Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Hogy vegyem rá a férjemet a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy vegyem rá a férjemet a válásra?

Figyelt kérdés
Elindítottam egy válást, de úgy gondoltam, hogy ezzel hibát követtem el, ezért megszakítottam az eljárást. Időközben a férjem talált magának egy kis húszéves csitrit, aki jól befészkelte magát az otthonunkba. Új válást egy ideig nem tudok indítani, mert az előzőt leállítottam. A férjem most úgy próbál kisemmizni, hogy elkötözött a kislánnyal egy a lány nevére írt lakásba és minden értéket elhord oda és a megtakarított pénzünket is elszórja. Így nekem végül csak egy üres ház marad majd a válásnál, de annak is a férjemé a fele. Az ügyvédem nem tud jogilag segíteni. Mit tehetek?
2014. nov. 29. 16:40
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Az egy félreértésen alapult, semmi köze a jelenlegi helyzethez.
2014. nov. 29. 17:42
 12/23 papagenou ***** válasza:
67%
tehát egy félreértés miatt akartál elválni s most ő a mocsok. persze, nem szép, de ezt hívják karmának :D
2014. nov. 29. 17:44
 13/23 anonim ***** válasza:
29%
Erre szokták mondani, hogy akkor így jártál.
2014. nov. 29. 17:52
 14/23 anonim ***** válasza:
72%
Hú ezek a válaszok... Érdemes ide kérdést kiírni válaszol egy rakás értelmi fogyatékos+tizenéves hülye gyerekek.
2014. nov. 29. 18:09
 15/23 anonim ***** válasza:
23%

Hát így jártál, olyan meg nincs, hogy az ügyvéd nem tud segíteni.

Beadod szépen megint a válást, amiben igényt tartasz minden elvitt/eladott dolog felére. A számlát is elintézed, hogy ne lehessen róla pénzt felvenni. A zárat meg lecseréled otthon.

2014. nov. 29. 18:13
 16/23 anonim ***** válasza:
0%

"Hú ezek a válaszok... Érdemes ide kérdést kiírni válaszol egy rakás értelmi fogyatékos+tizenéves hülye gyerekek."

"Hát így jártál, olyan meg nincs, hogy az ügyvéd nem tud segíteni.

Beadod szépen megint a válást, amiben igényt tartasz minden elvitt/eladott dolog felére. A számlát is elintézed, hogy ne lehessen róla pénzt felvenni. A zárat meg lecseréled otthon."

Csak tudnám, hogy az ilyen észkombájnokat miért nem lehet véglegesen kitiltani! Lejáratjátok az igazi nőket!

2014. nov. 29. 18:24
 17/23 anonim ***** válasza:
64%

"Elindítottam egy válást"

"egy félreértésen alapult"

"megszakítottam az eljárást"

Gondolom, hogy a férjed megunta, hogy hol beadod, hol meg visszavonod a válást.

Jó játék...

Naná, hogy lelépett a férjed.

2014. nov. 29. 18:53
 18/23 anonim ***** válasza:
90%
A közös számlához nincs hozzáférésed? Ügyvéd mit mond, nem lehet lekérni róla az egyenleginfot legalább, meg az elmúlt év pénzforgalmát? Ajándék meg visszakövetelhető, legalábbis te a részedet vissza kell tudd követelni a leánykától, házasság alatt szerzett vagyon közös. Erről kéne info a banktól, hogy pénzt vett le a férjed. Persze, mint előttem írták, mindent ments át rokonokhoz, amit lehet.
2014. nov. 29. 19:16
 19/23 anonim ***** válasza:
69%

A sok ostoba válasz!

Amíg hivatalosan házastársak vagytok, minden közös.

Ha a ház fele a férjedé, akkor nem cserélhetsz zárat, mert joga van bemenni a saját tulajdonába.

Mielőbb add be a válást, és egyúttal intézzétek a vagyonmegosztást is.

Annyit megtehetsz, hogy az ingóságokról leltárt készítesz, és értékarányban elfelezed. Ezt a Bíróság úgy is kérni fogja.

A saját fizetésedet pedig utaltasd egy olyan számlára, aminek csak te vagy a tulajdonosa.

2014. nov. 29. 19:33
 20/23 anonim ***** válasza:
11%
Ezt nem azért csinálja véletlenül mert a házasság alatt mindvégig ő keresett, te meg htb voltál?
2014. nov. 29. 20:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!