Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyulolom a mostohamat! Nem tudom es nem is akarom elfogadni?
Figyelt kérdés
A szuleim 2 eve valtak el. Amikor mar kezdtek rosszra fordulni a dolgok kozottuk, apam ezzel a novel vigasztalta magat. Egy nyamvadt bajgunar, komolyan utalom. Mindig olelgetni akar, vigyorog stb. Tudom, hogy kedves akar lenni, de nem es nem es ezt neki is megmondtam, hogy viseljuk el egymast amig muszaj, mert ha betoltom a 18-at en nem jovok a lathatasi latogatasokra. Megmondgam apanak is, ha ezen a non mulik az elete en nem talalkozom vele se tobbet, legyenek boldogok egyutt. Mostanaban annyira irrital, ahogy pat lelgeti, megcsokolja, hogy robnanok, ott helyben meb tudnam olni. Ha ezentul nem mennek lathatasra, amikor a no is ott van(van h halisten dolgozik hetvegen) kotelezhetnek talalkozasra valahogy jogi uton, anyara lehet kovetkezmenye?2015. márc. 2. 13:11
3/22 anonim válasza:
mi okod van gyűlölni őt? nem ártott neked semmit.
4/22 anonim válasza:
Mennyi idős vagy? Miért gyűlölöd ennyire apukád nőjét?
Úgy nem tudtok találkozni apikáddal, hogy ő nincs jelen, ha ennyire nem szereted?
5/22 anonim válasza:
Megertelek!!! Szerintem ha temegmondod apadnak ises anyadnak is hogy nem mesz a no miatt akor ebbol nem lesz problema....persze attol fugg hany eves vagy?
6/22 A kérdező kommentje:
Nem sokara 17 vagyok. Miert gyulolom? Na megis? Mert idegesit, hogy anya helyere lepett valaki es apam szajaban cuppog naposszat.
2015. márc. 2. 13:42
7/22 A kérdező kommentje:
Leht hogy nincs okom gyulolni, de elfogani es szeretni se vagyok koteles, apamra terjed ki a lathatas nem a nojere. Mivel arra hogy kettesben elmenjunk hetvegemte valahova nem nyitott, ezert kerdezem van e kovetkezmeny, ha megmondom, hogy nem megyek?
2015. márc. 2. 13:44
8/22 anonim válasza:
Ha nem a nő miatt váltak el nem jogos, hogy az új nőre haragszol, teszik vagy nem, ezt neked kell magadban feldolgozni. Ha nem lett volna is elváltak volna. Nem vagy köteles majd láthatásra járni ha 18 leszel, de apád se lesz köteles gyerektartást fizetni. Én egy ilyen ok nélkül gyűlölködő kis elkényeztetett kis görcsnek nem is szívesen fizetnék. Ha olyan nagyfiú leszel h inkább nem látogatod apád majd biztos el is tudod magad tartani! Ha zsarolni akarnál meg lehet én döntenék úgy hogy ha ilyen nagyfiú vagy már egy érzelmi zsaroláshoz, akkor nem is kell jönni, főlj csak a magad levében, és sírj a párnádba.. ha téged az tesz boldoggá
9/22 anonim válasza:
Elég nagy vagy már ahhoz, hogy megértsd, azért vállnak el az emberek, mert nem működött a kapcsolatuk, és válás után nem feltétlenül akarnak örökké egyedül élni.
Ha anyukád megismerkedik valakivel, akkor őt is gyűlölni fogd, mert apukád "helyébe akar lépni"?
10/22 piroska és a farkas válasza:
Szomorú dolog, hogy a szüleid elváltak, bár minden gyerek harmonikus családban nöhetne fel. valahol érthető a dühöd, de ha a szüleid, 2 felnőtt ember kimondták egymásnak, hogy nem megy tovább együtt, akkor ebben az is benne van, hogy találnak olyan embert, akivel viszont megy együtt. Apukád valoszínüleg szereti azt a nőt, nem gondolod, hogy rosszul esik neki, h benned ilyen mértékü elutasítás van? Ha anyukádnak lenne párja, őt is utálnád, mert akkor ő meg apukád helyére lép? Hozzáteszem, ha megcsalás- szerü volt anno a dolog, akkor jobban érthető a dühöd. DE ne feledd, hogy akkor is apukád döntése is volt, h együtt legyenek, nemcsak a nőé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!