Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Miért nem tudják elfogadni az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudják elfogadni az elvált anyák az új nőt?

Figyelt kérdés
Ezt CSAK abban az esetben értem ha NEM az új nő miatt volt a válás! Miért ellenségesek vele? Az elvált apák többsége jobban elfogadja az anya új párját,pedig nekik nehezebb lehet,mert a gyerek általában az anyánál és az új párjánál tölt több időt.

2015. jan. 16. 20:59
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
92%

Azért néha előfordul, hogy az új nő tesz érte,hogy megutálják.

Naponta van itt ilyen kérdés, h csökkentetni akarja a gyerektartást, amiben már évekkel ezelőtt megegyezett a volt házaspár.

Vagy olyan kérdés is van naponta kb. h utálja a férje gyerekét, sokallja még a 2 hetente hétévégét is stb...

Ha látod valakin hogy fintorog a gyerekeden akkor függetlenül attól hogy kinek az új felesége, nem lesz vmi szimpatikus.

Amúgy szerintem az arány 50-50%, az esetek felében a régi a másik felében meg az új nő a ludas.

Én amúgy nem vagyok elvált édesanya, kívülállóként mondom ezt.

2015. jan. 16. 21:24
 12/35 anonim ***** válasza:
16%
Minek általánosító kérdéseket kiírni?
2015. jan. 16. 21:24
 13/35 anonim ***** válasza:
66%

Az az egészséges hozzáállás, amit a 7 - es leírt.

Én nem vagyok érintett a dologban (ne is legyek), de úgy gondolom hogy ugyanolyan arányban nem tudják elfogadni az új nők a férfi gyerekeit / exét, mint ahogyan az ex az új nőt. Tökéletes egyenlőségjelet tudok húzni közéjük. Nálunk pl. apám új felesége még tőlünk is eltávolította apámat, pedig egy fedél alatt éltünk egy kis ideig. Az esküvőjükre sem hívtak el, a nő fia és az ő barátnője voltak a tanúk... Na de azt kapja apám amit érdemel, mert a nő olyan adósságba verte, hogy a kocsija sincs már meg. :) Én azóta boldog házasságban élek anyagi gondok nélkül. Az esküvőmre én sem hívtam meg és nem is segítem. Boldoguljon ahogy akar. Mindenki azt kapja vissza az élettől, amit érdemel.

Szóval nem mondanám hogy csak az egyik oldalra jellemző ez a hozzáállás. :) Ráadásul az ex feléről még érthetőbb (akit talán rengeteg sérelem ért már vagy épp nem felhőtlen a viszonyuk) mint az új nőjéről, aki már tudta hogy mit vállal és mégis irigykedik - általában a gyerekekre.

2015. jan. 16. 21:26
 14/35 A kérdező kommentje:

Nem irigykedek senkire.

Én is új nő vagyok. Soha nem akartam se gyerektartást csökkenteni,sőt,van miből ezért szoktam ruhákat venni a gyereknek. A volt feleséggel soha nem találkoztam,mert amikor beakartam mutatkozni neki,akkor közölte hogy nem kíváncsi rá kivel van a volt férje. Én csak a gyerek miatt gondoltam,hogy jobb lenne megismerkedni. Mikor összejöttünk a párommal már a volt feleségnek volt új kapcsolata 1 éve. A gyerekkel jól kijövök,jobban mint az apja. Viszont minden láthatás előtt ordítozva hívja fel az ex a páromat,hogy én ne legyek ott ha jön a gyerek,én ne szóljak az ő gyerekéhez..stb. Mióta megszületett a közös gyerekünk,azóta már rá is ilyeneket mond. A gyerek 16 éves,szóval eltudja dönteni hogy szóba akar e állni velem és a testvérével.

Csak azt nem értem hogy mire jó ez a cirkusz állandóan?

2015. jan. 16. 21:39
 15/35 anonim ***** válasza:
23%

Mert a nők nagy része retardált és bosszúálló.

Állandóan tudni akarják az expasijuknak minden lépéséről, és próbálnak állandóan keresztbe tenni a boldogságának.

(Pl. Annyi nő jelenti fel az exét, hogy már külön osztályt kellett létrehozni a NAV-nál e célból.)

