Nagyon nagy hülyeséget csináltam, mit tegyek?
Hosszú a történet. Járok egy tanfolyamra, de később kezdtem, mert csak akkor kezdődött, viszont a pénzt már megkaptam érte, és nagyon féltem, hogy majd kiakadnak otthon (amiért várnom kell, mert sürgős), és nem szóltam nekik, a pénz egy részét viszont elköltöttem, és hogy pótoljam, elzálogosítottam egy ékszerem. Zenélő dobozban volt, és amikor ma hazaértem és kinyitottam a dobozkát, nem volt felhúzva, tehát jó sokáig nyitva volt hagyva.
Nem az a kérdés, hogy miből váltom ki, nem olyan sok, hogy ne tudjam összeszedni (1 hétig kell majd érte dolgoznom), hanem hogy ha a szüleim rájönnek, mit mondjak? Adjam elő, hogy "jézusom, nem tudom hol van???" (most rendezem át a szobám...), vagy mit mondjak?
Bocsi ha érthetetlen, de mindjárt meghalok!
Köszönöm a válaszokat!
Nem hiszem hogy bármit kapnék érte (egy leteremtésen kívül), csak egy olyan személytől kaptam aki apának nagyon fontos és ezért esne neki nagyon rosszul. (Egyébként nekem is fontos a személy is meg a tárgy is, nagyon rossz érzés volt betenni)
Hatalmasat csalódnának, és ezt nem akarom. Lehet, hogy "el fog tűnni" a nagy takarításban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!