Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Fritőz vásárlásán gondolkozom....

Fritőz vásárlásán gondolkozom. Milyet használtok és mennyire vagytok elégedettek vele?

Figyelt kérdés

2013. júl. 12. 16:17
 1/4 anonim ***** válasza:

Én régen amikor külön költöztem akkor kaptam egy Tefal márkájú fritőzt. Az jó ment vagy 5 évig használtam, de sajnos tönkrement az is az én hibámból mert az ablak mellé raktam ki amikor a konyhát újítottuk fel és ugye esett az eső bevert az ablakon én akkor pont a szomszéd városban voltam de nem jutott eszembe hogy be lett-e csukva az ablak. Amikor hazaértem a fritőz úszott a vízben, jó letöröltem meg minden, de elfelejtettem a feleségemnek mondani hogy pár napig ne használja hogy kitudjon száradni. Erre másnap bedugta pár másodperc után le is vágta az automatát, és belül szét égett, javíthatatlan lett.

Én azért nem használok nagy márkás gépeket erre mert mindenkitől hallom hogy a legtöbb konyhai elektromos eszközt 2-3 évre terveznek és utána kuka hogy a gyártónak legyen bevétele, ezért veszek ilyen no name márkákat inkább. Egy Hauser márkájúra váltottam mert akkor nem volt sok pénzünk és a Tescoban olcsó volt. Sajnos csak 2 évig bírta a rács nyele az 1 év után el is tört, és még 1 évig kibírta de aztán elfáradt az egész.

Most jelenleg egy Vireo márkájút használunk 1 éve vettem pár embertől hallottam meg olvastam is hogy azok elég sokáig bírják, de nincs az a fritőz ami 3-4 évnél tovább bírja, csak az a kevés amit alig használnak és tényleg csak szerencse hogy működik.

De aki hetente vagy 2-3 hetente használja annak célszerű 2-3 évre számolnia és utána csere. Anyámék is az elmúlt 10 évbe vagy 5 ször cseréltek fritőzt anyósomék 6-7 alkalommal kb.

2013. júl. 12. 16:41
 2/4 A kérdező kommentje:
Ó. Érdekes. Ezt nem is tudtam, kössz az infót :)
2013. júl. 12. 16:51
 3/4 anonim ***** válasza:

Ha jót akarsz, akkor DeLonghi...

Nem azért, mert sose romolhat el, hanem mert csak 1,2L olaj kell bele. Döntött a belseje és forgótányéros.

Nem mindegy, hogy olajcserekor 1 vagy 3L olajat dobsz ki!

Ráadásul az egész bele kivehető, mosható.

2013. aug. 3. 01:25
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ.
2013. szept. 20. 08:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!