Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Miért kell ekkora . -nak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kell ekkora . -nak lennie attól, hogy neki van valakije, nekem meg nincs?

Figyelt kérdés

A történet egyszerű, 5év kapcsolatban, 2 házasságban, 2 gyerkőc, majd apa megbolondul, és ki akarja élni magát. Lelécel, de a válásba nem megy bele, mert elvesztené a hőn szeretett kocsiját....

De közben olyan nagyon tapló (finomabb szó erre nincsen), hogy kész vagyok tőle. A kicsik épp most lettek szobatiszták, de ha az apjukat meglátják, egyből bepisilnek. Félnek tőle. Ő kiabál, ordít, verekszik.... Nem egyszer be lett fenyítve haverok által, rendőrség volt kint, semmi....elmebeteg!

Amikor a rák miatt ápolni kellett, bezzeg jó voltam, mostmeg csak egy hülye k....,akit lehet szapulni a barátok előtt, és a pénzéhes csajával villogni!

És ha én ismerkedek, azt nem lehet, mert egy k....vagyok, és ezt híreszteli.

Mit csináljak?

De komolyan? Hogy lehet valaki ilyen, aki állítólag szeretett minket?

2010. jún. 28. 23:29
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Zárd le a múltat, ne foglalkozz vele. Csak a gyerekekre koncentrálj, és arra, hogy megfelelő apát találj nekik, illetve társat neked.
2010. jún. 28. 23:36
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

van olyan hogy nem közös megegyezéses válás. A megcsalás válóok.

Mellesleg az "elvesztené hőn szeretett kocsiját": miért, azt olyan fontos lenne elvenni tőle? Ott rohadjon meg az autója, nem ér meg ennyit ha elválhatsz?

2010. jún. 28. 23:41
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Lépj le! És ezt nem miattad, hanem CSAKIS a gyerekek miatt írom! Tapasztalat: SEMMIVEL sem ártasz többet a kicsiknek, minthogy ezzel az emberrel maradsz akitől rettegnek! Nekem is ilyen volt az apám. Meg is lett az eredménye :-S
2010. jún. 28. 23:43
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
magyar jogban nincs válóok...de igen, beadod a bíróságra szépen a papírokat, kéred a gyerekelhelyezés és a gyerektartás megállapítását és a válás kimondását....
2010. jún. 28. 23:49
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Harmadik válaszoló megjegyzéséhez hozzáfűzve: nem csak a gyerekek hanem magad miatt is, lépj le. Ez nagyon durva. Minél előbb végigcsinálod a válási procedúrát, annál gyorsabban vagy túl rajta.
2010. jún. 28. 23:54
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Engedd át a kocsit és válj el. Ezen ne múljon.
2010. jún. 29. 00:11
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Lovaskocsit alá, és hajtóostorral mutasd meg neki az irányt!
2010. jún. 29. 00:14
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Szeretett??Nem hinném.Ha valaki szeret valakit,akkor nem bolondul meg egyik napról a másikra..főleg akkor nem,ha még a legrosszabb betegségben is kitartottál mellette:|

Nem fogja fel,hogy bele is halhatott volna..a baromja:@

és te meg ápoltad...na szép..:S mostmeg szemétkedik..VÁLJ,VÁLJ,VÁLJ!BÁRHOGYAN IS,DE VÁLJ!Kényszerítsd ki tőle!És ne foglalkozz a véleményével,nyugodtan szedj fel egypár pasit!Kaphatsz te is ezer jót...:D

2010. jún. 29. 01:19
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Válj el, a kocsi legyen az övé. Írd le a típust pontosan és leírom, hogy lehet benne úgy kárt okozni, hogy ne haljon bele, 1-2000 kilométerrel később jöjjön elő, ne lehessen rád fogni, de a javítása sok százezres, akár milliós tétel legyen.

21/F

2010. jún. 29. 03:47
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Ahhoz, hoyg elváljatok, NEM kell neki beleegyezni, bemégy panasznapra a biróságra, beadod a keresletet és már el is indult a válás. HA esetleg meg sem jelenik egyetlen tárgyaláson sem, akkor is kimondják a válást, HA TE minden alkalommal ott vagy.

A helyedben nem húznám az idöt, ilyen emberrel nem érdemes tovább foglalkozni.

2010. jún. 29. 07:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!