Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha vége van egy párkapcsolatnak akkor vissza kell adni egymásnak azokat a dolgokat amiket adtunk a másiknak?
Figyelt kérdés
ezt mindenki máshogy mondja nekem és most már tudni szeretném hogy mi is a teendő akkor ha netán szakítok a pasimmal2010. okt. 14. 20:10
2/9 Apfelbaum válasza:
Én a te helyedben visszakérném a saját cuccaimat, amiket meg ő hagyott nálam, eladnám az E-Bay-en.
3/9 anonim válasza:
Sztem nem kell. Én nem várnám el. Amit neki adtam az maradjon az övé, emléknek, nem akarnám visszakérni. De miylen ajándékokra gondolsz? Sztem max ilyen eljegyzési gyürűt kéne..xD
4/9 anonim válasza:
az ajándékokat nem. szerintem. ez a normális. én amúgy ha meg akarnék szabadulni a nyomaitól, szétverhetném az egész szobámat, mert pl. ő festette ki...
5/9 nagyviri válasza:
Beszéld meg vele, ez egyénfüggő. Én szakításkor a vőlegényemnek csak a jegygyűrűt adtam vissza, a többire azt mondta, hogy nem kéri. Bár a jegygyűrűt sem kérte, ahhoz én ragaszkodtam, hogy visszaadjam. Van aki az utolsó szöget is visszakéri.
6/9 anonim válasza:
Én tuti nem kérnék vissza semmit, de hallottam olyat aki még a fülbevalót is visszakérte.
7/9 anonim válasza:
Erre nincs egyetemes törvény, beszéljétek meg.
8/9 anonim válasza:
Ajándékot nem viszonzásért vagy feltételekkel ad az ember.
9/9 anonim válasza:
Ha kidobnád, akkor inkább add vissza neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!