Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt hiszem válni szeretnék, mik az esélyeim?
A lakást el lehet adni, csak a jelzálogot utána az új lakásra kell ráterhelni, én 3 jelzáloggal adtam el a lakásomat, persze nem volt egyszerű, talán szerencsém is volt. Az a kérdés, ha te most gyesen vagy, miből dogod tudni egyedül fenntartani az új lakást, és magatokat?
Nehéz ügy,de ha vannak szülők, biztosan segítenek majd. Így nem érdemes folytatni, addig lépj ki, míg fiatal vagy.
NEm értem miért kell azonnal elválni? És a válaszolók is... Megs em próbálnak rábeszélni, hogy próbáld megoldani a kapcsolatod (tisztelet a kivételnek)pedig szerintem ez az első!!! Valami oka volt hogy összeházasodtatok, nem? És van két gyerek, szeretnéd ha elvált szülők gyermekei lennének?
Egyáltalán próbáltál már beszélni a férjeddel? Mondtad neki, mi bánt? Te megkérdezted már hogy miért csinálja? Nem lehet hogy oka van? Ne értsd félre, minden tiszteletem a kisgyerekes anyukáké de azért gondold át és mindenképp kommunikáljatok!!! Ha nem akar beszélgetni, találj ki valami hatásos belépőt: húzd nyakon vagy épp főzz egy finom vacsorát, te tudod mi hat rá jobban. Lényeg, hogy felnyisd a szemét és ne beszélj mellé, ne az ottfelejtett sörösdobozért kiabálj ha az odanemfigyelésével van bajod. De neked is akarnod kell a pozitív változást. Másépp nem megy. Ha nem jön össze szemtől-szemben, akkor a családtagok (após, anyós, testvér, nagymama) is sokat segíthetnek, de neked kell segítséget kérned, ők nem biztos hogy látják, mi zajlik köztetek.
Szex? van? Miért nincs? Ki nem akarja? Miért? Ha te nem akarod, nem kell megíjedned, kisgyerek mellett gyakran előfordul. De rendbe jön ez is kicsit később de addig tudatodan figyelned kell a férjedre. Ha ő nem akarja, tudd meg, miért? Ha lehet, szüntesd meg az okot, ha nem, akkor beszéld meg vele.
Az alap a folyamatos és őszinte kommunikáció. A kommunikáció kétirányú!!! A vádaskodásnál, ordítozásnál vagy épp a hallgatásnál sokkal többet ér egy kedves szó, egy simogatás. Még akkor is, ha nehezed(tek)re esik.
A válás a gyávák megoldása. Akik gyávák kiállni a párjuk elé, akik megfutamodnak, ha nehézség adódik az életükben.
Sok gyáva ember van ebben az országban, te ne legyél az!
10 válással végződő házasságból legalább 5 megmenthető lenne, ha a felek szeretnék megmenteni. De sajnos sok a gyáva...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!