Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Miért nem tudják elfogadni az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudják elfogadni az elvált anyák az új nőt?

Figyelt kérdés
Ezt CSAK abban az esetben értem ha NEM az új nő miatt volt a válás! Miért ellenségesek vele? Az elvált apák többsége jobban elfogadja az anya új párját,pedig nekik nehezebb lehet,mert a gyerek általában az anyánál és az új párjánál tölt több időt.

2015. jan. 16. 20:59
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
60%
Mert tessék a volt férjnek élete végéig a volt felesége után sírni! Punktum!
2015. jan. 16. 21:02
 2/35 anonim ***** válasza:
55%
Csak figyeld majd, ahogy rám vetik magukat az érintettek.
2015. jan. 16. 21:03
 3/35 A kérdező kommentje:
:)
2015. jan. 16. 21:06
 4/35 anonim ***** válasza:
83%
Egyetértek! Nem bírják ha az ex boldog nélkülük!
2015. jan. 16. 21:08
 5/35 anonim ***** válasza:
51%
Mert többnyire a palik hagyják ott a nőt a gyerekkel, és a nők várják haza( uis nem lehet normálisan felnevelni ma egyedül egy gyereket.) Az új nő ennek keresztbe tesz.Ha nem erről van szó is min.osztódik a gyerektartás és az örökség. Teljesen jogos. Szabad nő- szabad pali, és nincs gond.
2015. jan. 16. 21:08
 6/35 anonim ***** válasza:
78%
Én semmilyen formában nem vagyok érintett, így "laikusként" azt gondolom, bizonyos szintig érthető, hogy nehéz megemészteni az új nőt. Nem védek senkit, sok olyan viselkedésről hallottam már én is néhány elvált anya részéről, ami túlmegy egy épeszű határon, csak próbálom megérteni a motivációt. Ha belegondolsz kérdező, az ember sokszor az exe új párjára is orrol egy ideig, nehezen emészti meg, hogy "lecserélték", nem kell ahhoz előtte házasságban élni az illetővel. Ezen kívül ott van az az aggodalom is, vajon mennyire fogja szeretni a gyermek az "új anyát", talán jobban fogja szeretni az igazinál? Egy ilyen helyzetben sokan képtelenek éretten kezelni a dolgokat, és elég furcsa, utálkozó megnyilvánulásaik lesznek. Persze ezt a részét már én sem értem egyáltalán, a fentiekben csak az ezt a viselkedést mélyen elindító alapmotivációval kapcsolatban tippelgettem. :)
2015. jan. 16. 21:11
 7/35 anonim ***** válasza:
94%

Mi elváltunk, amikor a lányaink 5 évesek voltak. Egyszerűen nem ment már és megromlott a kapcsolatunk úgy, hogy nem volt már megmenthető.

Az ex férjem rá 3 évre házasodott újra, fél éves kapcsolat után.

A lányok nem szerették az új "pót mamit", nem is szívesen voltak eleinte az apjuknál.

Az exem természetesen mindig jött, amikor megbeszéltük, hogy elviszi a lányokat. Sőt! Többször előfordult, hogy napközben rám csörgött és még aznap délután jött a lányokért, mert pl. leruccantak pár napra a Balatonra.

Már lassan 10 éve, hogy elváltunk, a lányok kezdik elfogadni a "mamit", de nem tekintik családtagnak.

Az én új férjemet sem tekintik annak.

Mind a két családjukban szót fogadnak, de nem az új családtagok az első számúak.

Nálunk született 3 éve egy féltesó, exeméknél nem jött ezidáig össze.

Nekem nem volt problémám az új feleségével. Egyedül annyit kértem tőle, hogy a gyerekeinket ne akarja ő meg- és felnevelni, mert nem az ő dolga.

Anyagilag se kell őket támogatni, mert erre való az édesapjuk és az édesanyjuk, független attól, hogy ők külön váltak és így élnek tovább "családként".

A családi események is egész jók szoktak lenni, de azért nyaralni nem mennénk együtt.

Én becsülöm és tisztelem őt, hiszen a játékszabályokat betartja és nem bánik mostohaként a lányokkal.

2015. jan. 16. 21:13
 8/35 A kérdező kommentje:
Én konkrétan olyan esetre lennék kíváncsi,mikor szét megy egy pár (nem új nő vagy új férfi miatt). Aztán a nőnek lesz új párja,később a férfinek is,de ezt a régi feleség nem tudja elfogadni. De miért? Miért hiszi hogy ő élhet boldogan,de az apa legyen egyedül élete végéig?
2015. jan. 16. 21:15
 9/35 anonim ***** válasza:
64%
Szerintem a férfiak sem fogadják el az új pasit,férjet könnyebben,csak ők inkább magukban puffognak,nem fórumokon írkálnak erről.Nálunk a férjem nem fogadja el az élettársamat,pedig már több éve volt rá,úgyhogy nálunk ez pont fordítva van.
2015. jan. 16. 21:19
 10/35 anonim ***** válasza:
50%

Nekem is fura, és érthetetlen.

Ebben a történetben én vagyok az új nő.

DE!

A történet több mint 5 éve kezdődött. A most már páromat anno kidobta az akkori felesége egy másik pasi miatt.

Pár hónapra rá mi megismerkedtünk, és mikor ez kiderült, azóta kb. napi szinten próbálja megkeseríteni az életünket.

Holott.

1. Ő lépett félre, és akarta a válást.

2. Nála maradt MINDEN, a gyerekre való tekintettel.

3. Kap a gyerek után még tőlünk pénzt.

Ő verte a mellét, hogy milyen jó az új pasija, meg 2 hét után már megházasodtak, stb. (amikor még én nem voltam sehol, és a párom egyedül élt, aztán ugye a gyerek miatt néha találkoztak)

Most meg nem bírja feldolgozni, hogy öngólt rúgott.

Na, nálunk talán ezért nem tud engem az execske elfogadni.

2015. jan. 16. 21:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!