Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Válás lesz a vége?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Válás lesz a vége?

Figyelt kérdés

3 gyermekkel egy agressziv férfi mellől léptem ki az előző házasságomból. Jelenlegi férjemmel 3 és fél éve vagyunk együtt. 37 évesek vagyunk.Neki nincs saját gyereke. 12 évig volt nős,de exét sohasem piszkálta miért nem szült. Állítólagos közös döntés volt. Annyira szeretne saját gyereket és én annyira szeretem Őt, hogy másfél éve levetettem a spirált.Azóta sem estem teherbe... Több éve van egy betegségem ami nem halálos, de a mindennapi életemet megneheziti. Ma mondta az orvos ne legyen baba, mert lehet műteni kell, és lehet emiatt nincs még baba. Férjem utóbbi időben megváltozott, hogy nincs baba, velem is, gyetekeimmel is. Nem törődik velünk. Ma, hogy elmondtam neki mit mondott az orvos hozzánk sem szólt. Este ment dolgozni, kérdeztem szeret-e? Azt mondta nem tudja, majd megbeszéljük. :(((

Az igazsághoz tartozik, hogy pár hónapos kapcsolat után volt egy abortuszom, mert hamar jött. Állítólag akkor megértette, támogatott, de most rám kiabálta. Tudom igaza van, de fáj. És az is az igazság, hogy mindennap ki kell könyörögnünk a szeretetét. Ha nem minden úgy megy ahogy ő szeretné elfordul Tőlünk.

Vélemény? Tanács?

2014. dec. 15. 21:19
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
70%

Tudsz hova menni? Szerintem ideje lépni ha van hová.

Ez egy tuskó és goromba fráter nem férj.

2014. dec. 15. 23:37
 12/29 anonim ***** válasza:
23%

Kérdező, férfiként mondom, hogy IGEN, ennek így válás lesz a vége.

(az meg tanulmány az eddig kapott válaszokból, hogy a mai nők egy része köszönő viszonyt sem ápol semmiféle gerincoszloppal... adott egy férfi, aki felvállalt 3 gyerekkel, erre:

-"Mi ő, kiskirály? Ne duzzogjon, viselkedjen felnőtt férfi módjára. Ilyen helyzetben bele kell nyugodnia, hogy nem lesz baba." (ja, és méla kussbnanevelje nagy szeretetben a más 3-ját)

-"A férjed egy éretlen tacskó, nem nőtt fel ráadásul bunkó is. Ennyi." (ja, azért vállalta be más 3 gyerekét, mi?

-"Én a helyedben (az egészségem és a 3 gyerkőc jövője érdekében) titokban feltetetném a spirált." (ha már bevállalta a nyomorult, még gátlástalanul csapjuk is be, és használjuk ki még jobban))

Na, az ilyenek miatt nem vállalnék be soha egy gyerekes nőt...

Az alapkérdésedre visszatérve meg tényleg meg kellene beszélni a dolgot, és vagy meg tudtok állapodni valamiben, vagy legyél legalább annyira önzetlen, mint ő volt, amikor bevállalta a te 3 gyereked... vagy úgy, hogy te szülsz, vagy úgy, hogy nem a saját érdekeid nézed, és hagyod a saját útjára menni.

2014. dec. 15. 23:47
 13/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm utolsó! Jó férfi választ is olvasni. Soha nem mondtam, hogy tökéletes vagyok, s azt sem, hogy nem engedem el ha menni akar.Nekem az fáj, hogy nem beszéljük meg, hogy megaláz. Szülnék én de jelenleg alkalmatlan vagyok rá.
2014. dec. 15. 23:52
 14/29 anonim ***** válasza:
83%

Kérdező (#13) na PONT EZT kellene megbeszélni, mert aki bevállalt 3 gyerekkel, az nyilván nem egy eleve rossz ember - ergo neki megfelelően tálalva azt is megérti, ha ennek MOST egészségügyi akadálya van, de később, ha ez elhárul, erre vissza lehet térni.

(becsapni meg eszedbe ne jusson - az előzmények után ez nagyon nagy gerinctelenség lenne, azt gondolom)

2014. dec. 15. 23:56
 15/29 A kérdező kommentje:
Én is azt gondolom. Nem hazudnék neki. Meg hát másfél éve nincs spirál, mégsem lettem terhes. Valószínűleg a betegségem miatt. És nem rossz ember.
2014. dec. 16. 00:02
 16/29 anonim ***** válasza:
90%
Kérdező (#15) akkor egyértelműen a kommunikáció a megoldás... az orvosod nem tudna ebben segíteni, és elmagyarázni neki a helyzetet?
2014. dec. 16. 00:06
 17/29 anonim ***** válasza:
96%
Először nála kéne termékenységi tesztet végeztetni, végülis ez alap gyermekvállalásnál, különösen hangsúlyos kérdés ez, mivel neki 13,5 év házasélet alatt sem lett gyermeke. Pedig ennyi idő alatt véletlenül is szokott lenni.
2014. dec. 16. 00:55
 18/29 anonim ***** válasza:
60%

Azt írod "félnek tőle a gyerekek", "ki kell kényszeríteni a szeretetét", zsarol...stb. Az emberek változnak... bevállalt 3 gyerekkel..és??? Most meg úgy viselkedik ahogy. Az ilyen már nem változik meg egy saját babától sem. Nincsen miről beszélni....

A tesóméknál 13 évig nem volt baba, mert a tesóm egyszerűen nem akart anya lenni... a pasival jól megvoltak az elején évekig. Majd jött a pasitól a "de jó lenne baba". Ez is évekig. Majd később a "szülj már gyereket", az utolsó 3 évben pedig tömény zsarolás, "neked nem,majd másnak csinálok" erőszak... tesóm 36 volt, beadta a derekát. Jött a pici :) Apa 2 hónapig repkedett, majd az erőszakossága megmaradt " nem vagy jó anya", "alkalmatlan vagy"...stb... tehát a kutyából nem lett szalonna! A férjedből sem lesz már. A sógorom is tünemény volt, biztos a férjed is. De már nem azok....már csak anyagépnek, szülőrobotnak tekintenek ...

Jaj, én olyan kíváncsi lennék,hogy az előttem hozzá szóló úriember hány éves?! Olyan bölcs(ike). Hány pasastól hallottam már,hogy gyerekes nőt sohasem :)))) azután valahogy mégis.... Mellesleg miért hagyod,hogy ő is sértegessen? Te csak feltettél egy kérdést... a válaszokat összeollózva előadott valami eszméletlen okosnak tűnő semmit...és közli a végén,hogy nem vállalna be gyerekes nőt (Vagyis sérteget téged-ismeretlenül, ok nélkül, úgy,hogy te eddig a leírtak alapján mindent megtettél a párodért- ráadásul a véleményét meg is köszönöd és szabadkozol.) Gondolom a kapcsolatodban is alárendelt vagy. A 3 gyermeked és egészséged érdekében állj talpra. Ügyes vagy,megoldod. Csak határozottan! Sok sikert!

2014. dec. 16. 02:37
 19/29 anonim ***** válasza:
50%
'nem rossz ember'....akkor milyen?
2014. dec. 16. 02:40
 20/29 anonim ***** válasza:
25%

Szerencsétlen pasas bevállalt egy VADIDEGEN CSALÁDOT, azaz egy beteg nőt, a három gyerekével.

Itt meg minden női hozzászóló "bunkózza", holott itt a pasas az áldozat, ráadásul ő van erősen manipulálva.

Legjobb, ha különmentek, hadd keressen ő is magának egy rendes nőt!

2014. dec. 16. 03:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!