Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El sem hiszem, de a férjem válni akar, eddig erre vártam, most mégis megvisel. Hogy van ez?
Nem valami jó mostanság a házasságunk, én válni akarta, a férjem nem... Tegnap bejelentette, hogy ő is válni akar, én már nem vagyok biztos benne, hogy ez jó így...
Van 2 gyerekünk, (2 és 3 évesek) Mostanában nem sok időnk volt egymásra, mert visszamentem dolgozni, ő munkanélküli. Anyagi gondjaink is vannak, sokat veszekedtünk. Ő 6 napja rátalált a neten valami csajra... no comment...
Ha bejelentetted hogy válni akarsz, miért csodálkozol hogy keresett egy másik nőt?
Azt hitted majd élete végéig rád fog várni?
Nem értelek...
Talán kicsit megijedtél, hogy akkor most tényleg váltok.
De ha nem működik nem hiszem hogy van értelme erőltetni,a gyerekek miatt sem!!!
Csak próbáljátok ezt higgadtan,emberi módra intézni, ha már így alakult!Sajnálom!
Ilyen idióták manapság a nők!(Én is nő vagyok).
Fenyegetőznek a válással, "így elválok, úgy elválok!" hisztiznek, magukénak érzik az egész világot, úgy érzik uralkodnak a férfiakon, mert pl az nem akar elválni, ezzel a válással fenyegetőznek, az nem akar belemenni... Aztán mikor talál mást, és bejelenti, hogy beleegyezik a válásba, akkor meg mindenért ő a hibás! Kedvesem, bekaptad a legyet. Mostmár megnézheted magad!
Azon kellett volna legyél, hogy helyrehozd a kapcsolatot, mert amíg egy férfi nem akar elválni még lát valami kis reményt. Hisztizés helyett jobban jártál volna, ha kicsit leadsz a makacsságodból és büszkeségedből, és pl főzöl vmi vacsorát, és megpróbálod megbeszélni vele a problémákat. Lehet ezen már túl vagytok, s nem sikerült jól, de nem szabad egy házasságot ilyen könnyen feladni! Pláne ha van két kicsi gyermek is!
Szedd össze magad, s próbálj meg vele beszélgetni, ŐSZINTÉN!!! Mondj el MINDENT ami benned van, még ha kicsit meg is kell alázkodj előtte(szerintem ő is megalázkodott előtted elég sokszor)...
Szóval ha meg akarod menteni a házasságod még nincs késő! De siess, mert gyorsan elveheti tőled valaki a férjed!
Kisasszony, szedd össze magad! Légy nyitott és ŐSZINTE!
Ha meg valóban válni akarsz, és nem csak hisztizésből meg fenyegetőzésből mondtad ezt neki, akkor iparkodj elválni, és ne itt sirdogálj...
Tisztázd le magadban is, hogy mit érzel!
21L
(Tapasztalatból írtam azt amit... Nem megbántani akartalak, csak hatásossá tenni a mondanivalóm!)
Bocs de szerintem totál hülyék vagytok, sőt gyerekesek.
Kicsit üljetek már le összedobni az agyat.
Ha a férjed munkanélküli, akkor hogy él meg majd egyedül plusz miből fizetitek a válás költségeit?
Vagy miből fizet ő neked gyerektartást?
Te mihez kezdesz a két kiskorú gyerekkel egyedül?
Ha nincs biztos megélhetésed meg lakhatásod úgy elszedi tőled őket a gyámügy mint a 21.
Szóvals szerintem ideje lenne összefogni aztán elkezdeni kimerni a vizet a merülő csónakból és nem csak pánikolva rohangálni az egyik végéből a másikba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!