Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Tisztességtelen egy férfinak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tisztességtelen egy férfinak elvalni ha a feleségével két éve nem élnek szexuális életet?

Figyelt kérdés
A terhesség kezdete óta azt mondja hogy nincs kedve megbeszélés semmire nem vezet a férfi nem akarja hogy a nő kotekessegbol tegye amikor nem szeretne. Így ezek miatt a kapcsolát tönkrement a férfi megismert egy nőt akivel újra kezdené az életét mert a feleségével lakótarsi kapcsolatban élnek évek óta. Mennyire elítélendo elvalni úgy hogy van egy egy éves gyerek?
2014. dec. 31. 11:20
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk is hasonló a helyzet. Csak én vagyok a nő. Párom nem kívánja az összebújásokat, hiába próbálkozom. Igazából nem is érti mi a bajom, azzal, hogy nem szeretkezünk. Ebből vannak ugye a vitáink is. Egyelőre kitartok, mert szeretjük egymást, de hosszútávon nem fog működni, ha nem változik a helyzet. Inkább békességben lépj ki a kapcsolatból, adj magadnak és a feleségednek is egy új lehetőséget a boldogságra. Ettől nem leszel tisztességtelen, csak attól, ha megcsalod...
2014. dec. 31. 13:07
 12/27 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem talált a pár megoldást a problémára...akkor teljesen érthető, ha elválik a férj. Sőt. Még mindig jobb, mintha szeretőket tartana titokban...(kivétel, ha a nő erre áldását adná...)

Gyere ide..gyerek oda...ha sza.r egy házasság/kapcsolat NEM kell..sőt..NEM SZABAD benne maradni!

2014. dec. 31. 14:33
 13/27 anonim ***** válasza:
69%

És a feleségednek miért nincs kedve? Senkivel se lenne kedve, vagy csak veled nem?

Ő mit mond? Meg akarja oldani a problémát?

Csak azért kérdem, mert van amikor rám is rám tör az "időszakos" aszexulitás, de ez engem is borzasztóan zavar és ilyenkor segítséget kérek, mert ez nekem is nagyon rossz.

Esetleg a feleséged nem akar pszichológushoz vagy más szakemberhez fordulni?

Itt szerintem a kérdés megítélésben nem az a fontos, hogy van-e szex vagy nincs, hanem az, hogy a feleséged akar-e változtatni ezen a helyzeten.

2014. dec. 31. 15:56
 14/27 anonim ***** válasza:
72%

Nekem a második gyerek születése után majdnem 2ev kellett, hogy tudjak sxni... Annyira görcsöltem egy újabb terhesség miatt, hogy mikor már normális fogamzásgátlót tudtam használni, és a 72 órás is opció, tudtam magam elengedni, és élvezni.

Ez csak én vagyok, azért írtam le nekwd, láss egy ilyen okot a miért nincs sxre.

2014. dec. 31. 16:24
 15/27 anonim ***** válasza:
55%
Nem lenne elítélendő, ha a férj nem akkor lépne le, amikor már tutira talált mást. Az eléggé aljas dolog, hogy a válással megvárja ezt a pontot, addig meg "ha nincs ló, jó a szamár is" :) Szóval nem, alapból nem LENNE elítélendő.
2014. dec. 31. 16:49
 16/27 anonim ***** válasza:
86%
Én nem értem, miért van mindenki lepontozva, aki azt írja, hogy azért nem olyan jó dolog egy nőt otthagyni egy egy éves gyerekkel?!? .. Kérdező, biztos mindent megtettetek? Segítesz felesegednek eleget, jó alvó a kicsi, tudtok kettesben lenni? (én az első hónapokban, amíg kialvatlan voltam, képtelen voltam a szexre) nem lehet, hogy fáj neki, csak nem mer róla beszélni? (van olyan, hogy szülés után nem rendeződnek úgy vissza a dolgok, de a nők még orvos előtt is szégyellik) nem lehet, hogy van köztetek vmi kimondatlan feszültség, pl amiatt, hogy nem segítesz neki eleget, vagy ilyesmi? Nincs gyeses depressziója? Szülés előtt minden rendben volt? Egyéb szempontból kedves veled? Most én is nagyon le leszek pontozva, de nem szeretem ezt a szabados világot, hogy szülés után eldobjuk az asszonyt, mint vmi lestrapált gépet, ami már nem működik rendesen. Nem mondom, hogy egy rossz házasság poklaban kell maradni, de pl parterapian, szexológuson, pszichológuson, őszinte beszélgetésen gondolkodtatok már?
2014. dec. 31. 20:20
 17/27 anonim válasza:
60%

Lepontoztál.Mivel azt írtam aki egyszer hazudott megteheti másodszor is.Aki még nem hazudott az igazat ír.Mond, tesz, cselekszik,gondol,hisz,tud.Mivel te nem tartod az igazmondást igaznak ezért ,a kérdésedre a válaszom az hogy hazudsz!Önmagadnak a nőnek a gyereknek.Azért hogy jónak tűnj.Önmagad előtt és a társadalom számára hogy ne ítéljenek negatívan.

Van egy igazság "az igazságot megismerni könnyű minden ember számára,aki nem tudja hasznosítani az akkor nem marad más számára csak egy hazugság a többi közt".

Örök bizonytalan vagy!nem csak a sorsodat nem tudod befolyásolni hanem a másét teszed tönkre.

Azért kérdeznek olykor mert bizonytalanok.én ebben biztos vagyok!

2015. jan. 1. 07:56
 18/27 anonim ***** válasza:
14%

Nem hogy nem tisztességtelen a férj válási szándéka, hanem teljesen következetes, logikus lépés. A "feleség" csak saját magát hibáztathatja!

Lehet itt védeni a mundér becsületet, csak éppen semmi értelme.

2015. jan. 1. 08:41
 19/27 anonim ***** válasza:
85%
Igazatok van, ha vmi elromlik, semmiképpen sem kell dolgozni rajta, hogy megjavuljon, mindenki, akinek gondjai vannak, váljon el, csináljon gyereket itt is, két utcával arrébb is, majd onnan is álljon tovább..
2015. jan. 1. 09:06
 20/27 anonim ***** válasza:
49%
Látod kérdező, aki felismeri magát a kérdésedben, az nagyon megsértődik!
2015. jan. 1. 09:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!