Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt hiszem válni szeretnék, mik az esélyeim?
"NEm értem miért kell azonnal elválni? És a válaszolók is... Megs em próbálnak rábeszélni, hogy próbáld megoldani a kapcsolatod"
Igen, én írtam az egyetlen ilyen hozzászólást eddig. Tragikus, hogy emberek milyen könnyen dobnak oda valamit, amire éveket áldoztak az életükből. Komolyan, mintha a férj egy szar kínai műanyag vacak lenne, amiből holnap óccón lehet újat venni. Inkább "kidobom" (megint csak mintha a másik ember egy darab szemét lenne), mintsem küzdeni, megjavítani a dolgokat. Ehh...
Talán azért gondolja így, mert ha a pasinak a két gyerek mellett is fontosabb a bulizás, meg a szabadsága, akkor ezen már nincs mit megmenteni. Ha a gyerekei miatt nem változik, akkor másért sem.
Igazatok van, nem az első a válás, de azzal sem értek egyet, hogy húzzuk a sz@rt évekig. Kinek lesz jobb? El kell fogadni, ha valamit nem lehet megmenteni. Meg kell próbálni, de évekig próbálkozni nem érdemes.
"Meg kell próbálni, de évekig próbálkozni nem érdemes."
Sehol nem volt szó éveknyi próbálkozásról. Igazából nem tudunk szinte semmit, és azt is csak a kérdező szemszögéből. Nem tudjuk, hogy a kérdező miben változott, változott-e egyáltalán. Persze úgy tűnik, hogy biztos a férj a hibás, de hidd el, hogy az éremnek két oldala van. Lehet, hogy a férj azért lázad, mert úgy érzi, nem szereti a felesége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!