Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Nagy hülyeséget csináltam! (?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy hülyeséget csináltam! (? ) Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Ma kiderült, hogy a férjem hónapok óta viszonyt folytat az egyik kolléganőjével, aki nem mellesleg a barátnőm volt és én szerveztem be oda dolgozni.

Amikor megtudtam, annyira kiborultam, úrrá lett rajtam valami kicsinyes bosszúvágy, ösztönből cselekedtem, és elmondtam a férjem felettesének a dolgot. Erről az emberről tudni kell, hogy nagyon családcentrikus, és a férjemet mindig mint nagyszerű családapát méltatta (4 gyerekünk van), sokszor úgy éreztük, hogy azért részesül egyfajta kitüntető figyelemben, mert többszörös apa.

A férjem küldött ma ezek után egy sms-t, hogy gratulál, valószínűleg miattam elveszíti az állását, és hogy miért nem gondolok legalább a gyerekekre mielőtt cselekszem. És hogy direkt kérte, hogy várjam meg a ma estét, hogy meg tudjuk beszélni, én meg bekavartam.

Még nem jött haza. De nem is tudom, mit mondhatnék neki. Gyerekes dolog volt részemről a kavarás, de akkor sem kéne úgy beszélnie, hogy még neki áll feljebb. Ő volt a szemét. Ki vagyok borulva teljesen, nem tudom, mi lesz most velünk.

2015. febr. 5. 20:21
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/74 anonim ***** válasza:
97%
Nekem is kell ilyen képesség, hogy pár írott sorból megállapítom az író lelkiállapotát.
2015. febr. 6. 01:23
 42/74 anonim ***** válasza:
94%
Ha a főnöke elkuldi, nyilván nem a megcsalás lesz az indok.
2015. febr. 6. 07:17
 43/74 anonim ***** válasza:
91%

Nem mondom, hogy szerencsés dolog volt a részedről, de meg tudom érteni. :)

Ó, hogy egyem meg a vacsoráját, "gondolhattál volna a gyerekekre legalább"? Komolyan?!

2015. febr. 6. 11:31
 44/74 anonim ***** válasza:
27%
Utolsó, nézd, akkor ne gondoljon - de ugye a férj állása/jövedelme meg a gyermektartás meglehetős összefüggést mutat... azzal, ha a Kérdező a férj állását veszélyezteti, a gyerekeiktől vesz el... (szólj, ha tévednék...)
2015. febr. 6. 13:04
 45/74 anonim ***** válasza:
Na sikerült megbeszèlnetek?
2015. febr. 6. 14:20
 46/74 anonim ***** válasza:
95%
Értelek 44-es, de ennyi erővel ő is gondolhatta az elmúlt x hónapban, hogy elveszíthetem a gyerekeimet, ha mást d.gok.
2015. febr. 6. 14:25
 47/74 anonim ***** válasza:
22%

Lehet itt szítani a tüzet a gyíkon, de ha nem békülnek ki, akkor a kérdező egyedül marad a 4 gyerekkel.

Házat bérelni, rezsit fizetni, 4 gyerekről gondoskodni egyedül?!

Majd a pasasok is kapkodni fognak utána...

2015. febr. 6. 14:40
 48/74 anonim ***** válasza:
78%

be kellene nyelnie a békát mert négy gyereke van? akkor lehet simán csalni, mert úgysem léphet?

egyébként azt írta jó jövedelme van...

2015. febr. 6. 15:15
 49/74 anonim ***** válasza:
59%
Utolsó, ez már rajtuk múlik, hogy kinek mi mit ér meg. Az biztos viszont, hogy ez legalább egyik irányba sem diszkriminatív, egy fordított felállásban egy férfinak ugyanúgy erősen meg kellene gondolnia, hogy inkább elfogadja a helyzetet, vagy inkább lesz büszkén "hét végi apuka és 50%-os férfi" igen rossz párkapcsolati esélyekkel... szóval mindenki szabadon eldöntheti, mit ér meg, és mit nem ér már meg a büszkesége... és ez így van jól.
2015. febr. 6. 16:33
 50/74 anonim ***** válasza:
36%
Egyetérteni tudok, én a nő helyében is, még adnák esélyt a férjnek, bár ez nagyon-nagyon alkatfüggő, tehát lehet, ami valakinek elfogadott és még belefér, az másnak nem. Kérdés az, miért tette, szerette-e a másikat, mi volt az oka/problémája, ami miatt máshol kereste az örömöket, a barátnő csábította-e el őt, vagy fordítva... Lehet a férj (mint feljebb említettétek) alig kap szexet, vagy csak szánalomszex jár neki nem tudhatjuk. Gondolni kell a gyerekekre is, de ez is olyan, hogy ahány ház annyi szokás. Ha nekem lesz feleségem aki gyereket szül tőlem össze is varrhatják a ...át, de akkor sem fogom elhagyni, jóban leszek vele, én ilyen típus vagyok, van aki meg mindenkit fűvel fával csal, mégis nagyon szereti az adott lányt, csak ilyen a természete. Mindenki más...
2015. febr. 6. 18:00
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!