16/35 anonim ***** válasza:
73%

Nálunk ez fordítva van. Elváltunk, mert nem működött a házasságunk. A fiúnk érdekében békében váltunk szét.Pár hónappal később a volt férjemnek új barátnője lett. Engem nem zavart, sőt, örültem is, hogy végre valakivel foglalkozik, így elmarad majd a minden héten eljön hozzám, és megpróbálni rábeszélni, hogy kezdjük újra a fiúnk miatt is. Eleinte minden oké volt..Ő elvolt a barátnőjével, és én is kezdem nyitott lenni egy újabb kapcsolat felé. Nem volt semmi gond, addig amíg meg nem tudta, hogy újra van egy férfi az életemben. Onnantól kezdve szó szerint zaklatott. Még a bíróságra is elment, hogy a fiam életveszélyben van az új hapsim miatt, mert Bujinkan Dojo harcművészet fekete öves edzője. Amikor a pert elvesztette (mert bizony ragaszkodott hozzá) akkor jött az én személy elleni zaklatása. Munkahelyemen váratlanul beállított, és jelenetet rendezett. A páromat provokálta, hogy verekedés legyen, így be tudja majd sározni. Bement az iskolába, hogy a fiúnk éhezik, koszos stb. Persze a tanárok is látták, hogy nem igaz, de szóltak nekem, hogy csináljak valamit, mert egyre kínosabb a fiamnak, és persze nekik is. Végül felkerestem a volt férjem barátnőjét, aki akkorra már menyasszonya volt. Bemutatkoztam, majd kértem segítsen nekem. Valahogy hasson rá, hogy hagyjon békében élni, és kezdjen örülni a saját boldogságának.

Hát nálunk a volt férjem az aki képtelen volt elfogadni a változásokat.

17/35 anonim ***** válasza:
Én elvált anya vagyok. A volt férjemnek volt már kapcsolata azóta,először furcsa volt de nem foglalkoztam vele különösebben. Csak annyit kértem az exemtől hogy az uj párja lehetőleg jól bánjon a gyerekkel és ő is foglalkozzon a kicsivel ha ott van nála láthatáson. Én csak abban az esetben nem tudnám elfogadni ha olyan nőt fogna ki,aki a gyerek ellen akarja forditani illetve (lásd itt a gyk-n a sok uj nő kérdését) a gyerektartást akarná csökkenteni vagy csak beleszólni.Ehhez semmi közük amugy nem zavarna a téma. Én is szeretnék uj párt(ami őt is tuti furán érintené),nem várom el hogy egyedül legyen az exem.
2015. jan. 16. 21:41
 18/35 anonim ***** válasza:
11-esné a pont,jól leírta. Ezek miatt ellenséges sokszor a régi nő.
2015. jan. 16. 21:42
 19/35 anonim ***** válasza:
76%

"Én konkrétan olyan esetre lennék kíváncsi,mikor szét megy egy pár (nem új nő vagy új férfi miatt). Aztán a nőnek lesz új párja,később a férfinek is,de ezt a régi feleség nem tudja elfogadni. De miért? Miért hiszi hogy ő élhet boldogan,de az apa legyen egyedül élete végéig?"

Kár, hogy a hozzászólók nagy része NEM erre válaszol, hanem az volt nőt védi, meg az új nőt hibáztatja, hogy biztos a gyereket nem szereti, stb.

Itt most NEM erről van szó!

És hogy a kérdésre is válaszoljak.

Valószínűleg azért, mert válás előtt már megromlott a kapcsolat, és akár egy egymás iránti gyűlölet is kialakult.

Akkor jön a férfinek egy új nő, akivel boldog, aki szereti az idegen gyereket, tök jól érzik magukat, és hát nem tetszik a volt nőnek, hogy mint a volt férje boldog, illetve az új nő is boldog gyerek ide vagy oda, mint pl. nálunk is.

Ő meg már gondolom bánja, hogy kidobta a férjét annak idején.

2015. jan. 16. 21:43
 20/35 anonim ***** válasza:
42%
11-es tökéletesen leírta.Házas vagyok,de ha elválnék rettegnék attól,milyen mostoha anyja lesz a gyerekemnek,és hogy fog vele bánni.Sajnos a környezetemben sem szeretet teljes kapcsolatokat látok ilyen esetben...
2015. jan. 16. 21:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!