Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan fogadjam a férjemet, ha egy vita után pár napja elköltözött és tegnap telefonált, hogy eljönne néhány holmijáért és elvinné a gyereket pár órára?
de lehet,hogy a szemétláda pasi,örömében napok óta egyfojtában piázik-mulat,hogy megszabadult tőled ,aztán attól olyan megviselt a hangja,
mint az életben :
Otthagytam a férjemet,és amikor kiléptem a házból,nemsokára egy nagy durranást hallottam a házból .
-Főbe lőhette magát,vagy talán pezsgőt bontott ?
Ne mondjak semmit?
Csak várjam,hogy ő mit mond?
Elöször is az a kérdés, hogy MILYEN vita volt, ugyanis amig azt nem tisztázzátok, addig semmi értelme kibékülésen gondolkodni. (Mert ha elköltözött, akkor nem csak kis nézeteltérésröl lehet szó).
Fogadd barátságosan, hivd be, adj neki kávét, amig a gyereket összekészíted, kérdezd meg, hogy hogy van, kezdj vele beszélgetést. (Csak vigyázz, nehogy megint veszekedés legyen belöle)
Ehhez képest amit írtok pont az ellenkezőjét mondták mások,hogy legyek elérhetetlen,megközelíthetetlen ,büszke és egy szóval ne utaljak arra ,hogy békülnék,ezt tanácsolta az összes elvált ismerősöm.
Akkor nagyon rosszul fogom érezni magam ha én kimutatom ,hogy békülnék ő pedig hárít.
Úgy érzem ő bántott nagyon meg engem,akkori legyek nyitott ?
"Ehhez képest amit írtok pont az ellenkezőjét mondták mások,hogy legyek elérhetetlen,megközelíthetetlen ,büszke és egy szóval ne utaljak arra ,hogy békülnék,ezt tanácsolta az összes elvált ismerősöm."
Ha te is ELVÁLT akarsz lenni, akkor az ö tanácsukat fogadd meg, ha meg akarod menteni a házasságotokat, akkor meg az itteni válaszokat.
Ha ö bántott meg, akkor is elöször próbálj barátságos lenni, és ha sikerül valamennyire rendezni a kapcsolatot, akkor utána meg lehet beszélni. (De az is lehet - mivel nem derült ki, hogy miröl van szó, mivel bántott meg -, hogy csak dühében mondott valamit, és nem gondolta komolyan.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!