Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Nagy hülyeséget csináltam! (?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy hülyeséget csináltam! (? ) Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Ma kiderült, hogy a férjem hónapok óta viszonyt folytat az egyik kolléganőjével, aki nem mellesleg a barátnőm volt és én szerveztem be oda dolgozni.

Amikor megtudtam, annyira kiborultam, úrrá lett rajtam valami kicsinyes bosszúvágy, ösztönből cselekedtem, és elmondtam a férjem felettesének a dolgot. Erről az emberről tudni kell, hogy nagyon családcentrikus, és a férjemet mindig mint nagyszerű családapát méltatta (4 gyerekünk van), sokszor úgy éreztük, hogy azért részesül egyfajta kitüntető figyelemben, mert többszörös apa.

A férjem küldött ma ezek után egy sms-t, hogy gratulál, valószínűleg miattam elveszíti az állását, és hogy miért nem gondolok legalább a gyerekekre mielőtt cselekszem. És hogy direkt kérte, hogy várjam meg a ma estét, hogy meg tudjuk beszélni, én meg bekavartam.

Még nem jött haza. De nem is tudom, mit mondhatnék neki. Gyerekes dolog volt részemről a kavarás, de akkor sem kéne úgy beszélnie, hogy még neki áll feljebb. Ő volt a szemét. Ki vagyok borulva teljesen, nem tudom, mi lesz most velünk.

2015. febr. 5. 20:21
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/74 A kérdező kommentje:

Köszönöm az érdeklődést és a privát üzeneteket is. Most van időm reagálni pár dologra.

Aki szerint a kérdésem kamu, neki üzenem, hogy nem hibáztatom, én is sokat bosszankodok amikor egy kérdésről, amire veszem a fáradságot és válaszolok, kiderül, hogy csak szórakozásból írt kitaláció. Ez sajnos nem az, nem tudom, hogyan érzékeltethettem volna jobban, hogy ki vagyok bukva.

Megbocsátani nem fogok a férjemnek! Azt hittem tökéletes az életünk, boldog párkapcsolat, gyerekek, jó egzisztencia...akárhogy próbálok visszagondolni, nem látom, miért, hol mehetett félre a dolog.

Hála istennek az anyagiakkal nem lesz gond. De azt nem tudom, hogy a gyerekeimnek hogyan fogom elmagyarázni, hogy az imádott apukájuk már nem fog hozzánk hazajönni, és ritkábban fognak találkozni. Egyelőre ezt még nem tudják.

Tegnap a "megbeszélés" annyi volt, hogy megegyeztünk, ő megy el és mi maradunk. Próbálta elmesélni, megmagyarázni, de ez a része nem érdekelt...

2015. febr. 6. 23:05
 52/74 anonim ***** válasza:
6%
A k*vához ment?
2015. febr. 7. 13:38
 53/74 anonim ***** válasza:
2%
Ha te is az a nő vagy, aki nem érti miért hagyta el a férje, hiszen ő: 'főzött, mosott, takarított, elétette az ételt, nevelte a gyereket', akkor nem csodálkozom. Tudod az élet erről többről szól, még felnőtten, 4 gyerekkel is. El nem tudom képzelni hogy lehet valakinek ennyi elég. Ha tényleg semmit sem vettél észre, akkor azért veled is van valami baj.
2015. febr. 7. 14:12
 54/74 anonim ***** válasza:
69%
Talald mar ki, hogy a kerdezo a hibas , amiert ez a diszno honapok ota viszonyt folytatott. Van szaja mindenkinek, gondolom a ferjnek is volt.
2015. febr. 7. 14:19
 55/74 A kérdező kommentje:

Nem tudom hová ment. Nem is érdekel. Annyira nem egyszerű a dolog, hogy a "barátnőmhöz" menjen, mert neki is családja van, ott is áll a bál gondolom.

Amikor azt írtam, hogy MINDEN tökéletes volt, azt úgy is értettem. A szex, a közös programok (gyerekek nélkül), minden ugyanúgy megvolt, mint 10 éve. Tudom, hogy sok házasság ellaposodik, a miénk nem volt ilyen.

2015. febr. 7. 14:33
 56/74 anonim ***** válasza:
18%

Kérdező, "Amikor azt írtam, hogy MINDEN tökéletes volt, azt úgy is értettem." - gondolom, erre gondolsz:

"Azt hittem tökéletes az életünk, boldog párkapcsolat, gyerekek, jó egzisztencia..." - nézd, ez egyfajta férfi szemmel valójában a tökéletes dögunalom...

Arra kiváncsi vagyok, hogy a másik pár hogy rendezi a dolgot... gyerekek vannak ott is?

2015. febr. 7. 15:03
 57/74 anonim ***** válasza:
Szerintem erős vagy hogy így döntöttél. Sokan inkább elviselik ezt a megalázott helyzetet, csak mert nem mertnek lépni. Biztos sok erő kell majd hozzá hogy a gyerekeiddel is beszélj. Kitartást!
2015. febr. 7. 18:20
 58/74 anonim ***** válasza:

"egyfajta férfi szemmel valójában a tökéletes dögunalom..."

akkor te mit javasolsz a dögunalom elkerülésére?

2015. febr. 7. 22:21
 59/74 anonim ***** válasza:

Kedves #58, a kérdés természetesen jogos, de ez nem azt jelenti, hogy általános érvényű megoldást is tudok rá... a problémát tudom legfeljebb vázolni, ilyenkor az történik, hogy az ember bepánikol, kétségbe esik a kiszámíthatóvá, jól koreografálttá váló jövőtől, ami egyfajta - "a cél halál, az élet küzdelem, S az ember célja e küzdés maga" - halál... és hát ja, legtöbbször ilyesféle "megoldás" sül ki belőle, mint a kérdésben szerepel, az ember valamit borítani szokott... a környezet nagy csodálkozása mellett, mert hát "ők milyen TÖKÉLETESEN..." ... persze vannak, aik erre vágynak pont, számukra meg az nem érthető, hogy a "tökéletesen működő rendszer" mások számára miért irritáló és elviselhetetlen. De valljuk be, sokunknak az...

(a borítás nem feltétlen szeretőt jelent, hanem mondjuk elmegy egy minimálbéres, ámde őt nagyon érdeklő állásba, vagy belekezd valami extrém sportba, őrült dologba, bármi, ami megtöri a "tökéletességet", újra nyitottá teszi a bezárt jövőt)

2015. febr. 7. 22:48
 60/74 anonim ***** válasza:
64%
Keress valakit,aki bődületesen tökön rugja !
2015. febr. 8. 14:11
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!