Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mit mondanál annak a nőnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit mondanál annak a nőnek akitől a férje elválik, és a nő fél évvel ezután is még napi szinten ocsárolja és azt taglalja egy netes fórumon, hogy mit csinál rosszul a férje, meghogy miért hoz bármit a fiának, vagy ha nem hoz akkor miért nem hoz. Stb?

Figyelt kérdés

Minden nap 3-4 bejegyzés arról, hogy már egint mit kellett volna csináljon a férje amit nem csinált.

Sose arról ir, hogy mi a jó napjaiban a gyerekkel, hanem hogy hol és ki utálja az Ákost, mit nem csinált épp aznap az Ákos vagy épp miért nem kérdezte meg , hogy ez avgy az.

Vagy ha visz neki kedvességből nasit, miért tejcsokisat visz ha ő az étcsokisat szereti?

Ha nem keresné a ffi akkor az lenne hogy mekkora szemét, ha meg keresi nem tud olyan tenni, hoyg a nőnek jó legyen és mindezt azért mert elválik tőle.

Válások sajnos vannak, de nem elgondolkodtató, hogy a házasság alatt is ilyen elviselhetetlen lehetett a nő ha a pasi igy elhagyta?

Te mit gondolsz fél évvel később , nem az életét kéne élje inkűább minthogy napi szinten ócsárolja a volt férjet mindenkinek aki él és mozog??

2010. febr. 10. 12:19
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
68%
Én olyat is ismerek, aki 5 éve elvált és még mindig itt tart. Ez olyan gyerekes. Mint az óvodás, aki az elvett macijáért akar bosszút állni. Csak ő nem a macijáért, hanem a vélt jussáért hisztizik. Fel kellene nőnie és belátnia, hogy ami elmúlt, az már nem lesz. Azt mondanám neki, hogy inkább a jövőre koncentráljon és a jelenre, ne a múltban, mert elfelejt élni.
2010. febr. 10. 12:26
 2/24 anonim ***** válasza:
68%

A legszomorúbb, hogy ennek van gyereke...

Én kiröhögném, és mondanám, hogy szánalmas... Van egy mondás, miszerint a szerelem ellentéte nem az utálat, hanem a KÖZÖNY!!! Amikor már egyáltalán nem érdekel mi van a másikkal... Ez a nő nem tudja lezárni, hogy otthagyták. Egy percig nem gondolkozik azon, hogy ő miről tehet... Istenem... szegény gyerek. Ez az a típus aki egyfolytában majd mondja, hogy "az a hülye apád" meg később, hogy "egyedül neveltelek, apád sehol nem volt, rád áldoztam az életem, az anyád vagyok," blablabla... egy sikertelen megkeseredett idióta. Ha egy nő sikeres pl. a munkájában, és kiegyensúlyozott, akkor továbblép és kész...

2010. febr. 10. 12:30
 3/24 anonim ***** válasza:
87%
Az én anyósom és apósom még 30! év után is itt tartanak :DDD az ilyen ember hidd el a saját életét keseríti leginkább, sajnos, ez sztem életszemlélet és intelligencia kérdése. valószínűleg végzetesen megsérült az egója, mert ilyenkor másról már nincs szó. EGy idő után sajnos a gyereke(i) is bele fognak fáradni és jó messziről elkerülik majd az elégedetlenkedő anyjukat. Ráadásul, egy félidiótához még senki sem ment vissza azért, hogy ne ócsárolja őt nyilvánosan. Rá kell hagyni és jó messzire elkerülni, ha lehet még a környezetét is!
2010. febr. 10. 12:34
 4/24 A kérdező kommentje:

Napi szinten képtelen megoldani az életét egyedül, pl hogy hóesésben nehéz volt tolni a babakocsit éshogy egy idegen vitte el bevásárolni mert a voltférj sehol nem volt persze akkor sem meg ilyenek.De az istenért nem menne el lakni oda ahol vannak rokonai és a családja, dacos de állandóan csak nyavajog, hogy nehéz egyedül meg minden. De semmit nem tesz azért , hogy könnyebb legyen csak inkább kesereg állandóan.

