Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mit mondanál annak a nőnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit mondanál annak a nőnek akitől a férje elválik, és a nő fél évvel ezután is még napi szinten ocsárolja és azt taglalja egy netes fórumon, hogy mit csinál rosszul a férje, meghogy miért hoz bármit a fiának, vagy ha nem hoz akkor miért nem hoz. Stb?

Figyelt kérdés

Minden nap 3-4 bejegyzés arról, hogy már egint mit kellett volna csináljon a férje amit nem csinált.

Sose arról ir, hogy mi a jó napjaiban a gyerekkel, hanem hogy hol és ki utálja az Ákost, mit nem csinált épp aznap az Ákos vagy épp miért nem kérdezte meg , hogy ez avgy az.

Vagy ha visz neki kedvességből nasit, miért tejcsokisat visz ha ő az étcsokisat szereti?

Ha nem keresné a ffi akkor az lenne hogy mekkora szemét, ha meg keresi nem tud olyan tenni, hoyg a nőnek jó legyen és mindezt azért mert elválik tőle.

Válások sajnos vannak, de nem elgondolkodtató, hogy a házasság alatt is ilyen elviselhetetlen lehetett a nő ha a pasi igy elhagyta?

Te mit gondolsz fél évvel később , nem az életét kéne élje inkűább minthogy napi szinten ócsárolja a volt férjet mindenkinek aki él és mozog??

2010. febr. 10. 12:19
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%

Gyászmunka! Fel kell dolgoznia! Az nagyon jó, hogy most dühös, és ki is tudja fejezni. Akkor ártena a babának, ha magába folytaná.

Ha segíteni akarsz, vigyél neki egy fazék levest, vásárolj be neki, vagy ajánld fel hoyg kivasalsz. Hívd el teára, és engedd, hogy kiöntse a szívét. Ez a legjobb, amit tehetsz. Nem lehet egy álom, hogy teherbeejtették, és rögtön ott is hagyták! A exe egy szemét, jogosan mondja. Két picivel, jesszusom! Ne adj neki tanácsokat, hallgasd meg és adj fizikai segítséget!

Ha kikészültél, töltődj fel másutt!

2010. febr. 10. 12:52
 12/24 anonim ***** válasza:
50%

eDDIG AZT HITTEM H TEVAGY AZ APA..GONDOLOM EZEK UTÁN,H TE VAGY AZ APA ÚJ TÁRSA.akkor ezekután nincs mit csodálkozzak,előbb-utóbb mindegyik új társban kijön az ellenszenv az előző társa,különösen ha gyereke is van ott.

fel kéne fogni,hogy ha valaki olyannal köti össze magát,ahol előzőleg gyerek van,akkor nem ő lesz az első jobb esetben,és van kötelességmásfele is. 90 %-ban ez óriási probléma,és még a jogos gyerektartást is sajnálják az EX-től!

2010. febr. 10. 12:53
 13/24 anonim ***** válasza:
12.53 vagyok,bocsi te nem újélettárs vagy?
2010. febr. 10. 12:55
 14/24 A kérdező kommentje:
nem vagyok sem az apa sem hozzátartozó sem rokon se uj társ se emmi ilyesmi, csak egy másik anyuka akinek az idegeit már széttiporja hogy ennyi idő után is siránkozik és ő mege teszi tönkre az életüket.
2010. febr. 10. 12:55
 15/24 anonim ***** válasza:
67%

Azért van különbség az közözött,hogy valakit elhagynak terhesen kisgyerekkel,meg akinek családi döntés alapján messze dolgozik a férje...ezt be kell látnod.

Egyébként igaza van.Szemét mocsok a férje,hogy ilyen körülmények közt otthagyta és nem támogatja.

Te komolyan gondolod,hogy hóban jégben tolnia kellene a babakocsit terhessen?Én azon csodálkozok,hogy te mint állítólagos barátnő ezt elnézed.

A házasságuk olyan volt amilyen,viszont tudnod kellene,hogy a z állapotos nők hisztisebbek és bizony ennek a nőnek még oka is van rá.Vagy egy táblacsokiért boruljon a nyakába annak,aki átverte és eltolta az életét?Nem mellesleg a gyerekekét is.

A normális dolog,ha az apa elköltözött,akkor is az lenne ebben a helyzetben,hogy napi szinten kellene segíteni,hiszen az ő gyermekét várja a (még)felesége.Tehát jogosan jár a nőnek a fizikai segítség,a normális táplálkozás,nem is csodálom,ha ki van akadva.

Egyébként egy dolgot tehetsz:ne barátkozz vele,viszont elítélni csak azután ítéld el,miután magadba néztél!

2010. febr. 10. 13:25
 16/24 A kérdező kommentje:
Dehát épp ez a lényeg, hogy a pasi segit neki ahol tud, de sose jó semmi neki, és csak azért is csinál dolgokat amikre nem lenne szükség, hogy utána nyavajoghasson.
2010. febr. 10. 13:28
 17/24 A kérdező kommentje:

És csak ugy mellékesen, minek kellett a gyereket vállalnimikor megmondta neki a férje, hoyg vége? Utolsó napokban minek teherbe esni, ha ugyis elválnak?

Szerinted nem felelőtlenség?? Már igyis van egy gyerek aki sinyli ezt az egészet, és most épp mióta válnak hordja a msodikat. De minek?

Ja, hogy én értsem meg, hoyg terhesen nagy hóvban nehéz tolni a kocsit? Bocsi énis ezt csinálom, mégse mutogatok senkire, hogy miért nem csinálja meg helyettem.

2010. febr. 10. 13:30
 18/24 anonim ***** válasza:

Nekem is van az ismerősi körömben ilyen. A csaj vált el a pasitól, és már 3 éve, de még napi szinten gyűlölködik. Ha hamarabb viszi vissza a gyereket az a baj, ha később akkor az. A pasi már rég nem foglalkozik vele, sohasem szidja. Gondolom a csajnak ennyi ideje van, hogy tud ezen rágódni.

A pasinak nem kell vele foglalkozni, le kell sz@rni. A csaj meg ha ilyen hülye, akkor húzza magát nyugodtan. Neki lesz rossz.

2010. febr. 10. 13:37
 19/24 anonim ***** válasza:

A válást fel kell dolgozni. Erre fél év nem elég. Ki hamarabb, ki később dolgaozza fel. Nyilván könyebb annak, aki új kapcsolatba ment. Apuka nem húzott óvszert. Most meg ott hagyja a gyermekei anyját a szrban.

Ennek a nőnek épp elég baja van, nem hiányzik neki, hogy még te is próbáld tetébe "észhez téríteni"

Örül, ha meg tudja oldani az életét! Nem lesz még egy ideig boldog!

(nyégy-öt évig).Mit vársz tőle??

Ha fáraszt, ne foglakozz vele! Vannak barátai, családja, segíteni fognak. Te inkább Ákossal szimpatizálsz, miért nem vele barátkozol?

Nem lehet őt " észhez téríteni" hiszen épp az a baj: most tért észhez, most ébredt rá a kíméletlen valóságra.

A panasz intenzitása másfél év múlva csökkenni fog, de a gyűlölet meg fog maradni közöttük. Ez szerintem ebben a helyzetben teljesen normális.

2010. febr. 10. 13:46
 20/24 anonim ***** válasza:

Van egy alapszabály: segíteni csak annak tudsz, aki kéri.

Tehát csak azt tudom mondani, hogy nem tudsz neki mit mondani, amíg nem kérdezi a véleményed, támadásként fogja értelmezni, bármit is tanácsolsz.

2010. febr. 10. 13:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!