Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Azt hiszem válni szeretnék,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt hiszem válni szeretnék, mik az esélyeim?

Figyelt kérdés
27 éves vagyok van egy 4 éves fiam és egy 3 hónapos kislányom. A gondok akkor kezdődtek, amikor már terhes voltam, és azt hiszem csak egyre rosszabb lesz minden. Ma ott tartunk, hogy a gyerekeivel egyáltalán nem foglalkozik és velem sem. Nem is nagyon beszélgetünk egymással. Munka után megy a kocsmába és a haverjaival tölti az idő, hazatérését követően szintén haverok hada lepi el és kint folytatódik a móka a garázsban :( Van egy házunk amin még 20 évig jelzáloghitel van, nem tudom ezt hogy lehetne megoldani. Eladni nem hiszem, hogy el tudnánk. Segítsetek!!! Írjatok megoldásokat, javaslatokat, hogy kezdjek neki.
2010. febr. 10. 14:06
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

"NEm értem miért kell azonnal elválni? És a válaszolók is... Megs em próbálnak rábeszélni, hogy próbáld megoldani a kapcsolatod"

Igen, én írtam az egyetlen ilyen hozzászólást eddig. Tragikus, hogy emberek milyen könnyen dobnak oda valamit, amire éveket áldoztak az életükből. Komolyan, mintha a férj egy szar kínai műanyag vacak lenne, amiből holnap óccón lehet újat venni. Inkább "kidobom" (megint csak mintha a másik ember egy darab szemét lenne), mintsem küzdeni, megjavítani a dolgokat. Ehh...

2010. febr. 12. 20:16
 12/14 anonim ***** válasza:

Talán azért gondolja így, mert ha a pasinak a két gyerek mellett is fontosabb a bulizás, meg a szabadsága, akkor ezen már nincs mit megmenteni. Ha a gyerekei miatt nem változik, akkor másért sem.

Igazatok van, nem az első a válás, de azzal sem értek egyet, hogy húzzuk a sz@rt évekig. Kinek lesz jobb? El kell fogadni, ha valamit nem lehet megmenteni. Meg kell próbálni, de évekig próbálkozni nem érdemes.

2010. febr. 12. 22:07
 13/14 anonim ***** válasza:

"Meg kell próbálni, de évekig próbálkozni nem érdemes."

Sehol nem volt szó éveknyi próbálkozásról. Igazából nem tudunk szinte semmit, és azt is csak a kérdező szemszögéből. Nem tudjuk, hogy a kérdező miben változott, változott-e egyáltalán. Persze úgy tűnik, hogy biztos a férj a hibás, de hidd el, hogy az éremnek két oldala van. Lehet, hogy a férj azért lázad, mert úgy érzi, nem szereti a felesége.

2010. febr. 12. 23:36
 14/14 A kérdező kommentje:
Szerintem az esetek többségében nem válnak el az első gondolatra, alaposan átrágják a dolgokat. Én is azt teszem, az elsők a gyerekeim és az ő érdeküket tartom szem előtt. Én milliószor megpróbáltam és próbálom most is megérteni a férjemet. Igazából neki a haverok és a sörözgetés a kikapcsolódás, mert rengeteget dolgozik. Sajnos ezt hozza a világ :(, mert a megélhetésért rengeteteg kell dolgozni és ebbe az emberek beleunnak. Én azt szeretném ha mi lennénk neki a kikapcsolódás munka után és nem a haverjai. A történethez hozzátartozik, hogy a szülei alkoholizmusa miatt nélkülözésben és szeretethiányban nőtt fel, nehezen kezeli a pszichés megpróbáltatásokat. Szeretném megmenteni a házasságunkat, de ehhez egyedül én nagyon kevés vagyok, és nem fogok még évekig szenvedni.
2010. márc. 1. 10:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!