Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Nagy hülyeséget csináltam! (?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy hülyeséget csináltam! (? ) Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Ma kiderült, hogy a férjem hónapok óta viszonyt folytat az egyik kolléganőjével, aki nem mellesleg a barátnőm volt és én szerveztem be oda dolgozni.

Amikor megtudtam, annyira kiborultam, úrrá lett rajtam valami kicsinyes bosszúvágy, ösztönből cselekedtem, és elmondtam a férjem felettesének a dolgot. Erről az emberről tudni kell, hogy nagyon családcentrikus, és a férjemet mindig mint nagyszerű családapát méltatta (4 gyerekünk van), sokszor úgy éreztük, hogy azért részesül egyfajta kitüntető figyelemben, mert többszörös apa.

A férjem küldött ma ezek után egy sms-t, hogy gratulál, valószínűleg miattam elveszíti az állását, és hogy miért nem gondolok legalább a gyerekekre mielőtt cselekszem. És hogy direkt kérte, hogy várjam meg a ma estét, hogy meg tudjuk beszélni, én meg bekavartam.

Még nem jött haza. De nem is tudom, mit mondhatnék neki. Gyerekes dolog volt részemről a kavarás, de akkor sem kéne úgy beszélnie, hogy még neki áll feljebb. Ő volt a szemét. Ki vagyok borulva teljesen, nem tudom, mi lesz most velünk.

2015. febr. 5. 20:21
1 2 3 4 5 6 7 8
 1/74 anonim ***** válasza:
90%
Gyerekes dolog volt igen, de ha ő nem szolgáltat alapot hozzá, akkor nem lenne az. Ilyen felfogással ő nem gondolt a gyerekeire? Hogy ebből akár rossz is kisülhet? Nehogy már csak te legyél a hibás! Erre neki is gondolnia kellett volna, mikor a macával hetyegett.
2015. febr. 5. 20:27
 2/74 anonim ***** válasza:
5%
Most kénytelen vagy várni , amíg hazajön, aztán ha tényleg az állása forog kockán, akkor együtt le kell ülnötök és megmondani a főnökének, hogyha eltekint ettől, akkor te is....
2015. febr. 5. 20:27
 3/74 anonim ***** válasza:
87%
Nagyon nem lenne mit beszélgetnünk. Megkérném ma este, hogy pakoljon és költözzön el, és a legkevésbé sem érdekel, ha kirúgják. A nővel együtt akár. 4 gyerek után nehogy még te kérj elnézésd, mert a munkahelyén talált szeretőt magának? Agyam eldobom! Még haza sem ért, és azt keresed, hogy TE hol hibáztál? Ha akarod a kivetítőre kiírhatod a főtéren, hogy a férjed dugja a kolléganőjét, ha úgy tetszik! A gyerekekre meg neki kellett volna gondolnia, amikor rámászott arra a nőre, nem neked, amikor rájöttél, hogy mekkora egy féreg! Rázd meg magad, mire hazaér, mert ha te kérsz bocsánatot tőle, meg is érdemled!
2015. febr. 5. 20:28
 4/74 anonim ***** válasza:
52%
szép munkaügyi pert lesz, amit a férjed meg fog nyerni
2015. febr. 5. 20:28
 5/74 anonim ***** válasza:
19%
Utolsónak igaza van.
2015. febr. 5. 20:29
 6/74 anonim ***** válasza:
7%
Vagyis utolsó elottinek
2015. febr. 5. 20:30
 7/74 anonim ***** válasza:
86%

Én úgy gondolom, teljesen érthető volt a reakciód, bár nyilván nem kellett volna, de ember legyen a talpán, aki nem borul ki a helyedben és nem cselekszik meggondolatlanul, amit később megbán.

Több hónapi megcsalásról beszélünk, nem hiszem, hogy ezt nagyon magyarázni kéne.

Tudod van egy jó hasonlat: Ahányszor megbántasz valakit verj egy kerítésbe egy szöget, majd ha bocsánatot kérsz, húzz ki egy szöget. És most nézd meg a kerítést. Ugyanolyan lesz, mint a legelején? A ti kapcsolatotok sem lesz már az, bármi történjék is.

Akármit is csináltál, teljesen érthető volt. Nem hiszem, hogy neked kéne magyarázkodnod.

2015. febr. 5. 20:31
 8/74 anonim ***** válasza:
18%

"és elmondtam a férjem felettesének a dolgot. "

Hát miért nem nekünk mondtad el, hirtelen felindulásodban, asszonka!

Önmagunk sírját ássuk, ásogatjuk?

2015. febr. 5. 20:35
 9/74 A kérdező kommentje:

Köszönöm a megértő szavakat.

Nem fogok neki megbocsátani! Ez már biztos. De talán a karrierjét nem kellett volna veszélyeztetnem. Most már mindegy. Az a legszörnyűbb az egészben, hogy az én fejemben a házasságunk tökéletes volt, semmi előzménye nincs ennek és értetlenül állok a dolgok előtt..nem tudom, lesz-e valaha magyarázat?!

Most pedig kezdhetek új életet, 4 gyerekkel egyedül.

2015. febr. 5. 20:35
 10/74 anonim ***** válasza:
82%

"valószínűleg miattam elveszíti az állását, és hogy miért nem gondolok legalább a gyerekekre mielőtt cselekszem."

Ezt te is ugyanúgy megkérdezhetnéd tőle! Egy munkahelyi viszony nem marad sehol se titok. Ha nem tőled, akkor mástól tudja meg a főnök. Sőt lehet már sejtette is, h van vmi csak nem tudta biztosra.

De legkésőbb a váláskor kiderült volna az egész, gondolom ismered a főnököt ha te szervezted be a férjed, biztos a fülébe jutott volna közös ismerősöktől h miért válsz.

Jóhogy nem még te falazz neki! Milyen példát mutat a gyerekeknek ha hazugságban él?

Ideje h a saját lábára álljon, keressen saját magának munkahelyet....

Amúgy félreértés ne essék, nem az a baj,h mást szeret, hanem h nem vállalja fel és hazudik a családjának,főnökének stb... Ha volt töke félremenni akkor legyen most is férfi és vállalja fel a kapcsolatát.

2015. febr. 5. 20:36
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!