Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudják elfogadni az elvált anyák az új nőt?
Nekem spec sosem volt bajom a volt ferjem felesegevel, sot orultem h az exem boldog, az uj noje viszont feltekeny volt ram kesobb pedig el is valtak (nem ezert). A jelenlegi ferjem ex felesege erdekes jelenseg, nem utal vagy ilyesmi, szimplan azt hiszi, h nem vagyok normalis:-))
Sokoszr beszelek vele mert a ferjemmel nem allnak szoba annak ellenere h van egy gyerekuk, a no uj ferje pedig utalja a ferjemet. Sosem ertettem az ilyen embereket viszont roppant szorakoztatoak😄
Még egyszer leírom:
a gyerekkel nincs bajom és a gyereknek se velem,jól kijövünk!
a gyerektartást soha nem akartam csökkenteni,sőt költök a gyerekre én is!
Nem miattam váltak el,sőt az anyának már régebben van új párja,mint ahogy mi megismerkedtünk,akivel azóta is együtt él
Soha nem szólok bele a gyerekkel kapcsolatos megbeszélni valójukba,szerintem ez az ő dolguk
DE
Nem tudja elviselni a létezésemet! A kérdés az hogy miért?
Ezen én is nagyon sokat szoktam agyalni a saját helyzetem miatt. A férjem nem miattam vált el az exétől, én jó pár évvel később jöttem a képbe. Mindkettejüknek voltak futó kapcsolataik, amit az ex jól viselt. Amikor azonban velem egy komoly kapcsolat alakult ki (ugye házasság is lett belőle), az már nagyon nem tetszett a férjem exének. S amikor azt is látta, hogy a gyerekekkel is nagyon jó kapcsolat alakult ki, akkor végképp borult nála a bili.
Lépésenként kb. így néz ki:
- barátnő vagyok: ex szerint egy újabb a sok közül, nem érdekli
- kialakul egy jó kapcsolat a gyerekekkel: már elkezdi tiltani a gyerekeket, hívja az apjukat hogy én ne találkozzam velük
- összeházasodunk: már minden k_rva vagyok, rendszeres otthon a hiszti és az üvöltés a gyerekek szerint (miért is??? itt már le vagyok maradva)
- még jobban összekovácsolódok a gyerekekkel, jóbarátok lettünk, napi szinten keresnek ők engem és nem fordítva: az ex már bírósághoz akar menni hogy eltiltsa a gyerekeket az apjuktól és tőlem, de nem tudja megindokolni mi a gond
Mindez úgy, hogy soha egyetlen szóval vagy tettel nem bántottam a férjem exét, nem akartam a gyerekeit elvenni tőle, nem akarok az anyjuk helyett az anyjuk lenni, nekem ők inkább baráti szinten vannak. Nem akartam gyerektartást csökkentetni. Sőt, ha a férjem összezördül az exével, még inkább csitítom, ha a gyerekek összevesznek az anyjukkal még inkább próbálom őket meggyőzni hogy béküljenek ki... stb. A környezetemben élők már sokan megjegyezték, hogy nem normális amit megteszek és nem létezik ilyen türelem amivel kezelem a helyzetet. Mégsem változik semmi...
Miért várja el bárki, hogy kedvellje az uj nőt a volt feleség?
Nekem ez a kérdésem.
Ha valakitől úgy válnak el, hogy ő nem akarta, mégha nem is másik nő volt az ok, akkor az nagyon fáj, és sokan nem tudják feldolgoupzni.
Az új nőben még így is a riválist látják, hogy nő miben jobb mint ők voltak..
Szerintem
Amit én látok a környezetemben:
1. az új nő nem mindig a legszebben beszél a gyerekek előtt az anyjukról. Pedig szerintem ez kutya kötelesség. A gyereknek az anyja, akkor is az anyja lesz. Nem muszáj vele mindenben egyetérteni, de ezt apukával mindig szigorúan négyszemközt kell megvitatni.
2. egy idő után hajlamos beleszólni a gyerek körüli dolgokba, ami nyilván lehet normális is, hiszen x együtt töltött év után valami köze van ahhoz, hogy hogy a dolgok miként történnek. Más kérdés,hogy ezt ki,hogy közvetíti.
Engem is utál a férjem exneje. Pedig anno ő csalta meg a férjemet, ő akart válni, is azóta is együtt van azzal a férfival, aki miatt tönkrement a házasságuk.
Mi több mint egy évvel a válás tán ismerkedtünk meg. Eleinte nem volt velem baja, de aztán ahogy komolyodott a kapcsolatunk, egyre kevésbé tetszett neki. Amikor közöltük hogy összeházasodunk, akkor elkezdett mindenen hisztizni meg beleszólni a dolgainkba. Azután amikor kiderült hogygyerekünk lesz, akkor borult csak ki igazán, gondolom rájött hogy innentől már nem rángathatja mindenféle hülyeséggel a közös gyerekükre hivatkozva a férjemet.
Pedig nem ártottam neki, a gyerekével nagyon jól kijövünk, a kapcsolata is rendben van a pasijával. De ez neki kevés, ő azt szeretné, hogy az exférje élete végéig egyedül legyen, és az ő rendelkezésére álljon mindenben.
"Miért várja el bárki, hogy kedvellje az uj nőt a volt feleség?
Nekem ez a kérdésem.
Ha valakitől úgy válnak el, hogy ő nem akarta, mégha nem is másik nő volt az ok, akkor az nagyon fáj, és sokan nem tudják feldolgoupzni.
Az új nőben még így is a riválist látják, hogy nő miben jobb mint ők voltak..
Szerintem"
Senki nem várja el hogy kedveljék az új nőt,hanem annyit vár el,hogy ne mocskolódjon az anya. Természetesen ha van oka rá,mert az új nő rosszul bánik a gyerekkel akkor persze kérje számon az új nőt.
De csak azért mocskolni valakit,mert az ő volt férjével jött össze a válásuk után (mindegy hogy 1 nappal,2 hónappal vagy évekkel csak hangsúlyozom,hogy a válás UTÁN) na ezt a viselkedést nem tudom megérteni.
Sajnos az elvált nők között nagyon ritka az aki a gyerekének az érdekét nézi inkább mint a saját sértettségét.
Én csak azért nem állok le mocskolódni a párom volt feleségével,mert nézem a gyereket,hogy neki ez rossz lenne,pedig nem az én gyerekem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!