Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Nagy hülyeséget csináltam! (?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy hülyeséget csináltam! (? ) Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Ma kiderült, hogy a férjem hónapok óta viszonyt folytat az egyik kolléganőjével, aki nem mellesleg a barátnőm volt és én szerveztem be oda dolgozni.

Amikor megtudtam, annyira kiborultam, úrrá lett rajtam valami kicsinyes bosszúvágy, ösztönből cselekedtem, és elmondtam a férjem felettesének a dolgot. Erről az emberről tudni kell, hogy nagyon családcentrikus, és a férjemet mindig mint nagyszerű családapát méltatta (4 gyerekünk van), sokszor úgy éreztük, hogy azért részesül egyfajta kitüntető figyelemben, mert többszörös apa.

A férjem küldött ma ezek után egy sms-t, hogy gratulál, valószínűleg miattam elveszíti az állását, és hogy miért nem gondolok legalább a gyerekekre mielőtt cselekszem. És hogy direkt kérte, hogy várjam meg a ma estét, hogy meg tudjuk beszélni, én meg bekavartam.

Még nem jött haza. De nem is tudom, mit mondhatnék neki. Gyerekes dolog volt részemről a kavarás, de akkor sem kéne úgy beszélnie, hogy még neki áll feljebb. Ő volt a szemét. Ki vagyok borulva teljesen, nem tudom, mi lesz most velünk.

2015. febr. 5. 20:21
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/74 anonim ***** válasza:
27%
Egyetértek néhány előttem szólóval, azért a férjedet is megkérdezhetnéd róla, hogy miért, ott vannak a gyerekek is, írta itt valaki, hogy minden ember más ez így igaz. Szerintem minden dolog megbocsájtható, főleg ha szeretted, jók voltak a programok ilyesmi, akkor helyre lehet hozni a dolgot, én a helyedben akármilyen mérges vagyok megkérdezném a férjedet, hogy miért tette, mondja el (de ne magyarázkodás legyen csak mondja el) higgadtan hallgasd végig, és gondolkozz el rajta, hogy jogos-e amit mondd. Ha ennyi évig együtt éltetek és van négy gyerek, akkor valamit csak éreztél, szeretnéd, hogy a gyerekeknek is jó legyen, akkor nem kell egyből feladni, nem fogyasztói társadalom ez, MINDENKI hibázik, (egy két kivételtől eltekintve), ha a férjeddel amúgy nem volt gond, akkor csak érdeklődnék. Sok férfinak hibája, hogy nem kommunikál, nem mondja el az igényeit, nem mondja meg, hogy DÖGUNALOM az élete, csak tűr, halaszt, és ha van egy punci lecsap rá (azért kérdés ilyenkor ki csábít kit, de ebbe eleinte ne menj bele szerintem), keresi az izgalmat, amit hidd el, ő is megbán közben, ha amúgy jó ember. Szóval empátia, meghallgatás, igen rossz dolgot tett, igen szemét volt, köcsög, de attól még a gyerekeid apja, együtt éltetek közös életetek volt, nem feltétlen kell az egészet abbahagyni...
2015. febr. 8. 22:14
 62/74 A kérdező kommentje:

Én abba akarom hagyni. Mert továbbra is úgy gondolom, hogy nagyszerű apa, jó ember, de mint férj, mint társ nálam megbukott. A megcsalásról mindenki másképp vélekedik, én például azok táborát erősítem, aki az effajta árulást soha, semmilyen körülmények között nem tudom megbocsátani. A tüske bennem maradna, az örökös bizalmatlankodás pedig se neki, se nekem, a gyerekeknek meg főleg nem hiányzik.

Mióta az egész dolog kibukott, sok kétség van bennem, de egy dologban végig biztos voltam: a házasságunknak vége, holnap intézem az ügyvédet, válópert.

2015. febr. 8. 22:22
 63/74 anonim ***** válasza:
Felesleges erre a valaszadora reagalni. Mindig provokalja az embereket...
2015. febr. 9. 15:34
 64/74 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó nem provokálok senkit, csak sokféle nézőpont létezik, az okos ember az ilyen nagy döntések előtt végigveszi mindent, utána úgyis úgy dönt, ahogyan ő jónak látja. Azért írtam, hogy gondolkozzon, mert ha mostmár nem is, (Mivel egyértelműen nem akarja folytatni) később lehet, hogy meg tud előzni dolgokat az életében. Könnyű mindig a másikra mutogatni, egy párkapcsolat két emberről szól ha az egyik valami nagyon nagyot hibázik az általánosságban azért a másikon is múlik, hol kicsit, hol kicsit jobban.
2015. febr. 16. 22:54
 65/74 anonim ***** válasza:
Ebben egyet is ertek, de ugyan ugy ahogy minden normalis embernek , a ferjnek is volt szaja. Ha vmi nem volt szamara jo vagy valtozast akart miert nem ult le beszelgetni a felesegevel?
2015. febr. 17. 08:52
 66/74 anonim ***** válasza:

Nem olvastam végig a hsz .-kat.

Én 5 éve jártam úgy,hogy a férjem megcsalt.

Egy másik városba járt dolgozni, 24 órában őrködött.Reggel hazajött, mintha mi se történt volna,közben meg éjszaka kamatyolt egyik ismerőse élettársával....:(

Első reakció, leordítottam, elzavartam itthonról...és nekem is megfordult a fejemben,hogy felnyomom a főnökénél, mit művel éjjel a szolgálati helyén...

aztán mégse tettem....

Végül nem hiszitek el,de a sors igazságot szolgáltatott.

Rá pár hónapra kirúgták, de nem emiatt, rokkantnyugdíjast vettek fel helyette...:)

Szóval nem tudom, jó ötlet volt e, én nem tettem meg,de megértem ,aki megteszi, mert aki nem élte át ,elképzelni se tudja milyen fájdalom, és elborul néha az agy....

2015. febr. 18. 20:12
 67/74 anonim ***** válasza:
44%

Olyan mérhetetlenül öntelt vagyok és mindenható, hogy én nem tudom elviselni ha megcsalnak.

Ezért kész vagyok derékba törni gyerekeim fejlődését is. Persze ettől még szeretem őket... nagyon!

Ennyit nekik is még kell érteniük, nem igaz?

Mert csak Én, Én és csak is Én!

2015. febr. 24. 10:03
 68/74 anonim ***** válasza:
40%
Bee Hinde nagyon jó összefoglalást adott. A gyk problémák 90%-ára érvényes. Ez a lényeg.
2015. febr. 24. 10:56
 69/74 anonim ***** válasza:
74%
67 persze, mert a gyerekeknek az a fontos, hogy kamu házasságban nőjenek fel, hisz úgyis hülyék, hogy felfogják mi történik körülöttük....sokkal jobb a feszültség meg a boldogtalanság mint két különélő, ámde kiegyensúlyozott felnőtt:)
2015. febr. 24. 11:29
 70/74 anonim ***** válasza:
55%

"24 órában őrködött.Reggel hazajött, mintha mi se történt volna,közben meg éjszaka kamatyolt egyik ismerőse élettársával....:("

Végre egy pasi, aki nem alszik el dugás után rögtön...

2015. febr. 26. 12:41
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!