Feri49 kérdése:
A villanysütőm úgy működik mint korábban, de a sütés az nem akar kész lenni, még 3x annyi idő alatt sem mint korábban. Mi lehet a hiba?
Figyelt kérdés
A fűtőszálak melegítenek alul,fölül,a termosztát kapcsolgat ki is , be is.2013. nov. 4. 13:30
1/6 titak válasza:
A termosztátnál kezdeném a hibakeresést. Lehet hogy már elöregedett. Aztán végignézném a kábelozást, majd a fűtőtestet. Más hiba nem szokott előfordulni.
2/6 TaKy99 válasza:
Valószínűleg a termosztát ment tönkre. (nem annál a hőfoknál kapcsol amit beállítottál, azaz alacsony a hőmérséklet)
Ellenőrizni úgy tudod, hogy beteszel a sütőbe egy sütő hőmérőt.
Így jártunk nemrég mi is. Csak nálunk fordítva volt. Mindig elégette az ételt. Aztán vettem egy hőmérőt és kiderült, hogy 180 fokra állítva 240-ig fűtött fel.
Mivel júliusban lejárt a 3 év garancia így most októberben 10 ezer Ft volt a csere. :(
3/6 anonim válasza:
Mégis a fűtőszál lesz a beteg.Nekünk olyan 5 év után kezdte,hogy órákig volt bent valami,mire megsült.Rákérdeztem,hogy nem gyári hibás e a fűtőszál,mire a szerelő kiröhögött,hogy mégis hány évig gondoltam használni.
4/6 TaKy99 válasza:
Nem gondolom, hogy a fűtőszál vagy a kábel lenne, mert azt írja, hogy a termosztát kapcsolgat. Azaz a "beállított értékre" felfűt. Abban azt esetben ha a fűtőszál rossz és a termosztát jó, akkor a termosztát nem kapcsolgat, hogy elérte a hőfokot...
5/6 anonim válasza:
Ajtó tömítésen nincs sérülés?? (nem "szökik" valahol a hő?)
ill. a sütő hőszigetelő tömítése, nem sérült?
(pl. belefolyt valamilyen étel, ezáltal csökkent a hőszigetelő tulajdonsága....)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!