Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Lehet hogy van valakije?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet hogy van valakije? Hiszem is meg nem is.

Figyelt kérdés

35 leszek,van két gyerekünk(7és1,5évesek)Szép családi ház kerttel,jelzáloggal.Én itthon gyeden,férjemnek stresszes munkahely,bizonytalan mennyi a havi bevétel,mint ahogy a munkaideje se fix.

8 előtt szinte soha nem ér haza,a vacsorát mindig csak "meg lehet enni",vagy "ettem már jobbat is".A gyerekekkel sokszor türelmetlen,mert ugye nem lehet őket kikapcsolni a hiradó,fókusz alatt hogy csendben legyenek.A pici rögtön rácuppan,enni nem tud ha hazaér,mert ugye az apját akarja,ahogyan a nagy isHa átveszem,ordit mert apa kell.Hiába mondom hogy jöjjön haza előbb,vagy altatás után...de akkornem látja őket.

Havi 1-2 alkalommal szex.Ha mégis megtörténik,rákérdezek hogy miért kellet ezzel ennyit várni,az a válasz,hogy lelki okai vannak,mert állandóan balhézok és igy ő neki nem megy..Szombaton,és vasárnaponként is el kell neki szaladnia ide-oda.Jó,elhanyagoltam biztos magam a gyed alatt,szülés miegyebek,kétóránkénti szotatás,de ennek vége,88 kg-ról lefogytam 68-ra.A legutóbb is felvettem csinos kis harisnyatartós fűzőmet,rámnézett,és annyit mondott:"ezt már láttam..."köszi.Ha üzletbe megyek,átnézi a listát,egyenként kérdőre von,hogy már megint,ezt nemrég vettem,vagy minek kell megint ez?...stb.Ja,és csontra kiszámolja,hogy 8500 ft elég lesz.Az én gyedem meg a családi a jelzálogra megy csontra,még ki is kell pótolni,ugyhogy nulla ft a zsebemben.Naponkénti fikázás a rendetlenség miatt...Rá kérdeztem van e valakije,azt mondta hogy muszály nekem mindig valaki 3.-at keresnem?Nem ér hozzám,nem csókol,nem ölel,csak elmegy mellettem hetek óta.Én már ki is költöztem a hálóból,de nem zavarja.két hónapja no sex,csak a marakodás.Családi programokban nem vesz részt,én megyek a gyerekekkel pl anyukám 60.szülinapjára.Hiányolták is őt,elvégre a férjem.De neki nem volt kedve,mint ahogy az ő családjához sincs kedve,ha jönnek hozzánk.Nem segit a tálalásnál,kinálásnál,ágynemű húzásnál stb...ami az itt alvós 2-3 vendégnél előfordul.lefekszik aludni,mert ő fáradt.Gondolhatjátok két gyerekkel ezek hogy zajlanak.Betelt a pohár.Lehet hogy családos nőt szeret,azért nem lép le vele?

2010. okt. 25. 13:20
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Hát igen, mondjuk abból nem lenne semmi probléma, könnyebb lenne neked is, ha lenne egy bébi szittered.

Na akkor üljetek le a férjeddel, és beszéljétek meg. nem tudok jobbat.

vond kérdőre, jogod van tudni mindent.

2010. okt. 25. 15:07
 12/15 A kérdező kommentje:
Hát igen,ez már többször megtörtént,és a válasz mindig ugyanaz,hogy nincs.De a jelek nem arra utalnak.Hátha én vagyok a vak,a naiv.Azért érdekelne más mit gondol a tények ismeretében.Lehet hogy vannak akik kevesebb "jel"ismeretében mentek szét és végül beigazolódott sejtésük.Nm akarok a megcsalt feleség szerepében élni hónapokig,ugy hogy lehet sokan tudják csak pont én nem,közben meg minden jel arra mutat.
2010. okt. 25. 15:24
 13/15 anonim ***** válasza:
Én tuti nem sajnálnám a pénzt magánnyomozóra, jobb tisztán látni.
2010. okt. 25. 16:33
 14/15 anonim ***** válasza:
Ha egy férfinak csak havi 1-2 alkalommal kell a szex, akkor ott valóban lehet ok gyanakodni. Egy normális férfi minden nap akarja. Amit meg leírtál az csak erősíti a gyanút, úgyhogy valami tutira van a háttérben.
2010. okt. 26. 14:17
 15/15 anonim válasza:

Szia!

Nagyon sajnálom, ami Veled / Veletek történik. Sajnos a jelek szerint én is erre gondolnék, hogy van valakije. Esetleg nézzd meg a telefonját. Lehet találsz benne valamit. tudom rosszul hangzik, de én is így jártam. Már régóta mondogatták, hogy tegyem meg, de én elképzelni sem tudtam a férjemről, aztán mikor rászántam magam és a telefonja a kezembe került, összedőlt egy álom bennem. Pedig az én férjem nem is járt későn haza, napközben elintézte.

Nem korrekt, ahogy a férjed viselkedik Veled és a gyerekekkel. Bevallani nem fogja, szinte egy férfi sem vall be ilyet, az enyém sem tette. Szerintem nincs értelme kérdőre vonni, bizonyíték kell. Ha az meg van, utána kell döntened, hogy mit teszel.

Tudom nagyon nehéz. Nekem is az, még friss az élmény, és még én is bizonytalan vagyok.

Sok sikert és kitartást kívánok!

2010. okt. 27. 10:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!