Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért ócsárolja mindenki a...

Miért ócsárolja mindenki a Samsung S5230-at?

Figyelt kérdés
Vannak akik nem akarnak egy telefont csak fényképezésre,telefonálásra,sms-ésre,zenehallgatásra használni.Valakinek épp elég az is amit tud ez a telefon.
2010. nov. 26. 21:18
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Nekem ilyenem van és nincs vele különösebb bajom! 1000 szer leesett és semmi baja... A fényképezője tényleg szar, de nem mobillal kell fényképezni! Nikon d90 már fényképező, ami használható! A fülese is szar, arra egy normális mp3 lejátszó kell, koss fülessel! Netezni nálunk az egyetemen a wlanon csak iphonnal és touchal lehet, a kretén etr beléptető miatt, tehát a laptop ebben az esetben jobb :)

A multifunkciós dolgokkal az a jó, hogy igazán semmiben sem jók...

2010. nov. 27. 11:50
 12/14 anonim válasza:
Most nem azért de pl a samsung diva pl 2x annyi és az is lassu iphoneon kivül minden baromi lassu ami érintő képernyős:D
2010. nov. 28. 14:36
 13/14 anonim válasza:

Szia! Nekem is ilyen telóm van, de én nagyon utálom. Átkozom azt a percet, amikor megvettem. 7 hónapos a telefon, de már 3x voltam vele szervízben....

A fényképezője is sz@r, csak nappali fényben csinál valamirevaló képet. Az sem az igazi....

Én inkább odaadtam az 1 évesemnek játszani, annyira utálom. Azóta is ott figyel a játékosládában, én pedig visszatértem a régi nokiámhoz. Mert a telefon szerintem a nokiánál kezdődik....

2010. nov. 28. 15:05
 14/14 anonim ***** válasza:
Szerintem jó ez a teló. Zene, film, játék korrektül működik, tök egyszerű a telepítés. Nagy kijelző, szép forma. Szerintem a Samsung is fejlődik rendesen a Nokia meg áll egy helyben. Ár/érték arány is jó. Mondjuk én pc-n netezek, és nem vennék 20 eFt felett telefont, mert szerintem így normális. Szóval ne hallgass azokra, akik még a wc-re is telefonnal mennek.
2010. dec. 30. 10:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!