A férjem a napokban lépett ki az életünkből. Lelkileg eléggé megvisel, főleg az estéim telnek pocsékul. Akik már túl vannak szétköltözésen, hogyan bírkóztak meg a folyton előbukkanó "ugyan jól döntöttem-e kérdéssel? "
Nagyon sajnalom, hogy egyedul maradtal, ilyen nehez pillanatokba mert tenyleg most lenne a legnagybb szukseged a ferjedre!
Nem tudnatok kibekulni es ujra kezedeni ferjeddel?
Sok sikert, barhogy is alakul a sorsod!
Hát így azért minden más! Ezt az "apró" részletet, hogy szerelmes, kifelejtetted...
Hát tudod, biztos nehéz lesz egy darabig, de gondolj bele: ha maradna, Neked az jobb lenne? Miközben tudod, hogy nem is annyira titkon egy másik nőbe szerelemes?? Előbb-utóbb meggyűlölnéd. Inkább váljatok külön úgy, hogy valamennyire emberséges a viszony ketőttök között. Gondolom a gyerkőcöket azért látogatni fogja, így nem árt a kultúrált viszony.
Sok erőt és kitartást kívánok és hidd el, nem fogod leélni egyedül az életed! Most gondolj a gyerekeidre, ők a legfontosabbak!
Msot kell igazán erősnek lenned! NEkem nem az estéim telnének nehezen, hanem a csalódottságom lenne határtalan. A férfiak annyira könnyen ugrálnak! Itt egy család..ott egy család..
Vannak dolgok amiket egyszerűen nem tehetünk meg..még akkor sem, ha "szerelmesek" vagyunk..
Két gyermeket adtál neki, ráadásul a kisbaba nemrég született..Tisztességtelen és gerinctelen, ahogy viselkedett..
De ezen már kár keseregni, próbáld felkészíteni magad erre az új életre..LEsz majd egy férfi, aki téged és a gyermekeidet is megérdemli. A férjednek pedig SOHA ne bocsáss meg..az én szememben ez a legaljasabb dolog, terhesen vagy kisgyerekkel otthagyni valakit..Lehet lepontozni ezért:)
Sok erőt és kitartást..
Szia,
ha komolyan gondoltad, hogy nem volt értelme, akkor ne rágódj rajta. Annak semmi értelme, hogy "eléljetek" egymás mellett. Gondolj arra, hogy van egy kiskamasz meg egy icipici lányod, velük és magaddal foglalkozz. Hívd el a barátnőidet egy-egy estére. Keress valami elfoglaltságot, amit otthon is űzhetsz, és jókedvre derít.
Szerintem jobban tetted, hogy így döntöttél. Elég gerinctelennek tartom azt, aki egy terhes feleséget elhagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!