Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire tudtatok elfogadni a parotok elozo hazassagabol szuletett gyerekeit? (kulonosen, ha az illeto felnel vannak elhelyezve). Nem okozott ez gondot kozottetek?
párom gyermekeit 3 éve ismerem. nagyon megszerettem őket, borzasztóan jólelkű kis gyerekek. ők is megszerettek engem...én el nem tudnám képzelni, hogy akármelyik is egyszer is, hozzám vágja azt, hogy:"nem vagy az anyám" ezt modnenki tudja, ők is, én is. soha nem is akarok az anyjuk lenni. én egy jóbarát vagyok nekik, éppen ezért a nevelés fontosabb, sarkalatosabb részeit meghagyom az apukának és az anyukának. egyébként nem nálunk élnek a gyerekek, de nagyon úgy néz ki, hogy ez változni fog...Sajnos az anyuka telejsen elborult, pszichiáter fogja megvizsgálni őt is, és a gyerekeket is, és bennünket is, mert erős aggályaink vannak...
Tehát akár még az is előfordulhat, hogy hozzánk kerülnek a gyerekek. Én mint párom élettársa, sok sok szeretettel fogom várni őket. Sokat beszélgetünk erről párommal, és teljes mértékben egymás emellett állunk, én őt úgy fogadtam el, hogy van már múltja. mindenben mellette állok, és ha esélyt kapunk az élettől arra, hogy ez a 2 gyermek egy nyugodt, boldog, kiegyensúlyozott családban éljen, akkor én vállalom ezt és szeretettel fogom őket fogadni...
17 vagyok. 14esnek. Ne légy elkeseredve biztos, hogy találsz majd egy megbízható nőt. szomorú ami történt, de hidd el, nagyon sok lány van, aki igenis eltudja fogadni a gyermekedet...
Sőt ha nem zárkózol el egy esetleges közös gyermektől sem, akkor igazán aranyos kis Calád lesztek majd...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!