Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet tenni, ha a gyerek nem akar találkozni az apja új feleségével, csak kettesben szeretne lenni az apjával?
Attól függ, mennyi idős a gyerek. Ha nagyobb, meg lehet vele beszélni hogy ő feleséged, szereted, szeretnéd ha jóban lennétek. Kérdezd meg, miért nem szeretne vele lenni (akkor is, ha tudod az okot).
Időnként pedig szervez programot kettesben is vele.
Kedves apuka,
Szerintem ne kamukérdéseket irkálj itt özönnel, hanem igyál egy pohár whiskyt és vegyél erőt a bátortalanságodon, és beszélj a kölyök anyjával:DD Mert igy csak toporogsz egy helyben, és egy jottányit nem jutsz előrébb:D A pattogót háttérnénit meg le lehet inteni:D Én is azt szoktam az olyan személyekkel akik a háttérben úszítják az exeket:D
Màr hogyne lenne a gyereknek beleszolàsa? Miért, mi ö, egy kutya? Ne bomolj màr! Kérdezö leirtam amott is:
beszéljétek meg hàrmasban!
Miért fontosabb az apukának, hogy az új feleségével lássa a lányát? Nem az kellene fontosabb legyen, hogy lássa a lányát? Egy gyereknek épp szétesett a világa, és pillanatokra szeretné megőrizni az illúziót, hogy mégis van apukája, mégsem ment minden tönkre. Egy számára idegen nő, aki épp birtokolja az apját és aki elrontott mindent (tuti így áll össze a gyerek fejében) pont hogy kihangsúlyozza a rossz helyzetet, minek erőltetni akkor?
Egyenesen válaszolva a kérdésre: azt lehet tenni, hogy kettesben lesz a lányával, és haz új feleség ezt nem érti meg, akkor apuka rossz lóra tett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!