Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szétköltöznek barátom szülei. Ez nagyon megvisel. (? ) folyt köv
Az a helyzet,hogy barátom szülei szétköltöznek.
Ez nagyon rossz még nekem is. Nemtudom,hogy segíthetnék neki,mikor énis már a gondolattól majdnem sírok.
Hogyan tudnám neki ezt az időszakot könnyebbé tenni.
El vagyok keseredve :( Sajnálom őt :(
Bizony kapd össze magad, és ne mutasd ki, hogy ennyire megvisel. Valamennyire lehetsz empatikus az jó, de nehogy úgy érezze, hogy már már ő kell téged sajnáljon.
Tudod ez nehéz ügy tudom, de próbáljátok elképzelni, hogy sajnos nem értik tovább meg a szülők egymást, és bizonyára jól meggondolták mi a helyes megoldás. Tudják, hogy a gyereknek nehéz, de ők sem akarnak tönkremenni egymásba. Ők is csak emberek érzésekkel, és bizony attól, hgy most úgy érzi a barátod talán rá nem gondolnak, de igen. Az sem lenne jó neki, ha állandóan balhéznának a szülők oda jutna a dolog. Őt attól nagyon is szeretik, és sajnálják a szitut, sőt a saját kapcsolatukat is sajnálják, hogy megromlott. Nem azért keltek egybe, mert egyszer elakartak válni. Senki nem csinálja azt, de előfordul sajnos. Legyél a barátoddal sokat, és miután kibeszéltétek ezt a témát, próbáljátok utána mellőzni, és egyebekre koncentrálni, amit egyébként is szoktatok.
A szülők nem akarják őt bántani !Attól még neki lehet mindkettővel nagyon jó kapcsolata. Tudom, hogy minden gyerek azt hiszi a szülők összetartoznak, el sem tudom képzelni, hgy ne együtt legyenek, de ez annál bonyolultabb. Én is majdnem jártam így sőt kis időre volt is így gyerek koromban. Elég elviselhetetlennek tűnt a dolog, de arra gondoltam, nem ellenem teszik. Az idő segít majd megoldani ha ez most hihetetlenül is hangzik, és nemfog mindíg így érezni a barátod, enyhülni fog a fájdalma, és tartsa csak a kapcsolatot szépen a szüleivel az is enyhít, mint ha csak szomorú, eltávolítja magát, az negatív, azzal csak rosszabb lesz neki.
Te legyél erősebb, mint Ő !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!