Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudják elfogadni az elvált anyák az új nőt?
Mi elváltunk, amikor a lányaink 5 évesek voltak. Egyszerűen nem ment már és megromlott a kapcsolatunk úgy, hogy nem volt már megmenthető.
Az ex férjem rá 3 évre házasodott újra, fél éves kapcsolat után.
A lányok nem szerették az új "pót mamit", nem is szívesen voltak eleinte az apjuknál.
Az exem természetesen mindig jött, amikor megbeszéltük, hogy elviszi a lányokat. Sőt! Többször előfordult, hogy napközben rám csörgött és még aznap délután jött a lányokért, mert pl. leruccantak pár napra a Balatonra.
Már lassan 10 éve, hogy elváltunk, a lányok kezdik elfogadni a "mamit", de nem tekintik családtagnak.
Az én új férjemet sem tekintik annak.
Mind a két családjukban szót fogadnak, de nem az új családtagok az első számúak.
Nálunk született 3 éve egy féltesó, exeméknél nem jött ezidáig össze.
Nekem nem volt problémám az új feleségével. Egyedül annyit kértem tőle, hogy a gyerekeinket ne akarja ő meg- és felnevelni, mert nem az ő dolga.
Anyagilag se kell őket támogatni, mert erre való az édesapjuk és az édesanyjuk, független attól, hogy ők külön váltak és így élnek tovább "családként".
A családi események is egész jók szoktak lenni, de azért nyaralni nem mennénk együtt.
Én becsülöm és tisztelem őt, hiszen a játékszabályokat betartja és nem bánik mostohaként a lányokkal.
Nekem is fura, és érthetetlen.
Ebben a történetben én vagyok az új nő.
DE!
A történet több mint 5 éve kezdődött. A most már páromat anno kidobta az akkori felesége egy másik pasi miatt.
Pár hónapra rá mi megismerkedtünk, és mikor ez kiderült, azóta kb. napi szinten próbálja megkeseríteni az életünket.
Holott.
1. Ő lépett félre, és akarta a válást.
2. Nála maradt MINDEN, a gyerekre való tekintettel.
3. Kap a gyerek után még tőlünk pénzt.
Ő verte a mellét, hogy milyen jó az új pasija, meg 2 hét után már megházasodtak, stb. (amikor még én nem voltam sehol, és a párom egyedül élt, aztán ugye a gyerek miatt néha találkoztak)
Most meg nem bírja feldolgozni, hogy öngólt rúgott.
Na, nálunk talán ezért nem tud engem az execske elfogadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!