Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet hogy van valakije? Hiszem is meg nem is.
35 leszek,van két gyerekünk(7és1,5évesek)Szép családi ház kerttel,jelzáloggal.Én itthon gyeden,férjemnek stresszes munkahely,bizonytalan mennyi a havi bevétel,mint ahogy a munkaideje se fix.
8 előtt szinte soha nem ér haza,a vacsorát mindig csak "meg lehet enni",vagy "ettem már jobbat is".A gyerekekkel sokszor türelmetlen,mert ugye nem lehet őket kikapcsolni a hiradó,fókusz alatt hogy csendben legyenek.A pici rögtön rácuppan,enni nem tud ha hazaér,mert ugye az apját akarja,ahogyan a nagy isHa átveszem,ordit mert apa kell.Hiába mondom hogy jöjjön haza előbb,vagy altatás után...de akkornem látja őket.
Havi 1-2 alkalommal szex.Ha mégis megtörténik,rákérdezek hogy miért kellet ezzel ennyit várni,az a válasz,hogy lelki okai vannak,mert állandóan balhézok és igy ő neki nem megy..Szombaton,és vasárnaponként is el kell neki szaladnia ide-oda.Jó,elhanyagoltam biztos magam a gyed alatt,szülés miegyebek,kétóránkénti szotatás,de ennek vége,88 kg-ról lefogytam 68-ra.A legutóbb is felvettem csinos kis harisnyatartós fűzőmet,rámnézett,és annyit mondott:"ezt már láttam..."köszi.Ha üzletbe megyek,átnézi a listát,egyenként kérdőre von,hogy már megint,ezt nemrég vettem,vagy minek kell megint ez?...stb.Ja,és csontra kiszámolja,hogy 8500 ft elég lesz.Az én gyedem meg a családi a jelzálogra megy csontra,még ki is kell pótolni,ugyhogy nulla ft a zsebemben.Naponkénti fikázás a rendetlenség miatt...Rá kérdeztem van e valakije,azt mondta hogy muszály nekem mindig valaki 3.-at keresnem?Nem ér hozzám,nem csókol,nem ölel,csak elmegy mellettem hetek óta.Én már ki is költöztem a hálóból,de nem zavarja.két hónapja no sex,csak a marakodás.Családi programokban nem vesz részt,én megyek a gyerekekkel pl anyukám 60.szülinapjára.Hiányolták is őt,elvégre a férjem.De neki nem volt kedve,mint ahogy az ő családjához sincs kedve,ha jönnek hozzánk.Nem segit a tálalásnál,kinálásnál,ágynemű húzásnál stb...ami az itt alvós 2-3 vendégnél előfordul.lefekszik aludni,mert ő fáradt.Gondolhatjátok két gyerekkel ezek hogy zajlanak.Betelt a pohár.Lehet hogy családos nőt szeret,azért nem lép le vele?
önző dög.
szerintem is szeretője van, ezért nyűg neki a család.
megérdemli, hogy egyedül maradjon.
olyan jól keres, hogy muszáj vele maradnod?!
ne haragudj, de nekem ezek elfogadhatatlanok...nem a szex hiánya, hanem hogy sz.rik a fejetekre és semmibe néz.
a ház kié?
Jujj drága, nem szabad vele maradnod.
Teljesen tönkretesz.
Meg ez a dolog, hogy betömte a zár lyukát, ez egyszerűen hihetetlen, ez arra utal, hogy biztosan van valami rejtegetnivalója.
Sajnálom, hogy vannak ilyen emberek a világon, ráadásul van két gyereke, akiket szeretni kellene, és törődni velük, nem hogy még este 8 körül hazamenni...
Mindenesetre én a helyedben megbizonyosodnék arról,hogy tényleg megcsal-e.
Nincs valamilyen ismerősöd, akit ő nem ismer, és egyszer munka után követné autóval, hogy ugyan hová megy, tényleg annyit dolgozik-e, vagy mást csinál.. Van erre lehetőség?
Hidd el, nagyon együtt érzek veled.
Evi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!