Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan éltétek meg azt, hogy másodjára sem sikerült? Másodjára is válás a vége..
A külvilág rosszindulatú megjegyzéseit hogy hagyjam figyelmen kívül? /anyám egész életében úgy élt hogy jaj mit szólnak mások, valószínűleg eltanultam tőle/
A szülőknek hogy mondtátok meg?
Hogy dolgozzam fel,hogy szegény gyerekeim....hogy magyarázzam el nekik, hogy csináljam hogy a lehető legkevesebbet sérülenek?
4 éve próbáljuk helyre hozni de mindig csak egyre rosszabb....
ne szegyeld magad te legalabb megprobaltad.
A legtobb ember nem vallal felelosseget besz... es marad az elettarsi kapcsolatban.
Persze arrol senki nem pletykal vagy csovalja a fejet hany elettarsat fogyaszt el valaki.
A pasik sokszor jonek mennek 3-6 evente.
Semmivel sem vagy rosszabb mint akinek tobb hosszu kapcsolata volt.
Hazassag parti vagyok mert az ember igene legyen igen a neme pedig nem.
Az elettarsi kapcsolat pont a bizonytalan emberek langyos pocsolyaja akik meg sem probaljak elkotelezni magukat.
Fel a fejjel keress segitseget egy lelekesz pap stb szivessen segit nektek helyrehozni es uj alapokra epiteni a hazassagot.
Próbálj meg nem foglalkozni az emberekkel. Akik a te életeden csámcsognak, azért teszik, mert az övék unalmas :)
És persze az ilyen embereknek mindegy, mit csinálsz, bele fognak kötni. Engem például azért szednek rendre ízekre, mert négy komoly, együttélős kapcsolat után még mindig "képtelen voltam egy férfit is megfogni" - értsd: egyszer se házasodtam. Fordított esetben nyilván az lenne a hiba. Tudod, van sapka, nincs sapka :D
Utolso aki ferjhez megy az tarsfuggo aki csak osszecokmokol az meg normalis.
Korcs egy tarsadalom ez
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!