Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért ócsárolja mindenki a...

Miért ócsárolja mindenki a Samsung S5230-at?

Figyelt kérdés
Vannak akik nem akarnak egy telefont csak fényképezésre,telefonálásra,sms-ésre,zenehallgatásra használni.Valakinek épp elég az is amit tud ez a telefon.
2010. nov. 26. 21:18
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
40%

"Vannak akik nem akarnak egy telefont csak fényképezésre,telefonálásra,sms-ésre,zenehallgatásra használni.Valakinek épp elég az is amit tud ez a telefon."

Ez a 2 mondat nekem kicsit ellentmondásosnak tűnik. Amúgy azért ócsárolja mindenki mert szar. A Samsung alapból szar. Könyörgöm, melyik ökör használ ebben a században még Comic Sans betűtípust egy telefonon?!

2010. nov. 26. 21:21
 2/14 anonim válasza:
100%
Nekem ez van, semmi bajom vele, akinek nem tetszik az vegyen 5x ennyiért olyat ami megeszi helyette a reggelijét is.
2010. nov. 26. 21:31
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
a samsung nem szar. felsőkategóriában nagyon ott vannak. de az s5230 az alsókategória, ennyi pénzért meg ne várj már el tökéletes telefont.
2010. nov. 26. 21:36
 4/14 A kérdező kommentje:
Nekem tetszik ez a telefon.És nagyon kíváncsi vagyok,hogy mért mindenki azt írja rá,hogy szar.Már annyi helyen olvastam azt,hogy mennyire szar meg,hogy tömegtelefon(ez mondjuk igaz,mert minden 2. embernek ilyenje van).De attól még,hogy nem iPhone attól még lehet jó...
2010. nov. 26. 21:36
 5/14 anonim ***** válasza:
56%

Azért mondják, mert tényleg szar. Nekem tavaly karácsony óta ilyen van és utálom. Sajnos én választottam.

A legnagyobb hibája, hogy iszonyúan lassú. Mindenhol. Belépek egy menübe és várni kell. Kilépésnél kétszer annyit kell várni.

Az ébresztője szintén szar, 10 időpontot tud kezelni, elvileg mindegyikre mehet más hangerő és hang, de néha véletlenszerűen átállítja mindet, ha beteszel egy újat.

Ha kikapcsolod és vissza, akkor kb a fele beállítás elveszik és lehet újra szarakodni.

Az érintőkijelzője pontatlan és a lassúsága miatt rosszul használható.

Ha elfordítom, váltania kéne a nézetet, pl sms írásnál. Gyakorlatilag 5-6 másodpercig kell tökölni, össze vissza mozgatni, mire végre vált.

Ha kikapcsolom, nem ébreszt.

A zenelejátszója nagyon gagyi.

A fényképezője egy FOS. 3,2megapixel, fixfókusz, se led, se vaku. Előtte sony ericsson k750i-m volt, 2 megapixeles autofókuszos kamerával. Kb 6-7 éves modell, de ezerszer különb képeket csinál.

Hirtelen csak ezek jutottak eszembe, ha van kérdésed, írd le.

2010. nov. 26. 21:43
 6/14 anonim ***** válasza:
70%
OMFG! Olvass utána, járj utána, hogy milyen telefont akarsz, és aztán vedd meg...
2010. nov. 26. 21:51
 7/14 anonim ***** válasza:
65%
amire neked kell, arra tökéletes...nekem semennyiért nem kéne, de nem azért mert szerintem szar, hanem mert netezni is szeretnék és hasonlók...barátnőmnek s5230-a van...egyenlőre semmi panasza nincs...én is kipróbáltam...nem gyors de azért nem is annyira lassú mint amit az előttem író írt és hasonló panaszai sem voltak...mondjuk sms-ezni tényleg sz*r rajta de ennyi pénzért ilyen van nincs jobb...ha neked azokra kell mint amikre írtad, és nem akarsz rá többet szánni, akkor talán jó...
2010. nov. 26. 21:56
 8/14 anonim ***** válasza:
46%
Jah. Ennyi pénzért ez van. De nem éri meg az árát! Tényleg szar. Nem véletlenül mondja mindenki. Nekem is volt. 4 hónap múlva vettem egy másikat mert utáltam!! Lassú, rossz az érintő, szarakodik a hangszóró, rossz a bluetooth, nincs rajta egy rohadt normális játék, utálatos vele sms-t írni és nekem a legnagyobb problémám az volt hogy bármit küldtek nekem bluetoothon és pl. beállítottam háttérnek vagy csengőhangnak akkor az a képek vagy zene mappában 2x volt benne. És ahányszor beállítottam valaminek mindig megduplázódott. -.-" UTÁLTAM!
2010. nov. 26. 22:25
 9/14 anonim ***** válasza:
49%

RE:21:43

Elnézést, de véletlenül felértékeltem.

Ha megadna néhány linket ahol válaszolt, szívesen lepontoznám. Köszi.

2010. nov. 27. 00:52
 10/14 anonim ***** válasza:
azért mondják rá h rossz, mert tényleg az.. na jó, lehet h vkinek megfelel, és nem is támadom emiatt, csak az, hogy ez a telefon semmiben nem nyujt jót, és ha már iylen árkategóriában szeretnél telefont venni, akkro vannak nála sokkal de sokkal jobbak, és tényleg lassú, tapasztalatból mondom. de ettol fuggetlenul, lehet h vkiknek tetszik, de a teómnak sem tetszett, és asszem h 3 hét mulva le is váltotta.
2010. nov. 27. 11:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!