze nekik.

Örülj, hogy apukád talált egy kedves nőt, aki szereti, és aki téged is elfogad és szeret. Majd ha kicsit érettebb leszel, akkor megérted. De bánni fogod, hogy ennyire csúnyán viselkedtél.

2015. márc. 2. 15:05
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell szeretnie, csak tisztessegesen kell vele viselkednie.
2015. márc. 2. 15:29
 17/22 anonim ***** válasza:
Nem is azt irtam, hogy kopje le, es keseritse meg az eletet, de miert kene ot szeretnie? Nem kotelessege, ahogy leirta, O is.
2015. márc. 2. 15:50
 18/22 anonim ***** válasza:
83%

"miert kene ot szeretnie?"

van egy jobb kérdés: miért kéne utálnia?

neked se esne jól, ha valki ok nélkül elkezdene téged utálni

kérdező: inkább örülj az apád boldogságának.

2015. márc. 2. 16:15
 19/22 anonim ***** válasza:
Amugy sem kötelező menned,nem vagy már kisgyerek.Emészd meg a szüleid elváltak,mindegyikük úgy él és boldogul ahogy akar.viszont tényleg bunkó tőled apádat szinte választás elé állítod.Lassan te is saját életet fogsz élni,egyre kevesebbet leszel apáddal.Miért baj az neked van aki szereti, mos főz jól él vele.Először is nőljél már fel,hisztizel mint egy kis ovis
2015. márc. 2. 16:47
 20/22 anonim ***** válasza:
Kérdező! Ha majd neked is lesz párod és apádnak nem lesz szimpatikus és ő is így fog viselkedni mint te,az neked jól fog esni? Gondolom majd te is azt szeretnéd hogy elfogadja a párod,akkor fogadd el te is az övét!
2015. márc. 3. 01:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!