Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan éltétek meg azt, hogy másodjára sem sikerült? Másodjára is válás a vége..
A külvilág rosszindulatú megjegyzéseit hogy hagyjam figyelmen kívül? /anyám egész életében úgy élt hogy jaj mit szólnak mások, valószínűleg eltanultam tőle/
A szülőknek hogy mondtátok meg?
Hogy dolgozzam fel,hogy szegény gyerekeim....hogy magyarázzam el nekik, hogy csináljam hogy a lehető legkevesebbet sérülenek?
4 éve próbáljuk helyre hozni de mindig csak egyre rosszabb....
Nem hiszem, hogy emiatt kizárólag te lehetnél a hibás, hiszen ez ugyanolyan, mint egy szakítás, az embernek kellenek tapasztalatok.:)
Tanulj ebből is, és építsd magad és az életeteket a gyerekekkel újjá!
27n
Én 4x mentem férjhez, és felnőtt nőként sosem érdekelt ki mit mond. Az én életem, és nem fogok úgy élni ahogy másoknak jó. 1 fiam van, neki sem kellett nagyon magyarázkodnom. Elmondtam, hogy miért döntöttünk a válás mellett, végül is ő is sokat látott, tapasztalt.
Hogy miképpen jutottam el a 4-dik férjemhez?
Az első házasságom volt a legszebb, legtökéletesebb, de sajnos 4 év boldog házasság után a férjem meghalt. A második házasságom csak alibi házasság volt. Egy gyerekkori jó barát aki meleg, végig velem volt a gyász idején, és támogatott, segített, hogy újra ember legyek, és ne élőhalott. Őt nyaggatták a szülei, rokonai, hogy miért nem nősül meg. Mivel annak idején a meleg téma nagyon is tabu volt, így megkért legyek az álneje, hogy a család lenyugodjon. Belementem, mert az egész csak papírról szólt. 2 évig voltunk házasok, majd jó barátként elváltunk. (még ma is jó barátok vagyunk, segítjük egymást) A harmadik férjem aki a fiam apja is egyben úgy gondolta, hogy neki istenadta joga van ahhoz, hogy egyszerre több nővel is éljen szexuális életet. Sajnos ezt is jóval az esküvő után tudtam meg. Egyszeri félrelépést még megbocsájtottam volna a gyerek érdekében , de azt már nem tudtam elfogadni, hogy a szeretőjének is gyereket csinált. Inkább kiléptem a házasságból. A negyedik férjem csodálatos ember..A fiam is imádja, és ő is szereti a fiamat. Lassan 6 éve vagyunk házasok, és még mindig harmonikus..
Persze nekem is voltam rokonaim akik szerint ez már durva, hogy valakinek 4 férje legyen... De a rokonok az egyik unokatestvéremet is kritizálják aki a 9-dik gyerekét szüli, hogy ez már durva egy kicsit...Ilyenek a rokonok. Egyik fülemen be a másikon ki..Még megmagyarázni sem érdemes nekik bármit is..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!