Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » El sem hiszem, de a férjem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

El sem hiszem, de a férjem válni akar, eddig erre vártam, most mégis megvisel. Hogy van ez?

Figyelt kérdés

Nem valami jó mostanság a házasságunk, én válni akarta, a férjem nem... Tegnap bejelentette, hogy ő is válni akar, én már nem vagyok biztos benne, hogy ez jó így...

Van 2 gyerekünk, (2 és 3 évesek) Mostanában nem sok időnk volt egymásra, mert visszamentem dolgozni, ő munkanélküli. Anyagi gondjaink is vannak, sokat veszekedtünk. Ő 6 napja rátalált a neten valami csajra... no comment...

2011. jún. 25. 07:53
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Évek óta munkanélküli, és nem hajlandó dolgozni menni a gyerekért?

Nézd erre csak azt tudom mondani, hogy ne fizess semmit, hanem csak állandóan rakd elé a számlákat meg ha kell valami vásárolni akkor kérjed a pénzt!

Plusz kérj mindíg egy kis összeget amit félreraksz magadnak vésztartalékra a gyereknek.

Előbb utóbb csak belátja, hogy nincs elég pénz és muszáj dolgozni mennie.

2011. jún. 25. 09:23
 12/16 anonim ***** válasza:

Uff...fura helyzet...

Te húzod az igát,ő évek óta munkanélküli?

És most talált egy csajt?Azt is a te fizudból akarja

finanszírozni?Mert nyílván a szeretőt pénzzel is el

kell látni...no comment..vagy a családi pótlékot fogja rákölteni óvszerre?Szánalom..wazze...

Ha eedig is magad ellátad a családot akkor nincs is miről beszélni,minek púp a hátadon?

2011. jún. 25. 10:29
 13/16 anonim ***** válasza:

Nehéz a helyzet,de nem reménytelen!

Tisztázd magadban,kell e neked még ez a férfi,mert ha igen harcolj érte!

Ha nem,akkor engedd el.Bár nem hiszem ,hogy m.nélküliként kapkodnának érte a nők...

Az én férjem ivott,én is fenyegetőztem ,elválok, meg hogy keressen magának olyan nőt, akinek így is kell...

Hát talált is! Mint kiderült,évek óta kiszemelte 1 nála 17 évvel fiatalabb nő,és most lecsapott rá!

Szóval, miután megcsalt vele,döbbentem rá,hogy nekem is kell(csúnya,de ez van) Rájöttem, hogy hibái ellenére szeretem...

Csak egy szavamba került ,és szakított a nőcskével,pedig én 42 vagyok, ő 26 volt!Nem kellett harcolnom érte!

Azóta is boldogan élünk...

2011. jún. 25. 11:01
 14/16 anonim ***** válasza:

Talán még megmenthető. Használd a Veszekedés elleni pirulák - at.

[link]

2011. jún. 25. 11:34
 15/16 A kérdező kommentje:
11:34-es, Te a Jóisten küldöttje vagy? Gyanús vagy Te nekem. :) Nem tudom, hogy mit gondoljak erről az egészről, talán mér túl késő megmenteni a dolgot, talán ha hamarabb észbe kapok... Itt már túl sok a "ha" és a "talán"...
2011. jún. 25. 16:49
 16/16 Biasa ***** válasza:
Meg lehet próbálni helyre hozni a kapcsolatotokat, de ha valaki csak ígérget már évek óta, valószínűleg később is így tesz majd. Lehet jobban járnátok, ha beiktattok egy kis szünetet a kapcsolatotokban (egyelőre válás nélkül), aztán lehet, hogy fél év múlva(vagy hamarabb) sírva rohantok egymás karjaiba. A gyerekeket viszont látogassa,ők ne érezzék az apa hiányát.
2011. júl. 7. 10:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!