Miért ócsárolja mindenki a Samsung S5230-at?
Nekem ilyenem van és nincs vele különösebb bajom! 1000 szer leesett és semmi baja... A fényképezője tényleg szar, de nem mobillal kell fényképezni! Nikon d90 már fényképező, ami használható! A fülese is szar, arra egy normális mp3 lejátszó kell, koss fülessel! Netezni nálunk az egyetemen a wlanon csak iphonnal és touchal lehet, a kretén etr beléptető miatt, tehát a laptop ebben az esetben jobb :)
A multifunkciós dolgokkal az a jó, hogy igazán semmiben sem jók...
Szia! Nekem is ilyen telóm van, de én nagyon utálom. Átkozom azt a percet, amikor megvettem. 7 hónapos a telefon, de már 3x voltam vele szervízben....
A fényképezője is sz@r, csak nappali fényben csinál valamirevaló képet. Az sem az igazi....
Én inkább odaadtam az 1 évesemnek játszani, annyira utálom. Azóta is ott figyel a játékosládában, én pedig visszatértem a régi nokiámhoz. Mert a telefon szerintem a nokiánál kezdődik....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!