Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet elfogadni, hogy a férjem 21 év után el akar válni? Egyszerűen nem tudom elfogadni, az agyam tiltakozik. Kész a közös életünket lerombolni, és velem csak közölte a kész tényeket.
időbe fog telni, az biztos, meg nehéz lesz. de lehet, hogy ha már nem az életed része, pont azon fogsz gondolkodni, hogy miért nem hamarabb váltak el útjaitok. lehet, hogy ki fogsz virágozni, jobban fogod érezni magad, mint valaha. valószínű, hogy ennyi idő után el se tudod képzelni, milyen lehet nélküle, ezért cikáznak a gondolatok a fejedben.
idő kérdése. a gondolataidat tereld inkább abba az irányba, hogy miket fogsz csinálni, milyen nagyszerű dolgokat, mikor elkezdődik az új életed :)
kérdezz meg pár egyedülálló nőt / de ne a depiseket!!! hogy miket szoktak csinálni, hogyan élnek. lehet, hogy ha megtudod, mi vár rád, már nem is félsz annyira a változástól :)
soksok erőt kívánok neked, és egy új, boldog szerelem beköszöntét, és önmagad és a nyüzsgő világ újbóli felfedezését
Én ezt nem is értem!
Ha valaki ilyent tényként közöl, az már régóta készül rá.
Nem vetted észre, hogy baj van a kapcsolatotokban vagy inkább nem akartad észrevenni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!