Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Honnan lehet tudni, hogy vége...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan lehet tudni, hogy vége a házasságnak, párkapcsolatnak?

Figyelt kérdés

Akik már hoztak meg ilyen döntést, mennyi időbe telt hogy ezt meghozzátok? mi volt az oka?

Milyen érzés volt? hogy fogadta a másik fél?

Kérem aki válaszol, irja meg azt is, hogy hány évig voltak együtt, együtt-e éltek, volt-e gyerek.

2014. jan. 3. 12:06
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Két hosszabb párkapcsolatom volt, 4-4 évig tartott mindkettő. Fiatal vagyok, az első még gimnazista koromban kezdődött, a másik 20-21 éves koromban. Mindkettőnek én vetettem véget. Az elsőről nem írnék, mert az tini-szerelem volt. A második esetében kb. 2 hónapba telt, mire meghoztam a döntést, már együtt éltünk, gyerek nem volt. Hogy milyen érzés volt? Nagyon rossz. A volt párom szintén nagyon rosszul fogadta, ő nem akart szakítani. Az oka pedig az volt, hogy rájöttem, mégsem vagyunk teljesen egymáshoz valók. Egyszer csak jött egy nagyon erős belső késztetés, hogy nem jó helyen vagyok. Pedig nem veszekedtünk szinte soha, nem volt semmi kirívóan rossz dolog köztünk. Egy külső szemlélő azt mondta volna, hogy jó dolgomban bolondultam meg. A szakítás után jó néhány hónappal nagyon a padlóra kerültem érzelmileg (egy másik férfi miatt), egyedül voltam mint a kisujjam, de még a legnehezebb napokban sem bántam meg a döntésemet és most sem bánom. Azóta újra boldog párkapcsolatban élek.
2014. jan. 3. 13:59
 2/3 anonim ***** válasza:

20 éves koromban volt egy majdnem 1 éves kapcsolatom. Volt eljegyzés is...Nem éltünk még együtt. Nem volt gyerek.

A lényeg annyi, hogy sok volt a veszekedés a beteges féltékenykedése miatt, és az egyik ilyen veszekedés után, volt egy 1 éjszakás kalandja.

Mikor elmondta, én azt mondtam, hogy én ezt nem tudom megbocsátani, és szakítok. Erre megütött. Miután visszaütöttem, habozás nélkül szakítottam véglegesen. Érthető módon nem haboztam, és azonnal döntést hoztam. Nem volt nehéz.

Nem érdekelt sem a könyörgése, sem a szitkozódása, sem az öngyilkossággal fenyegetőzése. Elhagytam.

A kapcsolatunk alatt, az utolsó pár hónapban már tudtam hogy nem fogom sokáig bírni...és vége lesz, de próbáltam megmenteni. Nem sikerült, és legalább kiderült milyen is a pasi valójában.

Azóta már férjhez mentem, 2 éve. 3,5 éve együtt. Boldog vagyok.

Nem bántam meg a szakítást az exemmel. Életem legjobb döntése volt.

27/N

2014. jan. 3. 19:15
 3/3 anonim ***** válasza:

Sokáig, majdnem egy évig gondolkoztam rajta. 5 évig voltunk együtt, az első év végétől együtt is éltünk.

Az volt az oka, hogy eltávolodtunk, elegem lett belőle, és hihetetlenül idegesíteni kezdett. Ha csak belépett a szobába, felment bennem a pumpa. De nem is nagyon lépett be, egész álló nap csak gépezett. A végén már nem is aludtunk együtt.

Ennek ellenére nagyon meglepte, amikor mondtam hogy vége. Kétségbeesett, könyörgött, szörnyű volt. Nagyon nehéz volt megállni, hogy ne adjak neki egy újabb esélyt, de pontosan tudtam, hogy semmi értelme. Gyerek nem volt.

2014. jan. 4. 11:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!