Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El sem hiszem, de a férjem válni akar, eddig erre vártam, most mégis megvisel. Hogy van ez?
Nem valami jó mostanság a házasságunk, én válni akarta, a férjem nem... Tegnap bejelentette, hogy ő is válni akar, én már nem vagyok biztos benne, hogy ez jó így...
Van 2 gyerekünk, (2 és 3 évesek) Mostanában nem sok időnk volt egymásra, mert visszamentem dolgozni, ő munkanélküli. Anyagi gondjaink is vannak, sokat veszekedtünk. Ő 6 napja rátalált a neten valami csajra... no comment...
Évek óta munkanélküli, és nem hajlandó dolgozni menni a gyerekért?
Nézd erre csak azt tudom mondani, hogy ne fizess semmit, hanem csak állandóan rakd elé a számlákat meg ha kell valami vásárolni akkor kérjed a pénzt!
Plusz kérj mindíg egy kis összeget amit félreraksz magadnak vésztartalékra a gyereknek.
Előbb utóbb csak belátja, hogy nincs elég pénz és muszáj dolgozni mennie.
Uff...fura helyzet...
Te húzod az igát,ő évek óta munkanélküli?
És most talált egy csajt?Azt is a te fizudból akarja
finanszírozni?Mert nyílván a szeretőt pénzzel is el
kell látni...no comment..vagy a családi pótlékot fogja rákölteni óvszerre?Szánalom..wazze...
Ha eedig is magad ellátad a családot akkor nincs is miről beszélni,minek púp a hátadon?
Nehéz a helyzet,de nem reménytelen!
Tisztázd magadban,kell e neked még ez a férfi,mert ha igen harcolj érte!
Ha nem,akkor engedd el.Bár nem hiszem ,hogy m.nélküliként kapkodnának érte a nők...
Az én férjem ivott,én is fenyegetőztem ,elválok, meg hogy keressen magának olyan nőt, akinek így is kell...
Hát talált is! Mint kiderült,évek óta kiszemelte 1 nála 17 évvel fiatalabb nő,és most lecsapott rá!
Szóval, miután megcsalt vele,döbbentem rá,hogy nekem is kell(csúnya,de ez van) Rájöttem, hogy hibái ellenére szeretem...
Csak egy szavamba került ,és szakított a nőcskével,pedig én 42 vagyok, ő 26 volt!Nem kellett harcolnom érte!
Azóta is boldogan élünk...
Talán még megmenthető. Használd a Veszekedés elleni pirulák - at.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!