Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tisztességtelen egy férfinak elvalni ha a feleségével két éve nem élnek szexuális életet?
Kérdező, amíg nem írod le, hogy milyen javítási kísérletek voltak és miért nem tudtatok javítani ezen, addig nem fogjuk érteni.
A kérdésedre a válaszom: Igen, tisztességtelen. Hűséget fogadtál a feleségednek, megígérted, hogy jóban-rosszban vele leszel. A házasságban benne van az is, hogy elfogadjátok egymást, akkor is ha bajok lesznek, ha nem működik úgy. És igen, az is bele tartozik, hogy ha a feleséged nem akar szexelni, akkor nem hagyod el.
Lehet túl régimódi a felfogásom, de nekem inkább a többi ember tűnik tisztességtelennek. Vagy ez nem gyerekesség? Megígérni valakinek az örök hűséget, összeházasodni vele, majd ha valami nincs meg, ami kell, akkor válni?
Ne értsétek félre, nagyon rossz, ha nincs szex. 2 év meg sok idő és érthető, ha az egyik fél ezt rosszul viseli. De biztos megpróbáltál mindent? Azt írtad, volt javítási kísérlet... Hány javítási kísérlet volt? Úgy mondod, mintha egyszer megpróbáltad volna. Próbálkozz jobban, ülj le vele, beszéld meg.
A "tisztességes" eljárás még ilyenkor is a kommunikáció, megbeszélés, elmenni párterápiára, pszichológushoz, pszichiáterhez, stb.
Próbáltad már levenni a lábáról? Próbáltál romantikus lenni vele? Próbáltad gyengéden, tüzesen, közepesen vadul, hirtelen? Próbáltad kényeztetni csak úgy kedvtelésből? Esetleg próbáltad már valami gyengédebb romantikázással ébreszteni?
Egy válás elég súlyos dolog, főleg ha már gyerek is van. Nem úgy írsz a problémáról, mintha igazán érdekelne. Leírod 3-4 sorban, hogy válnál mert 2 éve nincs szex és ennyi alapján mondjunk valamit?
A véleményem továbbra is változatlan: Igen, tisztességtelen, tisztességtelen a feleségeddel szemben is és a gyerekeddel is.
Na és most a válaszom pontozásából fogom megtudni, hogy milyen emberek járnak ide :)
nem értem, hogy szülés után 2 évet várt a férfi?
vagy szülés után rögtön nem akarta még a szexet a nő, és a férfi megimsert egy másik nőt?
nem mindegy...
ha tényleg 2 éve nem szexeltek a nő miatt, megértem hogy elválik.
én nagyon imádom a párom, de ha hirtelen így megszűnne a nemi életünk, az önbizalmam a padlón lenne, mert úgy érezném, hogy nem kíván
Kérdező, látod itt milyen "tisztessége" feleségek kommentelnek.
24-nek, különösen nagy lehet a tisztessége:-)))
Látom még mindig ne érted!Férfi az aki a családban az erősebb nem.Válj el ha nem tetszik aztán keress másikat.Így tisztességes.A megcsalás árulás!értsd meg amikor valaki hisz valamiben akkor a hitét veszed el ha bebizonyítod az ellenkezőjét.Pl.: holnap felhívlak!........Akinek ezt mondod azt hiszi hogy megteszed.Amikor nem valósul meg az ígéret csalódás és elveszti a realitásérzékét,mert nem tudja mi az igazság.Találgatni kezd Biztos elfelejtett....biztos én vagyok az oka mert ....Azért nem hív mert utál....stb.Érted Aki veled él azt hiszi szereted csak most(nem tudod az okot...lehet a lelkébe tiportál)és a jövőben is.Az árulást mindig büntették.Mert a barátból(szeretet) ellenség (gyűlölet bosszú halál) lesz!
Ez a becsület!Esetleg valakinek van még morális kérdése a logikus válasz alapján? Így épül fel az emberi érzelem világ ...egyik része.
Faterom 16 évig tartott ki hasonló körülmények között.
A házasságuk teljesen megromlott, nem kívánom senkinek.
Eleinte mi voltunk a közös kapocs, de mi a végén felnőttünk és a végén elváltak.
De addigra 16 év telt el fateromnak szexmentesen és elmondása szerint nem volt egy leányálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!