Miért ócsárolja mindenki a Samsung S5230-at?
"Vannak akik nem akarnak egy telefont csak fényképezésre,telefonálásra,sms-ésre,zenehallgatásra használni.Valakinek épp elég az is amit tud ez a telefon."
Ez a 2 mondat nekem kicsit ellentmondásosnak tűnik. Amúgy azért ócsárolja mindenki mert szar. A Samsung alapból szar. Könyörgöm, melyik ökör használ ebben a században még Comic Sans betűtípust egy telefonon?!
Azért mondják, mert tényleg szar. Nekem tavaly karácsony óta ilyen van és utálom. Sajnos én választottam.
A legnagyobb hibája, hogy iszonyúan lassú. Mindenhol. Belépek egy menübe és várni kell. Kilépésnél kétszer annyit kell várni.
Az ébresztője szintén szar, 10 időpontot tud kezelni, elvileg mindegyikre mehet más hangerő és hang, de néha véletlenszerűen átállítja mindet, ha beteszel egy újat.
Ha kikapcsolod és vissza, akkor kb a fele beállítás elveszik és lehet újra szarakodni.
Az érintőkijelzője pontatlan és a lassúsága miatt rosszul használható.
Ha elfordítom, váltania kéne a nézetet, pl sms írásnál. Gyakorlatilag 5-6 másodpercig kell tökölni, össze vissza mozgatni, mire végre vált.
Ha kikapcsolom, nem ébreszt.
A zenelejátszója nagyon gagyi.
A fényképezője egy FOS. 3,2megapixel, fixfókusz, se led, se vaku. Előtte sony ericsson k750i-m volt, 2 megapixeles autofókuszos kamerával. Kb 6-7 éves modell, de ezerszer különb képeket csinál.
Hirtelen csak ezek jutottak eszembe, ha van kérdésed, írd le.
RE:21:43
Elnézést, de véletlenül felértékeltem.
Ha megadna néhány linket ahol válaszolt, szívesen lepontoznám. Köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!