Mit kéne neki mondani, hoyg észhez térjen?

Ezt csak gondolni lehet de van sok okos "barát" aki szintén szidja a volt férjet és mindenben igazat ad a nőnek, ha meg valaki megmondja a frankót az a legrosszabb ember a világon.

2010. febr. 10. 12:35
 5/24 anonim ***** válasza:
70%

Nyilván dühös és csalódott. Szerintem negyon jól teszi, hoyg ezt a "lelki szemetet" oda önti, ahová való, eg yszemetesládába - végül is a szerveren elfér. Sokkal jobb, mintah a környezete felé árasztaná, és pláne jobb, mintha magába folytaná, és ott őt megmérgezné. Jobbaz ilyen, ha kijön. Ha magába folytaná, akát meg is betegíthetné magát: ki gondoskodna a kisgyerekről akkor??

Két év, ennyi kell, míg a válás a szívekben is lezajlik.

Én inkább neked adnék tanácsot: semmiképp ne olvasgasd ezeket a szövegeket, más lelkének törmelékét! Nem hiszem, hogy neked hazsnálna, bár nem tudom, te ki vagy, érintett, vagy csak egy kukkoló? Olvass olyasmit ez idő alatt, ami építi a lelkedet! És te ne válj el, ha megteheted!

2010. febr. 10. 12:38
 6/24 A kérdező kommentje:

Ja és még a legrosszabb hogy terhes is, és ily éli az életét, hogy állandóan kesereg idegeskedik, meg nyavajog, és azt taglalja, hoyg nem fogja hagyni az apának egyik gyereket sem, holott jelenleg csak rajta mulik a gyerekei élete és napjai , de egyelőre az elmúlt fél évben ő volt aki a legkárosabb volt rájuk és nem az apa.

Meg ilyeneket ir, hoyg ha megy az apja a gyerekhez akkor nem alszik a gyerek meg zaklatott ugyhogy tiltani fogja.

Nos nekem a férjem messze dolgozik, és heti egyszer jön haza de a gyerek nem zaklatott hogy heti egyszer toppen be hanem fel van spanolva.

2010. febr. 10. 12:39
 7/24 A kérdező kommentje:
Én egy olyan ember vagyok aki eddig jóban volt ezzel a nővel de már meguntam a nyafogást és szeretnék neki valami észheztéritő tanácsot adni mert már félelmetes amit a környezetével de legfőképp a gyerekeivel művel.
2010. febr. 10. 12:40
 8/24 anonim ***** válasza:
100%
A sérelmeket az ember nagyon nehezen felejti el. Sőt a többség sosem tudja kiheverni és emiatt tönkremegy az egész élete rámegy a fiatalsága és egyedül marad :s És ha mindezek mellett van egy gyerek akkor a gyerek sem fogja tudni jól kezelni a kapcsolatát pl az annyával vagy az apjával :SÉn személy szerint azt vallom, hogy nagyon meg kell gondolni, hogy kihez megy hozzá az ember, mert ha vannak gondok akkor a házasság azokat csak felnagyítja. Ha pedig csak dacból vagy azért, hogy legyen házastársa akkor mindkét ember belerokkan és a pláne benne az hogy mindent csak maguknak köszönhetnek :S
2010. febr. 10. 12:44
 9/24 anonim ***** válasza:
Azért terhesen és kisgyerekkel biztos nem leányálom neki most...sztem épp a tapasztalataidat oszd meg vele, h te hogy boldogulsz...biztos nagyon fáj neki, de ettől tényleg nem lesz jobb :(...szerintem mondd el neki, h te mint kívül álló, hogy látod, mert néha az ember el tud ám süllyedni az önsajnálatban!
2010. febr. 10. 12:45
 10/24 A kérdező kommentje:
Már mondtam neki és más is és mi voltunk a legutolsó... vagyis én még eddig nem de a másik csaj az na szépen le lett hordva nyilvánosan pedig cak segiteni akart és egyáltalán nem mondott semmi rosszat csak az igazat.
2010. febr. 10. 12:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!