Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Miért kell ekkora . -nak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kell ekkora . -nak lennie attól, hogy neki van valakije, nekem meg nincs?

Figyelt kérdés

A történet egyszerű, 5év kapcsolatban, 2 házasságban, 2 gyerkőc, majd apa megbolondul, és ki akarja élni magát. Lelécel, de a válásba nem megy bele, mert elvesztené a hőn szeretett kocsiját....

De közben olyan nagyon tapló (finomabb szó erre nincsen), hogy kész vagyok tőle. A kicsik épp most lettek szobatiszták, de ha az apjukat meglátják, egyből bepisilnek. Félnek tőle. Ő kiabál, ordít, verekszik.... Nem egyszer be lett fenyítve haverok által, rendőrség volt kint, semmi....elmebeteg!

Amikor a rák miatt ápolni kellett, bezzeg jó voltam, mostmeg csak egy hülye k....,akit lehet szapulni a barátok előtt, és a pénzéhes csajával villogni!

És ha én ismerkedek, azt nem lehet, mert egy k....vagyok, és ezt híreszteli.

Mit csináljak?

De komolyan? Hogy lehet valaki ilyen, aki állítólag szeretett minket?

2010. jún. 28. 23:29
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Elválsz, elköltözöl.

Te komolyan ott akarsz maradni, ahol a gyerekeid RETTEGNEK??? Ezt nem hiszem el...

2010. jún. 29. 08:05
 12/15 A kérdező kommentje:

Először is köszi mindenkinek a válaszokat!

Igen, tudom, hogy lépni kell, ez nem is vitás, de nála vannak a hozzá szükséges papírok,mert hogy majd ő beadja, ez kb egy éve így megy. Szóval még azokat vissza kell szereznem.

Nem, nem fontos elvenni tőle a kocsit, de! A ház két néven van, és szocpolra vettük a kicsiknek. Akkor miért hagyjam annyiban? A gyerekeknek lett véve, ne vigye oda a ....-ját! Ráadásul család és barátok nélkül nehéz bárhova is menni.

És kedves utolsó válaszoló! Nem keres mindenki millákat, hogy csak úgy megválaszthassa, hova is megy. Nem önszántamból maradok itt.....

2010. jún. 29. 09:42
 13/15 Bogsy válasza:
Hát az utsó hozzászólás óta 1 óra telt el... Mondd csak, hogy alakul a helyzet? A haverjai (ha vannak) mit szólnak ehhez? Ki pártján állnak? Mert ha van egy kicsi "hozzádfűződésük" (tom, idiótán hangzik), talán meg tudod őket fűzni, hogy segítsenek valahogy rajtad, és a gyerekeken! Egy próbát megér, ha aggódnak miattatok!!!
2010. jún. 29. 10:42
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Akkor mégis mit szeretnél?

Tartson el (hiszen magadat nem tudod), adja oda a lakást (hiszen nincs hová menned) és váljon el (mert te lusta vagy előszedni a papirokat, mikor nincs otthon).

Elég pontosan irtam, ezt szeretnéd?

Én, ha a gyerekeim rettegnek a páromtól, akkor elmegyek albérletbe, beadom a válást. Majd megélek valahogy.Egyedülállónak járó családi pótlék, segély, mindent igénybe veszek...

A lakás nem marad a párodnak, hiszen váláskor elosztja a biróság a vagyont. Úgyhogy előbb-utóbb jut neked is abból. Senki nem mondta, hogy mondj le a lakásról, csak azt, hogy költözz el.

2010. jún. 29. 11:44
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

bocs de én sem maradnék. szereted a gyerekeidet? igen? na akkpr hidd el h nekik nem lakás kell hanem nyugalom,fogalmad sincs milyen komoly személyiség zavarokat okozhat a sok gyerekkori trauma!

anyám is otthagyta apámnak a lakást,mert a bíróság megosztotta de apám négykézláb járt haza olyan részeg volt.

van h nincs más választás. és hidd el pár év mulva a gyerekeid a fejedhez vágják h tönkrementek idegileg és szarni fognaak arra lesz e lakásuk.

menj albérletbe vagy bárhová,anyukám és mi egy vidéki barát nappalijába mnetünk.

oda menj ahová tudsz a gyerekek a legfontosabbak,nem az h a tapló férje hol dxxxa a k.ját!!!

2010. jún. 29. 23:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!