Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért ócsárolja mindenki a...

Miért ócsárolja mindenki a Samsung S5230-at?

Figyelt kérdés
2010. nov. 28. 19:31
1 2
 1/12 anonim válasza:
Mert van pár hibája. Nekem is az van.
2010. nov. 28. 19:35
 2/12 anonim válasza:
Nekem is olyan van!! Szentem azért mert nem olyan szép, de ez csak mellékes, mert lehet hogy az hogy nem olyan okos mint az új samsungok! de nem tudom mi baja van vele sok embernek, mert nekem a legfontosabb hogy minél több hely legyen, és ezen van hely memó nélkül is:)
2010. nov. 28. 19:38
 3/12 anonim ***** válasza:

Mert szar. Addig nem érted meg ameddig nem tartod a kezedben. Lassú, rossz hangszóró, rossz az érintője stb...

Nem éri meg az árát. Nekem már 1 és fél éve ilyenem van és mostanában fogok megszabadulni tőle. Nekem a legnagyobb problémám az enyémmel hogy amikor olyan kedve van kikapcsol. Pedig nincs is lemerülve. :S 1évig húzza max. utána elkezd betegeskedni.

2010. nov. 28. 19:44
 4/12 anonim ***** válasza:

Más telefonnak is van hibája, csak van olyan ember akinek elromlott a telefonja és nem bírja elviselni.

Nekem is romlott már el telefonom, mégsem sz@rozom lépten nyomon. Most is van egy Nokiám ami rossz, mégsem rohanok mindenkit lehülyézni hogy adja el amíg csak lehet.

Van itt egy srác akinek a tesója telefonja romlott el és azért pontoz le mindenkit aki az 5230 elé S-et mer írni.

2010. nov. 28. 19:46
 5/12 A kérdező kommentje:
xD Elég fura srác lehet....xD
2010. nov. 28. 19:49
 6/12 anonim ***** válasza:
hasonló kérdést mintha olvastam volna ma már. Nekem is volt ilyen telefonom 3 hétig tovább nem bírtam:) Pedig hozzá kell tennem nő vagyok és nem igen kötnek le a telefonok de akkor is...:) Én a kinézete miattam vettem meg aztán első 1 hétbe még elégedett voltam vele a másodikba már kezdtem megérteni miért szarozza mindenki:) lassú, lefagy, nehéz nyomkodni egy szóval borzalmas:D. nokia 5230ra váltottam na az se egy kimondottan minden tudó telefon de mégis ég és földnek érzem a különséget:)
2010. nov. 28. 19:51
 7/12 anonim ***** válasza:
Én nem azért mondom hogy szar mert nekem elromlott. Sok ismerősömnek VOLT ilyen telója és mindenki amilyen gyorsan csak tudta eladta valakinek. És azért ha 20-ból 15-nek olyan baja van hogy elviselhetetlen akkor az nem véletlen.
2010. nov. 28. 20:00
 8/12 anonim ***** válasza:
Én dicsérem.
2010. nov. 28. 20:49
 9/12 anonim ***** válasza:

mert nem a világ legjobb telefonja.

azt mondják, hogy milyen egy sz*r márka a samsung.

de nem csak ezt szidják, hanem a Samsung Galaxy S-t. -.- sok hülye

2010. nov. 28. 21:35
 10/12 anonim ***** válasza:
A galaxy s az is 1 hulladék de most nem 140,000ft ért nem fordul el a kép ha elfordítom a telefont? mi ez 20,000ft os teló is tudja azt ezért fikázzák a galaxy s jha és az s5230 at meg azért mert mind 2 dik telefonnak cserélni kell a kijelzőjét!
2010. nov. 28. 21:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!