Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire tudtatok elfogadni a parotok elozo hazassagabol szuletett gyerekeit? (kulonosen, ha az illeto felnel vannak elhelyezve). Nem okozott ez gondot kozottetek?
Nem tudom én még nem voltam ilyen helyzetben.Viszont ùgy érzem, ha szeretem a pàromat és viszont is igy lenne, akkor lehet nem lenne akadàlya, hogy gyerekei vannak.
A màsik nézetem meg, nem hiszem, hogy szóbaàllnék ilyen pasikkal.
Engem nem tudtak elfogadni, apa pedig már teljesen őértük él, engem le se sz.r.
Ez van...
20:30-as kommentelőnek!
Ha azt mondja, hogy "De te nem vagy az anyám!" meg kell értetni a gyerekkel, hogy most lehet anyu nincs itt, de én itt vagyok és az én szabályaimhoz kell alkalmazkodni bizonyos kereteken belül. Szépen elmagyarázni neki, hogy nem ellenség vagy, hanem barát, aki csak a gyerek javát szolgálja és segít az eltartásában. Szerintem
Anyósom is felnevelte apósom első házasságból született fiait.
De az unokák csak néninek ismerik anyósom, és az esküvőn sem emlékezett meg róla senki, pedig a lelkét kiette értük anno.
Utólag azt mondja, ha visszamehetne az időben nem engedte volna, hogy odaköltözzenek a srácok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!